CHARLIE BETS

Charlie bets: Ματς για λίγα γκολ το Άρης - Ολυμπιακός

Ο Ζοζέ Σα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League στο Γ. Καραϊσκάκης.
Ο Ζοζέ Σα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της δέκατης αγωνιστικής. Ματς υπομονής το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού. Αν δεν κερδίσουν τον Παναιτωλικό να το κλείσουν το μαγαζί στον Παναθηναϊκό. Κουρασμένος και σε χαμηλές τιμές ο ΠΑΟΚ. Πιεσμένος ο Καρέρα, χρειάζεται το διπλό στην Τρίπολη.


Charlie bets: Ματς για λίγα γκολ το Άρης - Ολυμπιακός

(Σάββατο, 17:15) Είναι απογοητευτικό το φετινό ξεκίνημα της ΑΕΛ. Η εικόνα της ομάδας φώναζε καιρό πως χρειαζόταν μία δραστική αλλαγή. Θα πρέπει στο ντεμπούτο του να αποδειχθεί πως ο Γιάννης Τάτσης άλλαξε υπερβολικά την ομάδα του, τη μεταμόρφωσε για να πάρει το παιχνίδι η ΑΕΛ. Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα δεν γίνεται να κερδίσει το παιχνίδι.

Με βάση την εικόνα που έχουμε από τις δύο ομάδες, παρά το σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει ο Ατρόμητος είναι πολύ ανώτερος από την ΑΕΛ και είναι στο χέρι του να πάρει αποτέλεσμα. Από το 2010 έχει να χάσει ο Ατρόμητος στη Λάρισα, 0-1-3 το πρόσφατο ρεκόρ. Επιλογή το Χ2Δ που δίνεται σε τιμές φαβορί στην Interwetten.


Charlie bets: Ματς για λίγα γκολ το Άρης - Ολυμπιακός

(Σάββατο, 19:30) Το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του πραγματοποιεί ο Άρης με ρεκόρ 6-1-0. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι τόσο πειστικός όσο δείχνουν τα αποτελέσματα του, όμως ο Άκης Μάντζιος κατάφερε σε πολύ σημαντικό βαθμό να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και να πετύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, πέντε στα 6 τελευταία, όλες με 1-0.

Ο Ολυμπιακός ταλαιπωρείται από κομβικές απουσίες που είναι σίγουρο πως θα επηρεάσουν την συνολική του εικόνα. Έχουμε τα εξής δεδομένα. Ως ομάδες δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή σύγκριση, ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανώτερος. Το ρεκόρ του Άρη είναι υπερβολικό για τις δυνατότητες του, βασίζεται κυρίως στην αμυντική του συμπεριφορά.

Ο Ολυμπιακός έχει κομβικές απουσίες που τον κάνουν επιθετικά πιο ακίνδυνο και τον αναγκάζουν να πάει σε ένα πιο ελεγχόμενο τέμπο. Τα δεδομένα λοιπόν μας οδηγούν σε ποντάρισμα στο under 2,5 που δίνεται ελαφρώς αουτσάιντερ στην Interwetten.


Charlie bets: Ματς για λίγα γκολ το Άρης - Ολυμπιακός


(Κυριακή, 15:00) Αν δεν μπορέσει ο Παναθηναϊκός να κερδίσει στην έδρα του ούτε τον Παναιτωλικό να το κλείσουν το μαγαζί. Στο Γ. Καραϊσκάκης οι παίκτες του Μπόλονι είχαν δύο διαφορετικά πρόσωπα. Αν η βελτιωμένη εικόνα που έδειξαν στην επανάληψη αποδειχθεί στην πράξη ένα βήμα για την συνέχεια, θα κερδίσουν τον Παναιτωλικό χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν έδειξε την παραμικρή πρόοδο η ομάδα του Αγρινίου στην πρεμιέρα του Δέλλα με τον Άρη και έχασε δίκαια 1-0. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ από το 1-0 το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Ακόμα και η ένταση που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Μπόλονι και ποδοσφαιριστές περιμένω να βοηθήσει για να μπουν δυνατά οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι. Ανεβαίνει πολύ η τιμή του άσου με over 1,5 στην Interwetten.


Charlie bets: Ματς για λίγα γκολ το Άρης - Ολυμπιακός

(Κυριακή, 17:00) Χρειαζόταν ένα ξέσπασμα ο ΟΦΗ και το πέτυχε με εμφατικό τρόπο στον Βόλο. Ευνοήθηκε βέβαια από το γεγονός πως έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 30o λεπτό και φυσικά από το εκπληκτικό παιχνίδι των Ντε Γκούζμαν-Νέιρα. Για παιχνίδι πάντως με παίκτη παραπάνω για 60 λεπτά δέχτηκε για ακόμα μία φορά πολλές φάσεις.

Ο ΠΑΣ είναι μία πολύ καλά γυμνασμένη ομάδα, παίζει ένα 4-4-2 έντασης και ενέργειας και μπορεί να βρει εύκολα ένα τέρμα είτε από δική του δημιουργία, είτε οδηγώντας με πίεση στο λάθος τον αντίπαλο. Αν πιέσεις τον ΟΦΗ του κλέβεις την μπάλα και του δημιουργείς σημαντικά προβλήματα. Ο χαρακτήρας και των δύο ομάδων με οδηγεί στο αμφίσκορο. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες βρίσκεται σε τιμές ισορροπίας στην Interwetten.


Charlie bets: Ματς για λίγα γκολ το Άρης - Ολυμπιακός


(Κυριακή, 17:15) Με τον ίδιο τρόπο έχει πάρει και τα τρία του παιχνίδια στο πρωτάθλημα ο Πάμπλο Γκαρσία. Έχει δεχτεί και στα τρία ματς γκολ, χρειάστηκε να κυνηγήσει τέρμα νίκης, ενώ οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει σημαντική βοήθεια από τον πάγκο και στο τέλος ο Δικέφαλος κατάφερε να βρει το γκολ που αναζητούσε.

Για το παιχνίδι της Κυριακής υπάρχει μία πολύ δύσκολη συνθήκη που κάνει τις πολύ χαμηλές τιμές του διπλού να χάνουν την αξία τους. Υπήρχε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι Πέμπτη βράδυ στην Ολλανδία με την Αϊντχόφεν, δεν γίνεται να μη έχει αφήσει σημάδια στους ποδοσφαιριστές. Οι Ολλανδοί έμειναν πίσω στο σκορ, πήραν την μπάλα και εξάντλησαν τους ποδοσφαιριστές του Γκαρσία. Γύρισαν το παιχνίδι από 0-2 σε 3-2 και κυριολεκτικά τους έβγαλαν τη γλώσσα.

Οι τιμές του διπλού είναι χαμηλές και με βάση τις συνθήκες δεν έχουν καμία αξία, υπάρχουν στο κουπόνι καλύτερα φαβορί, όμως και η εικόνα της Λαμίας δεν μας δίνει το δικαίωμα για να ρισκάρουμε για κάποια έκπληξη. Επιλογή είναι το No Bet.


Charlie bets: Ματς για λίγα γκολ το Άρης - Ολυμπιακός

(Κυριακή, 19:30) Ο Καρέρα πραγματοποίησε το χειρότερο του κοουτσάρισμα από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα και είναι υπεύθυνος για την αδικαιολόγητη ήττα από τη Ζόρια. Πηγαίνει στην Τρίπολη σε πίεση και υπάρχει η υποχρέωση η ομάδα του να αντιδράσει για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Δημιουργήθηκαν λοιπόν οι συνθήκες για να είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι στην Τρίπολη και για να παραμείνει η ΑΕΚ σε τροχιά τίτλου, αλλά και για να ισχυροποιήσει ξανά τη θέση του ο Ιταλός τεχνικός. Το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ είναι πλούσιο. Η ομάδα με την ΑΕΛ έδειξε πως έχει τρεξίματα. Για έναν περίεργο λόγο ο Καρέρα αποφάσισε να φοβηθεί τη Ζόρια και να πάει σε τακτική χωρίς πλάτος στην επίθεση.

Απογοητευτική η εικόνα του Αστέρα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα, η "λευκή" ισοπαλία ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να πάρει. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα αν δεν νικήσει η ΑΕΚ στην Τρίπολη μπλέκει σε μία άσχημη εσωστρέφεια. Το ρόστερ και βάθος έχει και δυνατότητες για μεγαλύτερη επιθετικότητα, η απόδοση του διπλού από την Interwetten έχει ενδιαφέρον.


Charlie bets: Ματς για λίγα γκολ το Άρης - Ολυμπιακός

(Δευτέρα, 19:30) Φαινόταν πως θα αρχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα ο Απόλλων, όπως και έγινε. Οι δύο βαθμοί που πήρε σε Περιστέρι και Τρίπολη σημαντικοί, αλλά και οι λιγότεροι που θα μπορούσε να πάρει με βάση την εικόνα του. Είναι δεδομένο πως η εικόνα της ομάδας του Παράσχου είναι ικανή να της εξασφαλίσει την παραμονή. Το παιχνίδι όμως με τον Βόλο δεν είναι εύκολο.

Οι εταιρίες έχουν δώσει ξεκάθαρες τιμές φαβορί στους γηπεδούχους, πιθανότατα επηρεασμένες από την βαριά ήττα του Βόλου της προηγούμενη αγωνιστική. Αποτέλεσμα όμως που ήρθε κυρίως επειδή η ομάδα του Λόπεθ έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 30ο λεπτό. Ακόμα κι έτσι όμως το τελικό 1-4 δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα, δημιούργησε και σπατάλησε πολλές ευκαιρίες ο Βόλος. Είναι καλά γυμνασμένη ομάδα ο Απόλλων, έχει γερά παιδιά που παίζουν μόνιμα στο αγωνιστικό τους ταβάνι, όμως οι παίκτες του Βόλου έχουν μεγαλύτερο ταλέντο, πιο υψηλή ποιότητα ως ομάδα και οι αποδόσεις μας δίνουν το δικαίωμα να ποντάρουμε στον Βόλο και να καλυφθούμε με την ισοπαλία.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ