CHARLIE BETS

Charlie bets: Συνθήκες για πολλά γκολ

Ο Λιβάι Γκαρσία διεκδικεί την μπάλα σε ματς Κυπέλλου κόντρα στον Βόλο
Ο Λιβάι Γκαρσία διεκδικεί την μπάλα EUROKINISSI

Η 25η αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται με το ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σε επιλογή με αξία.

Charlie bets: Συνθήκες για πολλά γκολ


(19:30) Τυχερή αλλά μεγάλη η νίκη που πέτυχε ο Απόλλων επί του ΟΦΗ. Αποτέλεσμα που έφερε στο +8 τον Απόλλωνα από την επικίνδυνη ζώνη και του κάνει πιο ήρεμη τη ζωή ενόψει playouts. Η πραγματικότητα πάντως είναι πως στα τελευταία παιχνίδια υπάρχει ξεκάθαρη πτώση στην εικόνα της ομάδας του Παράσχου. Χτύπησε ο Τσιλούλης, εκτός λόγω τιμωρίας ο Μπαξεβανίδης.

Οι σοβαρές απουσίες που είχε η ΑΕΚ στη Λεωφόρο δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Χιμένεθ να εκμεταλλευτεί τα χάλια του Παναθηναϊκού και να ψάξει για καλύτερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία. Λαχτάρισε την περασμένη Πέμπτη στον Βόλο και με πολύ άγχος πήρε την πρόκριση. Ο Χιμένεθ για ακόμα μία φορά δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ολιβέιρα, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη. Δεν παίζουν επίσης Κρστίτσιτς και Τάνκοβιτς, ενώ ο Χνιντ είναι τιμωρημένος. Απουσίες που κάνουν πιο ευάλωτη αμυντικά την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός καταφεύγει σε ένα επιθετικό 4-2-3-1 στο οποίο στηρίζει πολλά στον Γκαρσία και στον εξτρέμ που θα χρησιμοποιήσει στην αριστερή πλευρά. Ο Απόλλων δέχτηκε πολλές ευκαιρίες από τον ΟΦΗ και έχοντας αυτό το παιχνίδι στο μυαλό μου περιμένω η ΑΕΚ να είναι περισσότερο παραγωγική από ό,τι στα τελευταία παιχνίδια.

Οι απουσίες στο αμυντικό κομμάτι των γηπεδούχων θα δώσουν το δικαίωμα και στον Απόλλωνα να έχει τις δικές του στιγμές. Ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις και το over 2,5 προσφέρεται στο 1.75 στην Interwetten.

Photo Credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ