CHARLIE BETS

Charlie bets: Ματς για γκολ στη Λεωφόρο, συνδυαστικό στοίχημα στο Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας

Ο Καρλίτος κόντρα στον Βόλο σε ματς της Super League Interwetten
Ο Καρλίτος INTIME

Η δράση επιστρέφει στη Super League Interwetten με την έκτη αγωνιστική μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. Ο Τσάρλυ αναλύει τις αναμετρήσεις του Σαββάτου και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Ματς για γκολ στη Λεωφόρο, συνδυαστικό στοίχημα στο Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας


(18:15) Η διοίκηση του Απόλλωνα τρελάθηκε από την εικόνα που είχε η άμυνα της ομάδας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και ειδικά στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο. Η επιλογή Φέστα έγινε στη λογική να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία, κάτι που άμεσα συνέβη. Ο Απόλλων έφερε δύο κολλητές λευκές ισοπαλίας με τον Ιταλό στον πάγκο. Δεν ήταν καλός με τον Ιωνικό, το παιχνίδι πήγαινε περισσότερο στο 0-1, πήρε μεγάλο αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση στο Βικελίδης.

Καταλαβαίνετε πως όλα έγιναν μέσα από μία συντηρητική λογική. Ο Αστέρας ξεκίνησε με φιλοδοξίες το πρωτάθλημα, έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα και έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία έχοντας μαζέψει μόλις δύο βαθμούς. Καταλαβαίνετε πως ο Ράσταβατς είναι σε πίεση και το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του είναι πως δεν σκοράρει με τίποτα. Το πρώτο τέρμα το σημείωσε στο τέλος του παιχνιδιού με τον Βόλο την περασμένη αγωνιστική. Είναι δεδομένο πως ο Αστέρας ποιοτικά είναι ανώτερος, καίγεται για το αποτέλεσμα και έχουμε δύο ομάδες που δυσκολεύονται πολύ να σκοράρουν. Μία πραγματικότητα που κάνει να φαίνεται δίκαιη η τιμή στο 1.55 που δίνεται το Χ2 με under 3,5 από την Interwetten. Επιστρέφει ο Τσιλούλης, σημαντική η απουσία του Παυλίδη δεν τον είχε βασικό ο Πετράκης, κάτι που είχε ενοχλήσει την διοίκηση, στηρίζει πολλά πάνω του Φέστα. Παραμένει εκτός ο γκολκίπερ Βέρχουλστ.

Charlie bets: Ματς για γκολ στη Λεωφόρο, συνδυαστικό στοίχημα στο Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας

(20:30) Ο Παναθηναϊκός έφυγε με σημαντικό βαθμό από το Καραϊσκάκης σε ένα παιχνίδι που πήγαινε με απουσίες και με μεγάλο κέρδος την παρουσία του Μπρινιόλι. Στο ξεκίνημα της σεζόν έχει δείξει πως έχει τον τρόπο να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο στην Λεωφόρο και να κερδίζει με καθαρά σκορ μικρομεσαίες ομάδες προσφέροντας και όμορφο ποδόσφαιρο στους οπαδούς του. Αποθεραπεύτηκε ο Βέλεθ, στην αποστολή ο Ιωαννίδης με τον Κώτσιρα, εκτός ο Διούδης. Δεν είναι έτοιμοι Σένκεφελντ και Μακέντα και τέθηκαν εκτός.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε πολύ καλά την χρονιά, έχει ήδη μαζέψει 5 βαθμούς και δείχνει ικανός να παραμείνει στη Super League Interwetten. Έχει βοηθηθεί από την απόκτηση έμπειρων μεσοαμυντικών ποδοσφαιριστών. Στη Λεωφόρο θα πάει χωρίς τον Τσιγκρίνσκι και τον μέσο Ντάλσιο. Δύο βασικές απουσίες που αναμένεται να κάνουν πιο βατό το έργο των ποδοσφαιριστών του Γιοβάνοβιτς. Στην αποστολή ο Κάνιας. Ο άσος με over 1,5 πηγαίνει τον άσο του Παναθηναϊκού από το 1.45 στο 1.67 στην Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ