CHARLIE BETS

Charlie bets: Με την αύρα του Μπόλονι για τη νίκη ο Παναθηναϊκός

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΛΑΖΛΟ ΜΠΟΛΟΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο ΛΑΖΛΟ ΜΠΟΛΟΝΙ EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται και ο Τσάρλυ προσεγγίζει στοιχηματικά το Παναθηναϊκός - Βόλος.

Εξαιρετικά κύλησε η προηγούμενη αγωνιστική με 3/3 το Σάββατο και 2/3 την Κυριακή.

Charlie bets: Με την αύρα του Μπόλονι για τη νίκη ο Παναθηναϊκός

(20:30) Έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο ξεκίνημα της σεζόν ο Βόλος και μαθαίνω πως κάνει πολύ καλή δουλειά ο Ισπανός τεχνικός Άνχελ Λόπεθ. Αν δεν υπήρχε η παρουσία του Λάζλο Μπόλονι αυτό το παιχνίδι δεν θα δινόταν και δεν θα παιζόταν ποτέ στον άσο. Όμως έχουν έρθει έτσι τα πράγματα που η λογική του πρέπει να κερδίσει αυτή τη φορά περιμένω να παίξει τον ρόλο της και να κρίνει τον αγώνα.

Δεν υπάρχει ομάδα που να είναι αδιάφορη την 6η αγωνιστική, όμως η αλήθεια είναι πως με 10 βαθμούς στους πρώτους 5 αγώνες ο Βόλος είναι άνετος, στον Παναθηναϊκό όμως έχουν μεγάλη ανάγκη αυτή τη νίκη και όσο και αν είναι στενάχωρο για τον κόσμο του συλλόγου, αποτελεί πραγματικότητα πως για την ομάδα αυτό το παιχνίδι μοιάζει σαν αγώνας Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι θα δουν το παιχνίδι οι παίκτες του Μπόλονι, μόνο μέσα από αυτό το πρίσμα μπορεί να έρθει η αγωνιστική βελτίωση. Έχει καλές απουσίες ο Βόλος, καθώς δεν παίζει βάσει συμφωνίας ο Περέα, χτύπησε ο μέσος Τσοκάνης, ενώ εκτός έμεινε και ο επιθετικός Γέντρισεκ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αυχένα. Σε τιμές φαβορί ο άσος είναι η λογική επιλογή εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ