CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στην Τούμπα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν INTIME

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής από τη Super League Interwetten, με το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ να δεσπόζει. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της ημερας κα καταλήγει σε ποντάρισμα με αξία.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στην Τούμπα

(16:00) Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Είναι παράλογο που ο Αστέρας δεν έχει πετύχει ακόμα κάποιο τέρμα. Άξιζε να κερδίσει στην πρεμιέρα στο Αγρίνιο, ήταν πλασματικό αποτέλεσμα η ήττα με 0-1 από τον ΠΑΟΚ, δίκαιο το 0-0 στο Ηράκλειο αν και φανερή η ποιοτική ανωτερότητα της ομάδας του Ράσταβατς. Οι δύο βαθμοί που έχει μαζέψει ο Αστέρας τις πρώτες τρεις αγωνιστικές είναι ασφαλώς λιγότεροι από αυτούς που άξιζε στο γήπεδο. Η βαθμολογική διόρθωση είναι θέμα χρόνου να έρθει και αυτό το γεγονός τον κάνει επικίνδυνο αντίπαλο ακόμη και για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μαρτίνς προέρχεται από την καλύτερη της φετινή εμφάνιση στο 4-1 με τον Απόλλωνα, όμως το μέγεθος του αντιπάλου δεν προσφέρεται για ασφαλές ζύγισμα. Άλλωστε τεσσάρα έφαγε ο Απόλλων και στην Λεωφόρο και 3 εντός έδρας από τον Βόλο. Καλύτερα να αφήσουμε το παιχνίδι.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στην Τούμπα

(16:00) Δεν έχει περιθώρια για λάθος ο Παναθηναϊκός. Μπήκε νωθρός και φοβισμένος σε Ζωσιμάδες και Βικελίδης, έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ και έδωσε το δικαίωμα στους αντίπαλους προπονητές να παίξουν χαμηλά έχοντας σκορ να υπερασπιστούν. Παρότι υπήρχε πολύς χρόνος για αντίδραση δεν βρήκε τρόπο για να σκοράρει. Ο Βόλος έχει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, παίζει το ποδόσφαιρο του χωρίς σκοπιμότητες. Την επόμενη αγωνιστική παίζει ο Παναθηναϊκός στο Γ. Καραϊσκάκης, αν δεν κερδίσει τον Βόλο η κατάσταση θα γίνει πολύ δύσκολη.

Ο 32χρονος Αμπασκάλ δεν πρόκειται να πάει σε απόλυτη προσαρμογή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κάτι που αποδείχτηκε πως την βραχυκυκλώνει την ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Θα τον βοηθήσει τον Παναθηναϊκό που ο Βόλος θα πάει στην Λεωφόρο να παίξει ποδόσφαιρο θα βρει χώρους για να δημιουργήσει όμως η έλλειψη άγχους και η ποιότητα που έχουν οι παίκτες του Αμπασκάλ τους κάνει επικίνδυνους. Όλη η πίεση είναι στον Γιοβάνοβιτς και στους παίκτες του μακριά και αγαπημένοι.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στην Τούμπα

(18:15) Ο προπονητής της Λαμία μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ δήλωσε πως “τώρα ξεκινάει για εμάς το πρωτάθλημα”. Η Λαμία έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα, δεν ήταν καλή στον Βόλο και δίκαια έχασε 2-1, όμως στα δύο επόμενα παιχνίδια έβγαλε το λάδι και του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και έχασε στο όριο με 2-1 και 1-0. Ο Παναιτωλικός στο με διαφορά καλύτερο παιχνίδι που έχει κάνει, βάζοντας μέσα και την περσινή σεζόν, έχασε άδικα 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Κατάφερε παίζοντας άσχημα να πάρει έναν χρυσό βαθμό στην πρεμιέρα με τον Αστέρα, πέτυχε μεγάλη νίκη στο Περιστέρι, που όπως φαίνεται έδωσε φτερά στους παίκτες του Αναστασίου. Φαντάζει δύσκολο να φύγει το παιχνίδι από το under 2,5 στο 1.50 από την Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στην Τούμπα

(20:30) Η συμπεριφορά της ΑΕΚ κάνει να φαντάζει πιο εύκολη η στοιχηματική μας επιλογή. Ο Μιλόγιεβιτς έχει στα χέρια του ένα ρόστερ που οι μεσοεπιθετικοί ποδοσφαιριστές είναι ανώτεροι από τους μεσοαμυντικούς. Σε ανταγωνιστικά παιχνίδια φαντάζει βέβαιο πως θα υπάρχουν διαστήματα κυριαρχίας και διαστήματα που θα χάνει τον έλεγχο των αγώνων. Η ΑΕΚ είναι πιο γρήγορη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, περιμένω να του δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα στην αμυντική του λειτουργία, όμως η άμυνα της είναι εύκολο να λυγίσει.

Η επιθετική τετράδα των Τζούμπερ, Αμραμπάτ, Αραούχο, Γκαρσία δύσκολο να αντιμετωπιστεί από την άμυνα του ΠΑΟΚ. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Άμραμπατ λόγω ενοχλήσεων. Αν αμυντικά μπορούσε να πάρει ασφάλεια η ΑΕΚ από την τελευταία γραμμή άμυνας και από τον τερματοφύλακα της θα επέλεγα με ασφάλεια πως θα πάρει αποτέλεσμα. Όμως ο τερματοφύλακας και η άμυνα της ΑΕΚ δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Ένα εύκολα διαχειρίσιμο στημένο για μια στιβαρή άμυνα στην ΑΕΚ μπορεί να κάνει την ζημιά. Το Goal/Goal στο 1.90 από την Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ