CHARLIE BETS

Charlie bets: Τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, το combo bet της ΑΕΚ και τα γκολ στον Βόλο

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς απογοητευμένος στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς απογοητευμένος στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η 19η αγωνιστική στη Super League Interwetten συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της ημέρας, ψάχνοντας επιλογές με αξία μετά τα ταμεία της Τρίτης.

Charlie bets: Τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, το combo bet της ΑΕΚ και τα γκολ στον Βόλο

(15:00) Ο Παναθηναϊκός έχει ρέντα και μομέντουμ. Έχει καταφέρει να κερδίσει 4 παιχνίδια στη σειρά με όπλο το μηδέν στην άμυνα, που το έχει κρατήσει και στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει το 2021. Υπάρχουν όμως απουσίες που με κάνουν να θεωρώ πως αξίζει το ρίσκο να ποντάρουμε πως θα δεχτεί στον Βόλο το πρώτο του τέρμα για το 2021.

Ο Μπόλονι κατάφερε να καλύψει την τρύπα του Κουρμπέλη στο αμυντικό κομμάτι με την χρησιμοποίηση του Βέλεθ στην θέση 6. Η απουσία του Σένγκεφελντ και του Αλεξανδρόπουλου δημιουργεί πρόβλημα και στους δύο χώρους. Ακόμα και αν φέρει τον έμπειρο Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας, κανένας δεν μπορεί να παίξει την θέση στο επίπεδο του Σένγκεφελντ και είναι δεδομένο πως θα υπάρχει πρόβλημα χημείας στην μεσαία γραμμή.

Ο Μπόλονι στα τελευταία παιχνίδια είχε δέσει την ομάδα με την τριάδα των Βέλεθ, Μαουρίτσιο, Αλεξανδρόπουλο, στον Βόλο θα υποχρεωθεί να ανακατέψει την τράπουλα. Δημιουργείται λοιπόν μία νέα πραγματικότητα και στους δύο χώρους που περιμένω να δημιουργήσει αμυντική ανασφάλεια στον Παναθηναϊκό και να φέρει το πρώτο εις βάρος του τέρμα για το 2021.

Οριακά πάνω από τον διπλασιασμό δίνεται στην Interwetten να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ο χαρακτήρας του Βόλου φέρνει με σχετική ευκολία το αμφίσκορο.

Charlie bets: Τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, το combo bet της ΑΕΚ και τα γκολ στον Βόλο

(17:15) Φανερά βελτιωμένη η ομάδα της Λαμίας, όμως όχι στο επίπεδο για να της δώσει νίκες και να την κάνει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Πάντως, πλησίασε την ΑΕΛ στον έναν βαθμό και είναι φανερό πως έχει καταφέρει με τον Γρηγορίου να μην είναι χειρότερη αγωνιστικά από την ΑΕΛ και τον Παναιτωλικό. Όμως αυτές οι τρεις ομάδες είναι αρκετά κατώτερες από τις υπόλοιπες στο πρωτάθλημα και όλα δείχνουν πως μεταξύ τους και με μεγάλη βαθμολογική απόσταση από τους υπόλοιπους, θα παίξουν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό και της προτελευταίας που οδηγεί στα μπαράζ.

Ο Απόλλων συνεχίζει να έχει μεγάλο πρόβλημα στη Ριζούπολη. Εκτός έδρας έχει πάρει 14 από τους 18 φετινούς του βαθμούς, μετράει 4 νίκες στη σειρά και ένα αήττητο 6 παιχνιδιών. Με βάση την εικόνα που δείχνει η ομάδα του Παράσχου μακριά από την Ριζούπολη, βρίσκω κάτι παραπάνω από δίκαιες τις τιμές στην διπλή ευκαιρία υπέρ του Απόλλωνα στην Interwetten . Για την ακρίβεια δεν βρίσκω τον λόγο που δίνεται η φανερά κατώτερη ομάδα σε τιμές φαβορί.

Charlie bets: Τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, το combo bet της ΑΕΚ και τα γκολ στον Βόλο

(17:15) Ο Χιμένεθ την έχει βελτιώσει σημαντικά την ΑΕΚ και έχει προσφέρει αυτοπεποίθηση στην ομάδα του. Στην Τούμπα αμυντικές παθογένειες έκαναν μετά από καιρό την εμφάνιση τους και δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να πάρει ένα σπουδαίο διπλό. Το γεγονός όμως πως παρουσιάζεται ένα ενιαίο σύνολο που παίζει κάτι συγκεκριμένο έχει βοηθήσει και τον Γκαρσία να κάνει την διαφορά και να αποδείξει πως τα προσόντα του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμα. Δεν έχει στη διάθεση της η ομάδα για σήμερα τους Σάχοβ, Νεντελτσιάρου και τον τιμωρημένο λόγω καρτών Λιβάγια.

Ο ΠΑΣ ήταν ανταγωνιστικός στο Καραϊσκάκης, άγγιξε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, όμως στο αμέσως επόμενο παιχνίδι απογοήτευσε και γνώρισε σκληρή ήττα από τον Βόλο. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχουν τρεις πολύ κατώτερες ομάδες από αυτήν του Γιαννίκη και δεν πρόκειται να κινδυνέψει με υποβιβασμό, όμως είναι ξεκάθαρο πως παίρνει λιγότερα από αυτά που θα μπορούσε με βάση το επίπεδο της ομάδας. Η ΑΕΚ είναι σε μία εποχή που δεν κάνει λάθη και μπορεί να φέρει τον άσο με over 1,5.

Charlie bets: Τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, το combo bet της ΑΕΚ και τα γκολ στον Βόλο

(19:30) Ο Ολυμπιακός παρότι βρίσκεται σε μία εποχή που παρουσιάζει πτώση στην απόδοση του και βγάζει ντεφορμάρισμα έχει ανοίξει τη διαφορά από τους ανταγωνιστές του. Καταφέρνει και παίρνει στο όριο το μέγιστο που μπορεί από τα παιχνίδια του. Στην Τούμπα η λανθασμένη έξοδος του Πασχαλάκη και η κεφαλιά του Σισέ έφεραν το χρυσό γκολ της ισοφάρισης. Με τον ΠΑΣ χρειάστηκε να φτάσει στο 93ο λεπτό για να πάρει τη νίκη με μία κεφαλιά του Χασάν, στο Περιστέρι να πάνε μαζί του οι οριακές φάσεις και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Μπρουμά σε μία μεταβίβαση που έμοιαζε χαμένη.

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλά, όμως η διαφορά έχει ανοίξει σε διψήφιο νούμερο και το πρωτάθλημα μοιάζει εξασφαλισμένο. Έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες ώστε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να μοιάζει σαν μία μάχη γοήτρου. Με τους ερυθρόλευκους να παίζουν για να κρατήσουν το αήττητο και για να απαντήσουν στην αίσθηση που άφησε το δεύτερο ημίχρονο στο πρόσφατο παιχνίδι της Τούμπας, πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και γλίτωσαν οι παίκτες του Μαρτίνς χάρη στο δώρο του Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ έχει αμυντικά προβλήματα σε όλους τους χώρους, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αποδείχτηκε πως το κενό που αφήνει ο Γιαννούλης είναι μεγάλο με αποτέλεσμα ο Γκαρσία να οργιάσει. Ο Μαρτίνς στο ρόστερ του έχει έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί και αυτός να χτυπήσει με την ταχύτητα του. Ο Μπρουμα σκόραρε στο Περιστέρι και έχει τα προσόντα να χτυπήσει στην απουσία του Γιαννούλη.

Πέρα από το πρόβλημα στα άκρα η άμυνα του ΠΑΟΚ συνολικά είναι επιρρεπής στο λάθος. Δεν παίρνει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια ούτε από το κέντρο άμυνας, ούτε από τα άκρα, ούτε από τον τερματοφύλακα και επίσης δεν υπάρχει σκληράδα και αξιόπιστη αναχαίτιση στον άξονα. Ο Χοσέ Κρέσπο δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, όπως και ο τραυματίας Ενέα Μιχάι , που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στην Interwetten το line στα τέρματα του Ολυμπιακού είναι στο 1,5 σε τιμές απόλυτης ισορροπίας και είναι στο χέρι του να το σπάσει. Ο ΠΑΟΚ με Ουάρντα - Κρμνέτσικ είναι πολύ βελτιωμένος στο επιθετικό κομμάτι, δεν αποκλείω να σκοράρει, περιμένω όμως να χρειαστεί να βάλει πάνω από ένα τέρμα για να πάρει αποτέλεσμα με τον τρόπο που αμύνεται.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114


Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ