CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές αποδόσεις ο Άρης

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν INTIME

Ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική της Super League Interwetten και ο Τσάρλυ καταγράφει τα δεδομένα των αγώνων της Δευτέρας, ψάχνοντας επιλογές με αξία.

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές αποδόσεις ο Άρης


(17:15) Ο ΠΑΣ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν. Πέτυχε δύο μεγάλες νίκες σε παιχνίδια που είχε να κοιτάξει αποκλειστικά το αμυντικό κομμάτι, έπαιξε γνωρίζοντας πως του κάνει και το 0-0 και το πήρε στη Νίκαια. Σε σχέση με πέρυσι πάντως δείχνει ένα πιο συντηρητικό πρόσωπο. Για να είμαστε όμως σίγουροί θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και εντός έδρας παιχνίδια, όπως αυτό με τον ΟΦΗ καθώς τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει δύσκολες αναμετρήσεις και σκορ να κρατήσει. Ο ΟΦΗ έχει πάρει τρεις ισοπαλίες σε παιχνίδια που το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν και το ανώτερο που δικαιούνταν. Τη νοοτροπία του την έδειξε στους αγώνες με τον Άρη και με τον Αστέρα. Ο έμπειρος Νίκος Νιόπλιας δεν πήρε το παραμικρό ρίσκο για να τα κερδίσει, έκατσε πάνω στο 0-0 και στο τέλος έβαλε έναν βαθμό στο σακούλι. Ίδια η λογική θα είναι και στους Ζωσιμάδες και το γεγονός πως ο ΠΑΣ έχει ξεκινήσει καλά βαθμολογικά δημιουργεί συνθήκες κανένας να μην είναι κανείς στενοχωρημένος με μία πιθανή ισοπαλία. Η συγκεκριμένη λογική οδηγεί σε συντηρητικό παιχνίδι. Το under 2,5 στο 1.50 από την Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές αποδόσεις ο Άρης

(19:30) Ο Ατρόμητος έπαιξε άθλια στον Βόλο, έχασε εύκολα με 3-0 και ο Ισπανός προπονητής Άνχελ Λόπεθ αποτελεί παρελθόν με τον Γιώργο Παράσχο να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Παρότι το ρόστερ έχει ενισχυθεί σημαντικά, η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει νίκη ούτε στα φιλικά. Τυχερός ήταν ό Άρης, βρήκε νωρίς προβάδισμα στο σκορ και έχοντας αποτέλεσμα στα χέρια του μετέφερε το άγχος στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Έκανε καλό κοουτσάρισμα, επανέφερε ο Μάντζιος τις περσινές αρχές στην ομάδα του και πέτυχε την κλασική του νίκη στο 1-0. Πήρε μία ανάσα ο Άρης και αν κερδίσει και στο Περιστέρι ξεπερνά οριστικά την κρίση. Παρουσίασε μία εικόνα ο Ατρόμητος που έδειχνε πως έχει χάσει ο Λόπεθ τους παίκτες του, ήταν αδύνατον να βγάλουν την παραμικρή συνεργασία. Περισσότερο η προβληματική εικόνα του Ατρόμητου είναι αυτή που οδηγεί στο διπλό που δίνεται στο 2.25 στην Interwetten και δέχεται πιέσεις.

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές αποδόσεις ο Άρης

(19:30) Ο Απόλλων τις πρώτες τρεις αγωνιστικές ήταν η μόνη ομάδα που γνώρισε τρεις άνετες καθαρές ήττες. Ο Γιάννης Πετράκης ουσιαστικά τελειώσει από το παιχνίδι με τον Βόλο. Του χρεώθηκε προβληματική διαχείριση του ρόστερ που έχει στα χέρια του. Η διοίκηση συμφώνησε με τον πιο αμυντικογενή τεχνική Φέστα για να μαζέψει την ομάδα. Η πρόθεση ξεκάθαρα είναι να γίνει ο Απόλλων πιο δεμένος αμυντικά, καθώς δημιουργήθηκε φόβος πως με την επιθετική φιλοσοφία που προσπαθεί να επιβάλει ο Φέστα η ομάδα θα πέσει.

Καλό ξεκίνημα για τον Ιωνικό. Η νίκη επί του Άρη έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Σπανού να υποδεχτεί τον ΠΑΣ έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως και ο βαθμός είναι μία χαρά αποτέλεσμα. Με την ίδια λογική θα πάνε και στο σημαντικό παιχνίδι στην Ριζούπολη. Ο Φέστα λοιπόν θα προσπαθήσει να μαζέψει αμυντικά την ομάδα του, ο Ιωνικός ήδη παίζει καλή άμυνα το under 2.5 στο 1.53 από την Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ