CHARLIE BETS

Charlie bets: Προσεκτικά και με λίγα γκολ στο ντέρμπι κορυφής

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΟΣΦΠ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
Ο Φορτούνης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της δέκατης αγωνιστικής. Ματς υπομονής το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού. Οδηγός η παράδοση στο ΑΕΛ - Ατρόμητος.

Charlie bets: Προσεκτικά και με λίγα γκολ στο ντέρμπι κορυφής

(17:15) Είναι απογοητευτικό το φετινό ξεκίνημα της ΑΕΛ. Η εικόνα της ομάδας φώναζε καιρό πως χρειαζόταν μία δραστική αλλαγή. Θα πρέπει στο ντεμπούτο του να αποδειχθεί πως ο Γιάννης Τάτσης άλλαξε υπερβολικά την ομάδα του, τη μεταμόρφωσε για να πάρει το παιχνίδι η ΑΕΛ. Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα δεν γίνεται να κερδίσει το παιχνίδι.

Με βάση την εικόνα που έχουμε από τις δύο ομάδες, παρά το σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει ο Ατρόμητος είναι πολύ ανώτερος από την ΑΕΛ και είναι στο χέρι του να πάρει αποτέλεσμα. Από το 2010 έχει να χάσει ο Ατρόμητος στη Λάρισα, 0-1-3 το πρόσφατο ρεκόρ. Επιλογή το Χ2Δ που δίνεται σε τιμές φαβορί στην Interwetten.

Charlie bets: Προσεκτικά και με λίγα γκολ στο ντέρμπι κορυφής


(19:30) Το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του πραγματοποιεί ο Άρης με ρεκόρ 6-1-0. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι τόσο πειστικός όσο δείχνουν τα αποτελέσματα του, όμως ο Άκης Μάντζιος κατάφερε σε πολύ σημαντικό βαθμό να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και να πετύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, πέντε στα 6 τελευταία, όλες με 1-0.

Ο Ολυμπιακός ταλαιπωρείται από κομβικές απουσίες που είναι σίγουρο πως θα επηρεάσουν την συνολική του εικόνα. Έχουμε τα εξής δεδομένα. Ως ομάδες δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή σύγκριση, ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανώτερος. Το ρεκόρ του Άρη είναι υπερβολικό για τις δυνατότητες του, βασίζεται κυρίως στην αμυντική του συμπεριφορά.

Ο Ολυμπιακός έχει κομβικές απουσίες που τον αναγκάζουν να πάει σε ένα πιο ελεγχόμενο τέμπο. Τα δεδομένα λοιπόν μας οδηγούν σε ποντάρισμα στο under 2,5 που δίνεται ελαφρώς αουτσάιντερ στην Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ