CHARLIE BETS

Charlie bets: Συνεχίζονται τα Goal/Goal

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την 25η αγωνιστική και το πρόγραμμα του Σαββάτου να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων και καταλήγει σε επιλογές με αξία για ποντάρισμα.

Charlie bets: Συνεχίζονται τα Goal/Goal

(15:00) Συμβαίνει καμία φορά στο ποδόσφαιρο να παίζεις άσχημα για μεγάλο χρονικό διάστημα και την κατακραυγή να την δέχεσαι μετά από ένα παιχνίδι που ήσουν αισθητά βελτιωμένος και απλά η μπάλα δεν ήταν μαζί σου.

Ο ΟΦΗ στη Ριζούπολη έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Είχε τον έλεγχο, δημιούργησε σημαντικό αριθμό καθαρών ευκαιριών και στο τέλος πλήρωσε ένα ακραίο λάθος του τερματοφύλακα Σωτηρίου και έχασε το παιχνίδι με 2-1. Μακροχροχρόνια τα όποια αγωνιστικά προβλήματα, αποθεραπεύθηκε ο φορ Καστάνιος.

Ένα λάθος του τερματοφύλακα χάρισε και τη δεύτερη φετινή νίκη στην ΑΕΛ, την πρώτη με τον αντίπαλο να τελειώνει το παιχνίδι με 11 ποδοσφαιριστές. Δεν υπήρξε πραγματική βελτίωση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, απλά έπνιξε ένα γκολ ο Μελίσσας και στη συνέχεια κράτησαν με νύχια και με δόντια οι παίκτες του Φέστα το υπέρ τους 1-0. Ξανά εκτός Μούζεκ, Μιχαήλ, Σπαρβ και Τρούγιτς.

Η εικόνα της περασμένης αγωνιστικής με οδηγεί σε ποντάρισμα υπέρ τους ΟΦΗ. Αν δείξουν το ίδιο πρόσωπο οι δύο ομάδες η ομάδα του Σίμου θα επικρατήσει, ο άσος στο 1.77 από την Interwetten.

Charlie bets: Συνεχίζονται τα Goal/Goal

(17:15) Εσωστρέφεια έφερε η εικόνα του Ατρόμητου στο Βικελίδης. Οι μεγάλοι κατηγορούν τους νέους για έλλειψη διάθεσης και επαγγελματισμού, ο Σάββας Παντελίδης ξεκαθάρισε πως για κάποιους τα δύο παιχνίδια μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος αποτελούν και την τελευταία τους ευκαιρία. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα δεν βελτιώθηκε από την στιγμή που αντικατέστησε τον Κάναντι, παρότι οι έμπειροι ποδοσφαιριστές υποστηρίζουν πως δουλεύει καλύτερα. Ανέτοιμοι ο γκολκίπερ Γιαννιώτης και ο μπακ Κιβρακίδης.

Το κλίμα στον Αστέρα είναι τελείως διαφορετικό. Ένα εντυπωσιακό αήττητο 9 παιχνιδιών με ρεκόρ 7-2-0, που αποτελεί το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, όχι μόνο κλείδωσε την θέση του στην εξάδα, αλλά δημιούργησε συνθήκες και για να διεκδικήσει την τέταρτη θέση στα playoffs. Δεν παίζει λόγω τιμωρίας ο εξτρέμ Τιλίκα. Εκτός ο στόπερ Καστάνιο.

Είναι ξεκάθαρο πως η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων δείχνει Αστέρα, όμως υπάρχει σημαντική πίεση στην ομάδα του Ατρόμητου. Έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες να μοιάζει σαν υποχρέωση για τους ποδοσφαιριστές να δείξουν αντίδραση. O Αστέρας θα ψάξει το διπλό με νίκη στο 0-1, ο Ατρόμητος για να μπορέσει να πάρει κάτι από το παιχνίδι θα χρειαστεί να το πάει στα λίγα τέρματα. Δύσκολα λοιπόν να φύγει το ζευγάρι από το under 2,5, το οποίο πιέστηκε ελαφρώς και δίνεται στο 1.53 στην Interwetten.

Charlie bets: Συνεχίζονται τα Goal/Goal

(19:30) Ο ΠΑΣ μεσοβδόμαδα ταπείνωσε τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο γιατί τον απέκλεισε, αλλά επειδή πέτυχε τον στόχο με ανωτερότητα. Όσοι διαβάζετε την στήλη γνωρίζετε πως από πολύ νωρίς είχα επισημάνει τις δυνατότητες της ομάδας και το σύγχρονο ποδόσφαιρο που διδάσκει ο Γιαννίκης.

Ένα 4-4-2 υψηλής έντασης και με επιθετικότητα σε όλη του τη λογική. Έδωσε σε μικρό χρονικό διάστημα δύο παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό και πέτυχε δύο νίκες με 2-1. Ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΣ ασφαλώς και ευνοεί το αμφίσκορο. Είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες του Μπόλονι να βγάλουν αντίδραση, όμως είναι δύσκολο να κρατήσουν στο μηδέν τον ΠΑΣ που πιέζει με 4 παίκτες την τελευταία γραμμή άμυνας του αντιπάλου. Εκτός οι τιμωρημένοι Αλεξανδρόπουλος και Μολό και οι τραυματίες Νιάς, Βέλεθ, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ αλλά και οι Αγιούμπ, Σερπέζης, Χατζηγιαννάκης, Μπεκ.

Τα πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων έδειξαν πως θα έπρεπε να δίνεται φαβορί το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το γεγονός πως προσφέρεται στο 2.05 (άνοιξε στο 2.10) στην Interwetten κάνει ελκυστική την απόδοση.

Photo Credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ