CHARLIE BETS

Charlie bets: Σκοράρουν στη Λεωφόρο

Ο Καμπετσής πανηγυρίζει στη Λεωφόρο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ για τη Super League Interwetten
Ο Καμπετσής πανηγυρίζει στη Λεωφόρο EUROKINISSI

Η 24η αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε επιλογές με αξία για ποντάρισμα.

Charlie bets: Σκοράρουν στη Λεωφόρο

(15:00) Δύσκολη περίοδο για να αναλάβεις μία ομάδα που δεν έχει ξεκάθαρο βαθμολογικό κίνητρο. Ο Παντελίδης βλέπει πως δεν μπορεί αυτή την εποχή να βελτιώσει σημαντικά την ομάδα του, απόρησε μάλιστα με τα χάλια των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΛ. Στην επανάληψη πάντως κάπως μάζεψε την κατάσταση και τουλάχιστον πήρε τον βαθμό.

Ο Άρης κάνει τον δικό του πρωταθλητισμό, την περασμένη Κυριακή έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που πήρε βαθμό στο Γ. Καραϊσκάκης. Πολύ ενθαρρυντικό το 30λεπτο του Μήτρογλου, έδειξε έτοιμος να δώσει σημαντικά στοιχεία σε μία θέση που μέχρι στιγμής ο Άρης έχει πάρει ελάχιστα πράγματα στο πρωτάθλημα. Εκτός Ματίγια και Γκαρσία. Με βάση και το μονόπλευρο κίνητρο, όπως και την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων το 1.60 στον άσο από την Interwetten είναι δίκαιο.

Charlie bets: Σκοράρουν στη Λεωφόρο

(17:15) Ένα τρίποντο σε 22 αγωνιστικές μετρά η ΑΕΛ και αυτό ήρθε επειδή ο ΠΑΣ είχε μείνει με δέκα παίκτες. Η ήττα από την Λαμία καταστροφική, η εικόνα της απογοητευτική και η διαφορά με την 13η θέση που προσφέρει την δεύτερη ευκαιρία των μπαράζ έχει ανοίξει στους 7 βαθμούς.

Αναμφισβήτητα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι τελικός. Η τελευταία ευκαιρία για να συνεχίσει να υπάρχει στη Λάρισα δικαίωμα στην ελπίδα στα playouts. Νοκ άουτ ο στόπερ Μιχαήλ. Εκτός επίσης ο αμυντικός χαφ Σπαρβ.

Ο Παναιτωλικός πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι πάντως που στάθηκε τυχερός. Τον κράτησε με μεγάλη ευκολία στο δεύτερο μέρος χαμηλά ο Παναθηναϊκός και δημιούργησε καθαρές ευκαιρίες. Μοιάζει η ΑΕΛ να έχει σαν ταβάνι μία τυχερή νίκη στο 1-0. Νοκ άουτ οι μπακ Τζανακάκης και Λιάβας και ο εξτρέμ Μπαρμπόσα. Επιστρέφει ο γκολκίπερ Κνετ.

Θα παίξει για τη ζωή της, όμως δεν έχει δείξει πως έχει δυνατότητες για να ανατρέψει την κατάσταση. Η λογική λέει πως είναι απίθανο να ξεφύγει το σκορ. Το under 2,5 κυκλοφορεί στο 1.45 στην Interwetten.

Charlie bets: Σκοράρουν στη Λεωφόρο

(17:15) Εντυπωσιακή η μεταμόρφωση της Λαμίας στα χέρια του Γρηγορίου. Πραγματικά η αλλαγή προπονητή έκανε άνω κάτω την ουρά αλλάζοντας όλους τους συσχετισμούς. Η Λαμία τρέχοντας ένα σερί 3-4-1 στα 8 τελευταία παιχνίδια κατάφερε να βάλει από κάτω δύο ομάδες και σήμερα να βρίσκεται σε θέση παραμονής.

Σε αυτή την κούρσα πήρε δύο σπουδαία διπλά σε παιχνίδια που ήταν εξάποντα παραμονής με Απόλλωνα και ΑΕΛ. Συνολικά πάντως σαν ομάδα ο ΠΑΣ είναι ένα επίπεδο πάνω, όχι μόνο από τη Λαμία, αλλά από όσες παίζουν για την παραμονή τους. Εκτός ο επιθετικός Λέο που ετοιμάζεται για μεταγραφή. Έχει μία διαφορά ασφαλείας 7 βαθμών από την 13η θέση, 6 βαθμών από τη Λαμία την οποία πιστεύω πως θα την διατηρήσει. Το Χ2Δ πιέστηκε λίγο τις τελευταίες ώρες και πλέον εντοπίζεται στο 1.47 στην Interwetten.

Charlie bets: Σκοράρουν στη Λεωφόρο

(19:30) Η ΑΕΚ έχει σημαντικές απουσίες που την επηρεάζουν σε μεγάλο ποσοστό στο ανασταλτικό κομμάτι και την κάνουν πιο εύθραυστη. Για την αμυντική ασφάλεια της οι Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακάκης, είναι οι πιο κομβικοί ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για την αμυντική ραχοκοκαλιά της ΑΕΚ που απουσιάζει.

Το πείραμα του Χιμένεθ για τακτική με δύο επιθετικογενείς εξτρέμ και δύο καθαρούς φορ στην ίδια ενδεκάδα απέτυχε με τον Αστέρα. Δεν έχει τις αμυντικές βάσεις για να το υποστηρίξει η ομάδα. Είναι εκτός και ο Ολιβέιρα οπότε είναι δεδομένο πως θα γυρίσουμε σε νορμάλ σχήμα με έναν φορ.

Από την στιγμή που ο Λιβάγια χαιρέτισε, η ΑΕΚ παίζει μόνιμα με δύο εξτρέμ. Θα είναι κρίσιμες οι μονομαχίες που θα δώσουν οι μπακ του Παναθηναϊκού με τον Γκαρσία και όποιον εκ των Τάνκοβιτς - Αλμπάνη προτιμηθεί για την απέναντι πλευρά. Εκτός για τον Παναθηναϊκός ο Σένκεφελντ και ο Σανκαρέ πέραν των μακροχρόνιων απουσιών.

Θα μπορέσει να φτιάξει τις φάσεις της η ΑΕΚ από τα άκρα, δύσκολα όμως με τις απουσίες που έχει θα κρατήσει στο μηδέν τον Παναθηναϊκό. Με βάση τις συνθήκες του αγώνα κρίνω κάτι παραπάνω από δίκαιο το 2.05 που δίνεται από την Interwetten για το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114


Photo credits: eurokinissi

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ