CHARLIE BETS

Charlie bets: Με τα γκολ μετά το 4/4

Ο Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του γκολ κόντρα στον Άρη στο πρωτάθλημα
Ο Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του EUROKINISSI

Μετά την κόντρα στο Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ του Σαββάτου που επιβεβαιώθηκε και το 4/4 της Κυριακής ο Τσάρλυ καταγράφει τα δεδομένα στο Βόλος - Ολυμπιακός, το οποίο ρίχνει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Charlie bets: Με τα γκολ μετά το 4/4

(19:30) Είναι λογικό ο Μαρτίνς να κάνει κάποιες αλλαγές για να διατηρήσει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να παρουσιάσει ένα σύνολο χωρίς κίνητρο. Ίσα ίσα το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα δημιουργεί μία πίεση στην ομάδα. Εκτός ο Βρουσάι, τραυματίας παραμένει και ο Αβράαμ Παπαδόπουλος.

Στον Βόλο χαίρονται το ποδόσφαιρο. Τιμωρημένος ο καλός εξτρέμ Περέα. Πάγια εκτός ο μπακ Ντεντάκης. Οι παίκτες το Λόπεθ είναι άνετοι και απολαμβάνουν τον τρόπο που εξελίσσεται η χρονιά. Δεν υπάρχουν σκοπιμότητες παίρνουν την μπάλα και προσπαθούν να δημιουργήσουν. Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν απέναντι στον κουρασμένο Ολυμπιακό και πιστεύω πως υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να πετύχουν ένα τέρμα και να πληρώσουν το αμφίσκορο. Στο 2.20 δίνεται στην Interwetten το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το οποίο καταγράφει ανοδική πορεία μετά το αρχικό 2.00.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114


Photo credits: eurokinissi

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ