CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνουν Άρης και Παναθηναϊκός

Ο Φεντερίκο Μακέντα πανηγυρίζει κόντρα στον Βόλο
Ο Φεντερίκο Μακέντα κόντρα στον Βόλο EUROKINISSI

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται μετά τη μίνι-διακοπη με τη διεξαγωγή της έβδομης αγωνιστικής των playoffs. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων και ποντάρει σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Πληρώνουν Άρης και Παναθηναϊκός

(17:15) Στα τελευταία παιχνίδια μετρά το κίνητρο. Οι εταιρείες με αυτή τη λογική βγάζουν αποδόσεις και συνυπολογίζοντας και τις καλές σχέσεις που έχουν οι διοικήσεις των δύο ομάδων προσφέρουν τον άσο σε τιμές φαβορί. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πως ο Άρης κινδυνεύει και με ένα -6 από την επιτροπή δεοντολογίας για μία παλιά υπόθεση πλαστογραφίας οπότε υπάρχει πίεση για τους τρεις βαθμούς.

Ο Μαρτίνς στα playoffs δοκιμάζει σχήματα και ποδοσφαιριστές για την νέα σεζόν, έχει δικαίωμα να κάνει πειράματα και πιθανότατα το στοιχείο αυτό να κάνει πιο εύκολη την δουλειά των παικτών του Άκη Μάντζιου. Δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό αγωνιστικό ζήτημα ο Άρης. Ο άσος στο 2.30 στην Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν Άρης και Παναθηναϊκός

(19:30) Ο Παναθηναϊκός δεν πέτυχε το διπλό που έψαχνε σε ΟΑΚΑ και Τούμπα το γεγονός όμως πως κράτησε το αήττητο στις δύο έδρες την κράτησε και στην μάχη της τέταρτης θέσης. Χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη με τον αδιάφορο βαθμολογικά Αστέρα για να παίξει τα ρέστα του τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Φαίνεται πως χρειάζεται 10 βαθμούς στα τελευταία 4 παιχνίδια, εύκολο δεν είναι, όμως σήμερα μπορεί να γίνει η αρχή.

Ο Μπόλονι μετρά και δύο καλές επιστροφές με τους Χατζηγιοβάνη - Σένκεφελντ να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν, ενώ ανέκαμψε και ο Βέλεθ. Ο Αστέρας παίζει στα ίσα όλα τα παιχνίδια, όμως η έλλειψη κινήτρου τον έχει κάνει πιο εύθραυστο αμυντικά και σε όλα τα παιχνίδια δέχεται πολλές τελικές. Ο άσος κυκλοφορεί στο 1.75 στην Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν Άρης και Παναθηναϊκός


(21:30) Έστω και στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και δίκαια πήρε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Σήμερα μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη μοιάζει να έχει η ΑΕΚ, δίχως να σημαίνει πως η ομάδα του Γκαρσία έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Η ΑΕΚ, που χρειάζεται περισσότερο τους 3 βαθμούς, τρέχει ένα ρεκόρ με τον ΠΑΟΚ 1-5-7 σε 13 αναμετρήσεις και ένα συνολικό ρεκόρ 0-6-9 σε ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Επίσης είναι σημαντική η απουσία του Γκαρσία που έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Σιμόες και Ολιβέιρα. Επιστρέφει στην δράση ο Μπακάκης, δύσκολα ο Μάνταλος. Ο Γκαρσία δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ελ Καντουρί, Κρέσπο και φυσικά τον Καγκάβα, ενώ ο Ίνγκασον δίνεται αμφίβολος. Σε απόλυτη ισορροπία οι τιμές στη νίκη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην Interwetten.

Το γεγονός πως οι γηπεδούχοι νιώθουν μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη, όμως η ομάδα του Γκαρσία έστω και οριακά δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο, με οδηγεί στο Νo Bet.


Photo Credits: eurokinisi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ