CHARLIE BETS

Charlie bets: Προβάδισμα στον ΟΦΗ

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν κόντρα στην ΑΕΛ στα playouts της Super League Interwetten
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν κόντρα στην ΑΕΛ EUROKINISSI

Η Super League Interwetten συνεχίζεται με την έκτη στροφή των playouts. Προβάδισμα ο ΟΦΗ κόντρα στη Λαμία. Μονόπλευρο κίνητρο στο Παναιτωλικός - Ατρόμητος. Ο Τσάρλυ προσεγγίζει στοιχηματικά τις αναμετρήσεις της ημέρας.

Charlie bets: Προβάδισμα στον ΟΦΗ

(19:30) Οι δύο διοικήσεις δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις. Ο Βόλος είναι τελείως αδιάφορος μέχρι σήμερα, όμως δεν έχει δώσει δικαιώματα στα playouts. Ασφαλώς σε αυτά τα παιχνίδια το μονόπλευρο κίνητρο δεν μπορείς να το κοντράρεις. Στοιχηματικά η απόφαση που καλείσαι να πάρεις είναι αν αξίζει να το ακολουθήσεις. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι εξαρτώνται όλα από τον Βόλο.

Αν οι γηπεδούχοι αποφασίσουν να παίξουν είναι δύσκολο να φύγει με το διπλό η ΑΕΛ. Ο υπηρεσιακός τεχνικός Κώστας Μπράτσος θα έχει στην διάθεση του τον βασικό εξτρέμ Μπαρτόλο και τον αμυντικό Γκρίλο τελικά που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις, η ΑΕΛ όμως έχει πιο σοβαρά προβλήματα. Ο Μπεν Χατίρα εξαφανίστηκε μετά το τελευταίο ματς και ο σύλλογος ανέφερε πως θα καταγγείλει το συμβόλαιο του, για πειθαρχικούς λόγους δεν υπολογίζεται και ο Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ σημαντικά έχει αποδειχθεί η απουσία του τραυματισμένου Σπαρβ, μεταξύ άλλων δεν υπολγίζει και στον μπακ Μπέρτο. Το No Bet φαντάζει σαν πιο σοφή επιλογή, καθώς υπάρχει σενάριο που ρίχνει την ΑΕΛ ακόμα κι αν αυτή κάνει δύο νίκες.

Charlie bets: Προβάδισμα στον ΟΦΗ

(19:30) Μονόπλευρο κίνητρο από την πλευρά του ΟΦΗ. Χρειάζεται 4 βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία. Η Λαμία με ένα εντυπωσιακό 7-8-2 που έτρεξε τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της και η διοίκηση της φρόντισε να ανανέωση τη συνεργασία της με τον άνθρωπο που γύρισε τον διακόπτη. Πραγματικά ο Γρηγορίου μεταμόρφωσε αγωνιστικά τη Λαμία. Εκτός αποστολής ο επιθετικός Αραμπούλι, πάγια εκτός ο μπακ Σκόνδρας και ο χαφ Μπιάρνασον.

Και ο ΟΦΗ όμως βοηθήθηκε σημαντικά από τη συνεργασία με τον Νίκο Νιόπλια. Ο έμπειρος πλέον τεχνικός έκανε την κρητική ομάδα πιο σκληρή αμυντικά και με το τεράστιο διπλό στη Λάρισα έχει βρεθεί ένα βήμα από την παραμονή. Εδώ που ήρθαν τα πράγματα δεν επιτρέπεται λάθος για τον ΟΦΗ. Δεν παίζει για την κρητική ομάδα ο ηγετικός στόπερ Γιαννούλης λόγω τιμωρίας. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Με νίκη σήμερα στη Λαμία θα μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή ακόμα και με ισοπαλία στον τελικό παραμονής με τον Παναιτωλικό. Το διπλό μοιάζει προφανής επιλογή. Στο 1.55, σε λογικές τιμές, προσφέρεται στην Interwetten η νίκη του ΟΦΗ.

Charlie bets: Προβάδισμα στον ΟΦΗ

(19:30) Παιχνίδι με μονόπλευρο κίνητρο. Ο Ατρόμητος κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία παρότι με τον Σάββα Παντελίδη δεν πέτυχε νίκη σε 11 παιχνίδια. Ο Παναιτωλικός με τη δική του νίκη στα Γιάννενα και την εντός έδρας ήττα της ΑΕΛ πέτυχε να έχει στα χέρια του τουλάχιστον τη συμμετοχή του στα μπαράζ. Κρούσμα κορονοϊού ανιχνεύθηκε στην ομάδα, καθώς ένας ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού βρέθηκε θετικός στον ιό.

Αν κερδίσει τον αδιάφορο Ατρόμητο την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην Κρήτη για την απευθείας παραμονή. Το πιθανότερο σενάριο είναι να χρειάζεται το διπλό για να γλιτώσει τα μπαράζ. Τιμωρημένος για τον Ατρόμητο ο γκολκίπερ Γιαννιώτης, εκτός ο επιθετικός Μάτιτς και ο Μαυρομάτης, μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες. Τα παιχνίδια με μονόπλευρο κίνητρο ο Παναιτωλικός τα έχει κερδίσει σε αυτήν την ειδική διαδικασία αγώνων. Στο 1.85 κυκλοφορεί στην Interwetten ο άσος.

Photo Credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ