CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνει το κίνητρο στην Κρήτη, σκοράρουν στον Βόλο

Ο Λυμπεράκης μονομαχεί στον αέρα κόντρα στους παίκτες του Βόλου για τα playouts της Super League Interwetten
Ο Λυμπεράκης μονομαχεί στον αέρα κόντρα στον Βόλο

H δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την τέταρτη αγωνιστική playouts. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και ποντάρει σε κίνητρο και γκολ

Charlie bets: Πληρώνει το κίνητρο στην Κρήτη, σκοράρουν στον Βόλο

(15:00) Οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό. Ο ΟΦΗ μετρά μία νίκη σε 16 παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΣ, που δείχνει μία καλή διάθεση με τις ομάδες που παίζουν για την κατηγορία. Μία νίκη σε 15 παιχνίδια και αυτή απέναντι στον ΠΑΣ μετράει και ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Ηρακλείου δείχνει πάντως καλύτερη εικόνα στα playouts. Ο Νιόπλιας έχει φτιάξει την ψυχολογία, τους έκανε πιο προσεκτικούς στο αμυντικό κομμάτι και φυσικά έχει παίξει σημαντικό ρόλο που είναι υγιής ο Μεγιάδο και πλέον παίζει συνεχόμενα παιχνίδια. Εκτός ο χαφ Νέιρα, μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Αντίθετα, η αλλαγή προπονητή δεν ωφέλησε τον Ατρόμητο που με τον Σάββα Παντελίδη τρέχει ρεκόρ 0-4-5. Δεν παίζει ο εξτρέμ Ενσικουλού και ο γκολκίπερ Μανδάς. Εκτός και ο χαφ Χαρίσης. Η βελτιωμένη εικόνα που δείχνει ο ΟΦΗ, αλλά και οι 5 λιγότεροι βαθμοί που έχει από την ομάδα του Περιστερίου με οδηγεί στον άσο που δίνεται στο 2.00 στην Interwetten.

Ο Ατρόμητος τις επόμενες τρεις αγωνιστικές παίζει εντός με Λαμία, εκτός με Παναιτωλικό και εντός με τον Βόλο. Βρίσκεται 8 βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση 6 από τα μπαράζ. Το πιθανότερο είναι μία νίκη να είναι αρκετή για να παραμείνει στην κατηγορία και μπορεί να την πάρει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Charlie bets: Πληρώνει το κίνητρο στην Κρήτη, σκοράρουν στον Βόλο

(17:15) Καταλαβαίνω τους λόγους που βρίσκεται χαμηλά ο άσος. Στις τελευταίες αγωνιστικές το κίνητρο παίζει τον ρόλο του. Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και μόνο αν κερδίσει τον Απόλλωνα διατηρεί ελπίδες παραμονής.

Εκτός για τον Παναιτωλικός ο πολύτιμος επιτελικός μέσος Μάζουρεκ. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες. Νοκ άουτ για τον Απόλλωνα ο εξτρέμ Τσιλούλης.

Το γεγονός αυτό, η παρουσία του Χάβου στον πάγκο των φιλοξενούμενων δημιουργεί συνθήκες να δίνεται ο άσος σε τιμές φαβορί. Για όποιον αυτά τα δύο στοιχεία είναι αρκετά μπορεί να εμπιστευτεί το 1.95 του άσου στην Interwetten που ανέβηκε ελαφρώς.

Charlie bets: Πληρώνει το κίνητρο στην Κρήτη, σκοράρουν στον Βόλο

(19:30) Βόλος και ΠΑΣ μπήκαν στα playouts χωρίς άγχος. Δείχνουν όμως διαφορετική νοοτροπία. Η ομάδα του Βόλου μέχρι στιγμής συνεχίζει να παρουσιάζει το ποδόσφαιρο της σε όλα τα παιχνίδια. O ΠΑΣ έχει μία τάση να μην σκίζεται στους αγώνες με ομάδες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Πιθανότατα να χτίζει για το μέλλον του. Σε κάθε περίπτωση στην μεταξύ τους αναμέτρηση δεν υπάρχει λόγος ούτε για δεύτερες σκέψεις, ούτε για σκοπιμότητες. Χάνει το ματς ο χρήσιμος χαφ Μαρτίνες για τον Βόλο. Πάει για ροτέισον ο ΠΑΣ και θα ξεκουραστεί ο γκολκίπερ Λοντίγκιν μεταξύ άλλων, ενώ ο αρχηγός Κάργας (στόπερ) έχει τεθεί εκτός.

Δύο άνετες ομάδες που βγάζουν επιθετικότητα θα παίξουν για την χαρά του παιχνιδιού. Στο 1.90 δίνεται στην Interwetten το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ