CHARLIE BETS

Charlie bets: Πιεσμένος να κερδίσει ο Άρης, προϋποθέσεις για κόντρα στο Αστέρας - ΠΑΟΚ

Μονομαχία στο Βικελίδης σε αναμέτρηση Άρης - ΟΦΗ για τη Super League Interwetten
Μονομαχία στο Βικελίδης σε αναμέτρηση Άρης - ΟΦΗ INTIME

Σέντρα στη δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten με το Big - 5 να έχει εκτός έδρας αποστολές. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ζευγάρια του τριημέρου και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Πιεσμένος να κερδίσει ο Άρης, προϋποθέσεις για κόντρα στο Αστέρας - ΠΑΟΚ

(Παρασκευή 19:00) Αδικεί το 3-0 τον Ιωνικό στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ. Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, έχασε τρεις καλές ευκαιρίες με τον Τουράμ, βρέθηκε πίσω στο σκορ από στημένη φάση στην πρώτη ευκαιρία της ΑΕΚ, έμεινε με δέκα παίκτες από το 33ο λεπτό από την αδικαιολόγητη για την εμπειρία του αποβολή του Ρομαό. Αυτό ήταν το σκηνικό που δημιούργησε τις συνθήκες για να πετύχει καθαρή νίκη η ΑΕΚ απέναντι στον Ιωνικό. Ο Δημήτρης Σπανός μπορεί να υπολογίζει και στους έμπειρους μέσους Κάνιας - Μπάσα που θα βοηθήσουν την ομάδα του να έχει δεμένο άξονα.

Ο Άρης δυσκολεύτηκε αποδείχτηκε φλύαρος στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ και θα πάει πιεσμένος για νίκη στη Νίκαια. Ποιότητα και ταλέντο είναι δεδομένο πως υπάρχει το πρόβλημα, είχε να κάνει στην τελική συνεργασία. Θα έχει άγχος για τη νίκη και θα βρει μία πειθαρχημένη ομάδα που με την προσθήκη του Κάνιας στην θέση 6 θα προσπαθήσει να δέσει το κέντρο και να μην επιτρέψει στον Άρη να βρει τους χώρους που χρειάζεται για να βγάλει τις αρετές του. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να πετύχει την πρώτη του νίκη ο Άρης, το σκορ όμως δύσκολα να ανοίξει. Το under 2,5 στο 1.57 από την Interwetten.

Charlie bets: Πιεσμένος να κερδίσει ο Άρης, προϋποθέσεις για κόντρα στο Αστέρας - ΠΑΟΚ

(Σάββατο 20:30) Χαμόγελα και για τους δύο έφερε η πρεμιέρα. Ο ΠΑΣ παρότι έχασε τους παίκτες που έκαναν την διαφορά την περασμένη σεζόν παρουσιάστηκε με ένα πειθαρχημένο καθαρό 4-4-2 και ανέδειξε όλες τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ κάνοντας την έκπληξη της πρεμιέρας.

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού σκόρπισε χαμόγελα, ειδικά ο Βιτάλ δημιούργησε ενθουσιασμό, η αλήθεια πάντως είναι πως το τελικό 4-0 ήταν ένα πλασματικό αποτέλεσμα. Η άμυνα είχε σοβαρά προβλήματα και το δίδυμο του ΠΑΣ, Κόντε - Περέα ασφαλώς μπορεί να δημιουργήσει πίεση και να τα αναδείξει. Πέντε συνεχόμενες νίκες μετράει ο ΠΑΣ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Δημιουργικά ο Παναθηναϊκός με τις μεταγραφές και με την ατομική βελτίωση του Καρλίτος είναι ανεβασμένος. Υπάρχουν συνθήκες που κάνουν το Goal/Goal στο 1.95 από την Interwetten να φαντάζει δίκαιο.

Charlie bets: Πιεσμένος να κερδίσει ο Άρης, προϋποθέσεις για κόντρα στο Αστέρας - ΠΑΟΚ

(Κυριακή 16:00) Φάνηκε με το καλημέρα η πρόθεση και των δύο προπονητών για να δημιουργήσουν πιο επιθετικές ομάδες. Το τελικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα και αδικεί την προσπάθεια της ομάδας του Πετράκη. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ο Απόλλων, ήταν καλύτερος μέχρι το 25ο λεπτό και ακραίο που πήγε στο ημίχρονο με δύο τέρματα στην πλάτη του. Ακόμα και όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο έδειξε τον χαρακτήρα που θέλει να βάλει στην ομάδα ο προπονητής του και έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.

Από την πρεμιέρα φάνηκε η φιλοσοφία του νεαρού, μόλις 32 ετών, Ισπανού προπονητή του Βόλου, Αμπασκάλ. Παιχνίδι κατοχής με πολλές πάσες που ξεκινάνε από τον τερματοφύλακα και μία επιθετικότητα σε όλες τις γραμμές. Όπως και την περσινή σεζόν είναι ξεκάθαρο πως τα παιχνίδια του Βόλου θα είναι ελκυστικά και θα έχουν αρκετά τέρματα. Στο 2.00 δίνεται το το Goal/Goal από την Interwetten.

Charlie bets: Πιεσμένος να κερδίσει ο Άρης, προϋποθέσεις για κόντρα στο Αστέρας - ΠΑΟΚ

(Κυριακή 18:15) Ενισχύθηκε σημαντικά το ρόστερ του Ατρόμητου. Στην πρεμιέρα υπήρξε πρόβλημα από πλευράς τρεξιμάτων, που έφερε φανερή πτώση στο δεύτερο ημίχρονο. Συνολικά όμως ο Ατρόμητος έβγαλε προσωπικότητα και να ξεκινάς με ισοπαλία στο Καραϊσκάκης είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, ακόμα και αν έχει χρειαστεί να σταθείς τυχερός.

Λευκή ισοπαλία πήρε και ο Παναιτωλικός στο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα. Η ομάδα του Αναστασίου δεν κυνήγησε το παραμικρό από πλευράς δημιουργίας πάλεψε για το 0-0 το οποίο έμοιαζε να είναι και το ταβάνι της. Ανώτερο το ρόστερ του Ατρόμητου ο Λόπεθ ξέρει πως μετά την ισοπαλία στο Καραϊσκάκης, αν κερδίσει και στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι θα αφήσει οριστικά πίσω του τις γκρίνιες που είχαν δημιουργηθεί στην διάρκεια της προετοιμασίας. Με την εικόνα που έδειξε ο Παναιτωλικό στην πρεμιέρα θα πρέπει να παίξει πολύ άσχημα ο Ατρόμητος για να μην κερδίσει. Στο 1.73 ο άσος, δίκαιος από την Interwetten.

Charlie bets: Πιεσμένος να κερδίσει ο Άρης, προϋποθέσεις για κόντρα στο Αστέρας - ΠΑΟΚ

(Κυριακή 18:15) Δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο ο ΟΦΗ στο Βικελίδης. Ρεαλιστική τακτική ακολούθησε ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Νιόπλιας και μετά την αρχική πίεση του Άρη κατάφερε να μικρύνει τους χώρους και να του περιορίσει την δημιουργία του. Ο ΟΦΗ έπαιξε για το 0-0, πήρε το 0-0, και ασφαλώς μπορεί η πρεμιέρα του να θεωρηθεί επιτυχημένη. Στο γήπεδο του όμως θα αναγκαστεί να προσπαθήσει και να παίξει, κάτι που δεν έχουμε δείγματα για το αν μπορεί να κάνει. Στην πρεμιέρα δεν έπαιξε απλά διαχειρίστηκε την πίεση και το ανορθόδοξο ποδόσφαιρο του Άρη.

Η ΑΕΚ φέτος διαθέτει μεσοεπιθετικά τους ποδοσφαιριστές που θα την βοηθήσουν να ανοίγει άμυνες. Του ταιριάζουν περισσότερο τα εκτός έδρας παιχνίδια του Αραούχο, αναμένεται να ξεκινήσει ο Τζούμπερ θα έχει μέτρα για να κάνει το κάθετο του τρέξιμο από τα δεξιά ο Αμραμπάτ. Το κλειδί για την νίκη της ΑΕΚ είναι τα μετόπισθεν. Αν η άμυνα της είναι σοβαρή και δεν προσφέρει δώρα στον ΟΦΗ, θα κρατήσει το μηδέν και τρόπο για να σκοράρει έχει την ποιότητα για να βρει. Το διπλό στο 1.70 από την Interwetten.

Charlie bets: Πιεσμένος να κερδίσει ο Άρης, προϋποθέσεις για κόντρα στο Αστέρας - ΠΑΟΚ

(Κυριακή 20:30) Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι γερασμένο και γεμάτο με ελλείψεις. Θα πρέπει να δώσουν σοβαρή ώθηση οι τρεις προσθήκες που έγιναν στο τέλος του Αυγούστου, Άκπομ, Μίτριτσα, Σίντκλεϊ και να κερδίσει πολλά στοιχήματα που έχει βάλει ο Λουτσέσκου για να βγει η χρονιά.

Όλα τα δεδομένα οδηγούν στην κόντρα του ΠΑΟΚ. Ο Αστέρας ήταν καλός στο Αγρίνιο αδικείται από το τελικό 0-0. Ευκαιρίες δημιούργησε καλή μπάλα έπαιξε αν ήταν καλά ο Μπαράλες θα έφευγε με το διπλό. Ο ΠΑΟΚ εμφάνισε τις αδυναμίες που έχει το ρόστερ του με τον ΠΑΣ έρχεται από ταξίδι στο μακρινό Γιβραλτάρ, που επικράτησε 2-0 της Λίνκολν την Πέμπτη και έχει στην Τρίπολη μία εναντίον του παράδοση με ένα ρεκόρ 7-2-3 στα 12 τελευταία. Στο 1.75 το 1Χ του Αστέρα από την Interwetten.

Charlie bets: Πιεσμένος να κερδίσει ο Άρης, προϋποθέσεις για κόντρα στο Αστέρας - ΠΑΟΚ

(Κυριακή 20:30) Η γκέλα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα κάνει πιο εύκολη την επιλογή για το παιχνίδι με την Λαμία. Όλος ο οργανισμός γνωρίζει πως δεν υπάρχει περιθώριο να ξεκινήσει με δύο αρνητικά αποτελέσματα το πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Φάληρο 2-1 της Αντβέρπ δίχως να εντυπωσιάσουν και ύστερα από γκολ του Ρέαμπτσουκ στο 87’. Η Λαμία έπαιξε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο στον Βόλο, έβγαλε αμυντικές αδυναμίες και δίκαια πήγε με δύο τέρματα στην πλάτη της στο ημίχρονο. Υπήρξε μία σχετική βελτίωση στην επανάληψη για να σκοράρει όμως χρειάστηκε ένα ακραίο λάθος του τερματοφύλακα του Βόλου. Συνθήκες για να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να υπάρχουν. 1-3 0-4 0-6 τα τρία τελευταία περάσματα του Ολυμπιακού από την έδρα της Λαμίας για το πρωτάθλημα. Με ασιατικό χάντικαπ -1,5 το διπλό στο 1.70 από την Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ