CHARLIE BETS

Charlie bets: Ο διπλασιασμός του ΠΑΟΚ και ο Άρης

Ο Καντουρί κόντρα στον Μολό σε ματς για τα playoffs της Super League Interwetten
Ο Καντουρί κόντρα στον Μολό EUROKINISSI

Τα playoffs της Super League Interwetten ολοκληρώνονται και ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων. Αξίζει την τρίτη θέση ο Άρης. Διπλασιασμός στο ΠΑΟΚ - Αστέρας.

Charlie bets: Ο διπλασιασμός του ΠΑΟΚ και ο Άρης

(19:30) Δεν αλλάζει κάτι με το ποια ομάδα θα πάρει την τρίτη και ποια την τέταρτη θέση, όμως από όλη την αγωνιστική μόνο σε αυτό το παιχνίδι παίζεται κάτι. Η ΑΕΚ με νίκη θα περάσει τον Άρη και θα τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Με βάση την χρονιά που έχει κάνει η ομάδα του Μάντζιου, αξίζει να τερματίσει ένα σκαλί παραπάνω.

Έχει και να διαχειριστεί πολλές απουσίες ο Μανόλο Χιμένεθ. Γκαρσία, Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Λόπες Κρίστισιτς δεν υπολογίζονται και αφήνουν σημαντικά κενά σε όλους τους χώρους. Ο Άρης έχει να διαχειριστεί την απουσία του Τζέγκο και του Μήτρογλου που σε αυτό το πρώτο κομμάτι της συνεργασίας του με τον Άρη δεν έδωσε αυτά που περίμενε ο σύλλογος. Εκτός επίσης Ιωάννου και Κάτσε.Το Χ2Δ δέχεται ελάχιστη πίεση και εντοπίζεται στο 1.57 στην Interwetten.

Charlie bets: Ο διπλασιασμός του ΠΑΟΚ και ο Άρης


(19:30) Ο ΠΑΟΚ όπως και στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, στο Καραϊσκάκης ξεκίνησε πιο δυνατά έχασε ευκαιρίες και έμεινε πίσω στο σκορ δίχως να έχει δεχτεί πίεση. Στη συνέχεια όμως φάνηκε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερα δουλεμένος, τον εγκλώβισε και από την στιγμή που άνοιξε το σκορ ήταν και η μόνη ομάδα που δημιουργούσε καθαρές ευκαιρίες. Τα σημαντικά φυσικά θα έρθουν το επόμενο Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου.

Σημαντική η επιστροφή του Σβαμπ. Από ενοχλήσεις προέρχονται οι Ίνγκασον, Καγκάβα, Καντουρί και Βιεϊρίνια. Ο Αστέρας στα playoffs φέρνει ισοπαλία μέσα, χάνει εκτός. Εκτός αποστολής ο αρχισκόρερ Μπαράλες και οι Τιλίκα, Ρεγκίς και Μουνάφο με τον Ριέρα. Έχει μεγαλύτερο κίνητρο ο ΠΑΟΚ λόγω της συμμετοχής του στο τελικού του Kυπέλλου να κρατηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο άσος από το 1.37 εκτοξεύεται στο 2.00 στην Interwetten, αν συνδυαστεί με το under 3,5.

Charlie bets: Ο διπλασιασμός του ΠΑΟΚ και ο Άρης


(19:30) Ο Συλαϊδόπουλος παρουσίασε τον Παναθηναϊκό με καθαρό 4-4-2 στο παιχνίδι με τον Άρη. Από ένα σημείο και μετά πέρασε τον Μακέντα στα αριστερά και τον Βιγιαφάνιες σε ρόλο επιτελικού χαφ μετατρέποντας την τακτική σε 4-2-3-1. Όλα αυτά με τον βαρύ Σανκαρέ δίδυμο στον άξονα μαζί με τον Αλεξανδρόπουλο. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κατώτερος από τον αντίπαλο του, δέχτηκε έντονη πίεση και από τύχη κράτησε το 0-0. Τιμωρημένος ο Πούγγουρας, δεν παίζουν Νιας, Χατζηγιοβάνης, Σένκεφελντ και Διούδης.

Ο Μαρτίνς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει καλή ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός επανήλθε στις νίκες. Είναι δεδομένο πως αν παίξει με τους βασικούς θα έχει ξανά τον πρώτο λόγο. Νοκ άουτ Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος και Μπα. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων, αν ο Μαρτίνς χρησιμοποιήσει τους βασικούς, το διπλό στο 1.80 της Interwetten αυτόματα θα αποκτήσει αξία.

Photo Credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ