CHARLIE BETS

Charlie bets:Το χάντικαπ του Ολυμπιακού, τα γκολ στην Κρήτη και το μομέντουμ της ΑΕΚ

Charlie bets:Το χάντικαπ του Ολυμπιακού, τα γκολ στην Κρήτη και το μομέντουμ της ΑΕΚ
Ο Βαλμπουενά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικού, που έδωσε την ασίστ της καριέρας του EUROKINISSI

Η 17η αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής αναζητώντας επιλογές με αξία.

Charlie bets:Το χάντικαπ του Ολυμπιακού, τα γκολ στην Κρήτη και το μομέντουμ της ΑΕΚ

(15:00) Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, το γεγονός αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πάρει ένα αποτέλεσμα που ισοδυναμεί με περισσότερο από μισό τίτλο. Η αλήθεια είναι πως η διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους είναι εντυπωσιακή και δεν χρειάζεται καν να είναι καλός για να κάνει περίπατο. Επιστρέφουν Μπρούμα και Χολέμπας. Τιμωρημένος ο Μπα, ενοχλήσεις είχε ο Ραντζέλοβιτς.

Όπως συνηθίζεται οι μικρομεσαίες ομάδες όταν έχουν να παίξουν στο Καραϊσκάκης, γνωρίζοντας πως έχουν απειροελάχιστες πιθανότητες να διεκδικήσουν αποτέλεσμα, φροντίζουν σε αυτό το παιχνίδι να δηλώνουν τους παίκτες που είναι τιμωρημένοι με κάρτες.

Ο ΠΑΣ λοιπόν δεν θα έχει στην αποστολή του τους βασικούς Παντελάκη, Κρίζμαν, ενώ είναι τραυματίες οι επίσης βασικοί μέσοι Κάστρο και Ντομίνγκεθ. Δημιουργούνται λοιπόν οι προϋποθέσεις για μία καθαρή νίκη του Ολυμπιακού, που μετά από την προβληματική εμφάνιση στην Τούμπα θα θελήσει να παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Με ασιατικό χάντικαπ -1,5 ανεβαίνει σημαντικά η απόδοση στην Interwetten.

Charlie bets:Το χάντικαπ του Ολυμπιακού, τα γκολ στην Κρήτη και το μομέντουμ της ΑΕΚ


(17:15) Η Λαμία προσπαθεί περισσότερο από την ημέρα που την ανέλαβε ο Γρηγορίου, πραγματική όμως βελτίωση δεν έχει. Με την ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα έπαιξε με παίκτη παραπάνω, για πολύ σημαντικό διάστημα δεν κατάφερε όμως να δημιουργήσει την παραμικρή ευκαιρία στο Περιστέρι, προηγήθηκε όμως στη συνέχεια, έπαιξε φοβικά και κλείστηκε από ένα προβληματικό στη δημιουργία Ατρόμητο και το παιχνίδι γύρισε.

Για την ομάδα του Λόπεθ το συγκεκριμένο παιχνίδι φαντάζει σαν μία καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες. Έπαιξε Κυριακή απόγευμα στην Τούμπα και από εκείνη την ημέρα ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Λαμία. Αντίθετα, η ομάδα του Γρηγορίου έπαιξε Δευτέρα με την ΑΕΚ και Πέμπτη στο Περιστέρι. Δεν έχει ούτε το ρόστερ ούτε την ποιότητα για να βγάλει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα τρία παιχνίδια σε μόλις 6 ημέρες. Ο άσος σε τιμές πάνω από τον διπλασιασμό στην Interwetten υψηλός με βάση όσα μας έχουν δείξει οι δύο ομάδες.

Charlie bets:Το χάντικαπ του Ολυμπιακού, τα γκολ στην Κρήτη και το μομέντουμ της ΑΕΚ

(17:15) Δεν κέρδισε, όμως ψυχολογικά βγήκε κερδισμένος ο ΠΑΟΚ από την εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έχει τουλάχιστον το δικαίωμα να υποστηρίξει πως ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του. Μεγάλο κέρδος για την ομάδα του Γκαρσία η καλή εικόνα του Ουάρντα και το γεγονός πως δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει παίζοντας σαν επιτελικός χαφ. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή για την αναμέτρηση.

Από την πιο καλή στο ανασταλτικό κομμάτι εμφάνιση προέρχεται ο ΟΦΗ, που κατάφερε να πετύχει κάτι σπάνιο για αυτόν, να κρατήσει το μηδέν παίζοντας από το 53ο λεπτό με παίκτη λιγότερο. Είναι πάντως πολύ δύσκολο για τον τρόπο που επιλέγει να αγωνιστεί να κρατήσει το μηδέν η άμυνα του Σίμου παίζοντας με οποιαδήποτε από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει όμως για να κερδίσει θα χρειαστεί τουλάχιστον πάνω από ένα τέρμα. Η άμυνα του ένα γκολ συνηθίζει να το χαρίζει στον αντίπαλο. Το Goal/Goal σε υπερβολικά υψηλές αποδόσεις με βάση τη νοοτροπία που έχουν οι δύο ομάδες.

Charlie bets:Το χάντικαπ του Ολυμπιακού, τα γκολ στην Κρήτη και το μομέντουμ της ΑΕΚ

( 19:30) Η επιστροφή του Μαουρίτσιο θα γλυκάνει κάπως το παιχνίδι στον άξονα του Παναθηναϊκού και το δίδυμο που θα κάνει στον άξονα με τον Αλεξανδρόπουλο θα προσφέρει μία καλή πρώτη μεταβίβαση.

Η χρονική συγκυρία είναι ευνοϊκή για την ομάδα του Μπόλονι, που γίνεται το παιχνίδι, καθώς ο Άρης είχε δύο απαιτητικά παιχνίδια την εβδομάδα που πέρασε, βγάζει κούραση και πρόβλημα στη δημιουργία και στην κορυφή της επίθεσης. Έπαιξε Δευτέρα στο δύσκολο μετά από καταρρακτώδη βροχή αγωνιστικό χώρο στους Ζωσιμάδες και την Πέμπτη ντέρμπι με την ΑΕΚ και δεν κατάφερε να σκοράρει. Εκτός ο πολύτιμος Μπερτόγλιο.

Για να ποντάρω όμως υπέρ του φετινού Παναθηναϊκού σε παιχνίδι υψηλού ανταγωνισμού θα πρέπει να υπάρχει στο γήπεδο η ποιότητα του Βιγιαφάνιες. Επίσης, η δυσκολία που έχουν στο γκολ οι γηπεδούχοι είναι ένας οδηγός για ποντάρισμα στα λίγα τέρματα, όμως η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν πείθει.

Charlie bets:Το χάντικαπ του Ολυμπιακού, τα γκολ στην Κρήτη και το μομέντουμ της ΑΕΚ

(21:30) Ο Ατρόμητος έκανε μεγάλη ζημιά στον ΠΑΟΚ πριν από δέκα ημέρες, κέρδισε στον πρώτο γύρο την ΑΕΚ, συνολικά όμως δεν έχει πείσει με την εικόνα του. Διανύει μία προβληματική χρονιά και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιες σκόρπιες μεμονωμένες επιτυχίες για να φτιάξει μομέντουμ. Προέρχεται από τρία εντός έδρας παιχνίδια, που του έδωσαν 7 βαθμούς, η εικόνα του όμως και στα τρία ματς ήταν προβληματική. Εκτός αποστολής ο Ενσικουλού.

Το μικρό διάστημα που βρίσκεται στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ έχει καταφέρει να βελτιώσει σημαντικά το αμυντικό κομμάτι. Στην πραγματικότητα κέρδισε τον χρόνο μετατρέποντας ένα προβληματικό σύνολο που είχε δεχτεί γκολ σε 13 παιχνίδια στη σειρά, σε μία ομάδα που κέρδισε τρία παιχνίδια στη σειρά στο 1-0. Εκτός αποστολής Ανσαριφάρντ, Τσιγκρίνσκι, Κρστίσιτς, Μιτάι και Νεντελτσιάρου.

Πάνω λοιπόν σε αυτή τη βάση και βλέποντας πως οι παίκτες πλέον παίζουν με μεγαλύτερη διάθεση και η ψυχολογία έχει ανέβει, θα επιλέξω ποντάρισμα στον άσο. Είναι εφικτός στόχος για τον Ισπανό προπονητή να βγάλει την ΑΕΚ δεύτερη.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ