CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνει καλά ο Παναθηναϊκός, σκοράρουν στο ντέρμπι

Ο Φεντερίκο Μακέντα πανηγυρίζει κόντρα στον Βόλο
Ο Φεντερίκο Μακέντα κόντρα στον Βόλο EUROKINISSI

Σέντρα στα playoffs της Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος και καταλήγει σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Πληρώνει καλά ο Παναθηναϊκός, σκοράρουν στο ντέρμπι


(15:00) Είναι ευνοϊκή συγκυρία να παίζεις στην Τρίπολη και ο Αστέρας να μην έχει στην κορυφή της επίθεσης του τον Μπαράλες. Ο υψηλόσωμος στράικερ θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Είδαμε την περασμένη αγωνιστική πόσο σημαντικά επηρέασε τον Αστέρα η απουσία του και έφερε την εντός έδρας ήττα με 1-0. Η αλήθεια είναι πως η ανάπτυξη του Αστέρα και ο τρόπος που προσπαθεί να φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή στηρίζεται πολύ στην τροφοδότηση και στις νίκες που παίρνει με το κεφάλι ο Μπαράλες.

Η απουσία του μπορεί να βοηθήσει την άμυνα του Παναθηναϊκού να ελέγξει την επιθετικότητα του Αστέρα και στο δημιουργικό κομμάτι να αξιοποιήσει την βελτίωση που φέρνει η παρουσία του Βιγιαφάνιες στα αριστερά. Για το Αστέρα λείπει επίσης ο στόπερ Σουάρεθ.

Την εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έγιναν πολλές συζητήσεις στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού μεταξύ Μπόλονι και ποδοσφαιριστών. Υπήρξαν αμοιβαίες υποχωρήσεις και μία νέα πραγματικότητα που στο γήπεδο φέρνει τον Βιγιαφάνιες στον χώρο που του αρέσει να παίζει και νιώθει πιο ελεύθερος, κάτι που στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έκανε και τη διαφορά. Τιμωρημένος ο Καρλίτος, εκτός ο Μαουρίσιο, ο Καμπετσής και ο Βέλεθ.Το διπλό κυκλοφορεί σε υψηλές τιμές και σημειώνει ανοδική τάση, στο 2.60 εντοπίζεται πλέον στην Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνει καλά ο Παναθηναϊκός, σκοράρουν στο ντέρμπι

(17:15) Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερη ομάδα, όμως έχει να ξεπεράσει την κόπωση από το παιχνίδι της Πέμπτης στο Λονδίνο αλλά και να βρει κίνητρο για τα playoffs. Εκτός Βαλμπουενά και Χασά. Ο Άρης μπορεί να βρει τις συνθήκες που χρειάζεται για να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα στο Γ. Καραϊσκάκης, δεν αποκλείεται όμως οι παίκτες του Μαρτίνς να προσπαθήσουν να διώξουν τους ψιθύρους. Σε κάθε περίπτωση δεν θεωρώ λογικό να κοντράρει κάποιος τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα και συνθήκες για να ποντάρεις υπέρ της ομάδα του Μαρτίνς δεν υπάρχουν. Εκτός ο τιμωρημένος Σίλβα και οι τραυματίες Μπεναλουάν και Μήτρογλου με τον Γκανέα. Δεν προσφέρεται για στοίχημα η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Προτιμότερο το No Bet.

Charlie bets: Πληρώνει καλά ο Παναθηναϊκός, σκοράρουν στο ντέρμπι

(19:30) Οι δύο δικέφαλοι είναι σε δύσκολη κατάσταση και ειδικά αν έχει περάσει ο Παναθηναϊκός από την Τρίπολη θα έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για να φλερτάρουν με το απόλυτο κάζο που είναι ο αποκλεισμός τους από την Ευρώπη. Η ομάδα του Γκαρσία προέρχεται από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη. Ήττα με 2-1 στην Τρίπολη, ισοπαλία 2-2 στην Τούμπα με τον Άρη και ήττα με 2-1 στη Λεωφόρο. Δέχτηκε σε τρία παιχνίδια 6 γκολ που οι φάσεις που έφτιαξαν οι αντίπαλοι ήταν για 2.59 xG.

Το γεγονός αυτό όμως δεν είναι τυχαίο. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από την θέση 1 μέχρι την θέση 6 στο αμυντικό κομμάτι και αν κάποιος δει τα γκολ που δέχεται η άμυνα του ΠΑΟΚ θα παρατηρήσει πως τα στόπερ λυγίζουν εύκολα και δεν δέχονται βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Το πρόβλημα λοιπόν που υπάρχει στην άμυνα του ΠΑΟΚ δημιουργεί συνθήκες για να σκοράρει η ΑΕΚ. Παραμένουν εκτός Καγκάβα, Νινούα, Βαρέλα και Μιχάι.

Σε μεγάλα παιχνίδια δεν μπορεί όμως να κρατήσει το μηδέν η ΑΕΚ χωρίς να έχει στο γήπεδο τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου. Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς Μπακάκης και Τάνκοβιτς, έτοιμος και ο Αλμπάνης. Οι απουσίες της ΑΕΚ και το συνολικό αμυντικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ οδηγεί σε ποντάρισμα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνεται στο 2.05 στην Interwetten από το αρχικό 2.10.

Photo Credits: Eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ