CHARLIE BETS

Charlie bets: Ποντάρισμα στην ποιότητα μετά το 3/3 της Κυριακής

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ο Ουάρντα κόντρα στον ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Η δέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται και ο Τσάρλυ μετά το 3/3 της Κυριακής καταγράφει τα δεδομένα της αναμέτρησης Απόλλων Σμύρνης - Βόλος.

Charlie bets: Ποντάρισμα στην ποιότητα μετά το 3/3 της Κυριακής

(19:30) Φαινόταν πως θα αρχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα ο Απόλλων, όπως και έγινε. Οι δύο βαθμοί που πήρε σε Περιστέρι και Τρίπολη σημαντικοί, αλλά και οι λιγότεροι που θα μπορούσε να πάρει με βάση την εικόνα του. Είναι δεδομένο πως η εικόνα της ομάδας του Παράσχου είναι ικανή να της εξασφαλίσει την παραμονή. Το παιχνίδι όμως με τον Βόλο δεν είναι εύκολο.

Οι εταιρίες έχουν δώσει ξεκάθαρες τιμές φαβορί στους γηπεδούχους, πιθανότατα επηρεασμένες από την βαριά ήττα του Βόλου της προηγούμενη αγωνιστική. Αποτέλεσμα όμως που ήρθε κυρίως επειδή η ομάδα του Λόπεθ έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 30ο λεπτό. Ακόμα κι έτσι όμως το τελικό 1-4 δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα, δημιούργησε και σπατάλησε πολλές ευκαιρίες ο Βόλος. Είναι καλά γυμνασμένη ομάδα ο Απόλλων, έχει γερά παιδιά που παίζουν μόνιμα στο αγωνιστικό τους ταβάνι, όμως οι παίκτες του Βόλου έχουν μεγαλύτερο ταλέντο, πιο υψηλή ποιότητα ως ομάδα και οι αποδόσεις μας δίνουν το δικαίωμα να ποντάρουμε στον Βόλο και να καλυφθούμε με την ισοπαλία.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ