CHARLIE BETS

Charlie bets: Κόντρα στις αποδόσεις στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Φάση από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ για τη Super League Interwetten
Φάση από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ EUROKINISSI

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται μεσοβδόμαδα με την πέμπτη αγωνιστική των playoffs. Ο Τσάρλυ αναλύει το ματς και αναζητά το λάθος στα σετ τιμών ποντάροντας σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Κόντρα στις αποδόσεις στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(17:15) Την προηγούμενη Κυριακή στην Τούμπα είδαμε πως το γεγονός πώς η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος δημιουργεί συνθήκες για να είναι πιο χαλαρός ο Ολυμπιακός. Η λογική λέει πως ο Μαρτίνς θα δώσει την ευκαιρία και σε άλλους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο μέχρι σήμερα, είναι όμως και σίγουρο πως θα πιέσει την ομάδα του για να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Αστέρας αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές των playoffs μετρά δύο ισοπαλίες εντός και δύο ήττες εκτός. Συνολικά έχει πάρει λιγότερα από ό,τι αξίζει. Ειδικά στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια στο Βικελίδης και στο ΟΑΚΑ έβγαλε επιθετικότητα και θα μπορούσε να έχει πάρει καλύτερα αποτελέσματα. Είναι φανερό πάντως πως η ομάδα του Ράσταβατς αντιλαμβάνεται πως δεν είναι σε θέση να χτυπήσει την πρώτη τετράδα και επιλέγει να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Λ. Φερνάντεθ (μεσοεπιθετικός) χάνει άλλο ένα ματς. Εκτός επίσης ο στόπερ Καστάνιο, ο χαφ Μουνάφο και ο επιθετικός Σίτο.

Βγάζουν επιθετικότητα τα παιχνίδια του Αστέρα, έχουν πολλές καθαρές ευκαιρίες και με δεδομένο πως και ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να χάσει δημιουργούνται συνθήκες για να δούμε ένα πλούσιο σε φάσεις και γκολ παιχνίδι. Βοηθάει η απουσία του Μπα για να ανοίξει το σκορ, ενώ ο Σεμέδο μπήκε στην αποστολή, ωστόσο το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζε ενοχλήσεις. Το over 2,5 προσφέρεται στο 1.65 στην Interwetten.

Charlie bets: Κόντρα στις αποδόσεις στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(19:30) Ο Άκης Μάντζιος διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Το πλάνο του εξουδετέρωσε τον Βιγιαφάνιες, η ομάδα του αξιοποίησε την αποβολή του Μαουρίτσιο και πήρε μία δίκαιη και πολύ σημαντική νίκη στη Λεωφόρο. Όμορφη Κυριακή πέρασε όμως και ο ΠΑΟΚ που εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη κινήτρου του Ολυμπιακού, πίεσε στην παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου και επικράτησε 2-0. Επιστρέφει για τον Άρη ο πολύ σημαντικός εξτρέμ Μπρούνο Γκάμα, μακροχρόνιες οι απουσίες στον ΠΑΟΚ.

Ο Γκαρσία χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στη δική του θητεία το 3-4-3. Σχήμα το οποίο είχε βοηθήσει πέρυσι τον Φερέιρα να διαχειριστεί τα playoffs. Είναι δεδομένο πως προσφέρει τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να έχει καλύτερο αμυντικό έλεγχο στα δύσκολα παιχνίδια. Ο Φερέιρα απλά το είχε καθιερώσει και στο ξεκίνημα της σεζόν με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει δυσκολία στο να ανοίγει πολυπρόσωπες άμυνες.

Η νοοτροπία του Μάντζιου, η ικανότητα που έχει στο να διαβάζει τους αντιπάλους και να ετοιμάζει πλάνα αναχαίτισης σε συνδυασμό με την επιλογή του Γκαρσία να ενισχύσει την τελευταία γραμμή άμυνας του και να το γυρίσει στο 3-4-3 οδηγεί σε παιχνίδι λίγων φάσεων. Το under 2,5 εντοπίζεται στο 1.60 στην Interwetten.

Charlie bets: Κόντρα στις αποδόσεις στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(21:30) Η ΑΕΚ τρέχει ένα σερί 12 παιχνιδιών χωρίς νίκη σε ντέρμπι με τις ομάδες από το Big 4. Το ρεκόρ της είναι 0-5-7, δεν βρίσκω τον λόγο να δίνεται τόσο ξεκάθαρο φαβορί. Ειδικά σε ένα παιχνίδι που ακόμα και η ισοπαλία θα της είναι βολική. Γνωρίζοντας την νοοτροπία των Χιμένεθ - Μπόλονι εύκολα καταλήγει κανείς πως αν το παιχνίδι βρίσκεται στην ισοπαλία κανένας δεν πρόκειται να ρισκάρει.

Υπάρχει και ένα στοιχείο που εξυπηρετεί τον Παναθηναϊκό και κάνει την ΑΕΚ να μοιάζει πως τους κουμπώνει καλά. Με τον τρόπο που παρουσιάζει τον Παναθηναϊκό ο Μπόλονι είναι σημαντικό οι δύο ακραίοι επιθετικοί του να έχουν εύκολη κατοχή χώρο και χρόνο για να δράσουν. Τιμωρημένος ο Μαουρίτσιο. Εκτός Σένκεφελντ και Χατζηγιοβάνης.

Η αδυναμία που έχει η ΑΕΚ στα άκρα της άμυνας περιμένω να δώσει το δικαίωμα στον Βιγιαφάνιες να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Ξανά εκτός για την ΑΕΚ ο Τάνκοβιτς, πάγια εκτός Μπακάκης, Σάκχοφ, Νταντσένκο, Χνιντ, Σιμόες και Λάτσι.

Σε αυτό το κομμάτι είχε χτίσει ο Παναθηναϊκός και τη νίκη που είχε πετύχει στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου πιέζοντας τους ακραίους μπακ της ΑΕΚ. Η επιστροφή Πούγγουρα φέρνει τον Νιάς στον άξονα και δημιουργεί συνθήκες για να έχει ένα πιο αξιόπιστο ανασταλτικά άξονα ο Παναθηναϊκός. Το Χ2Δ προσφέρεται στο 1.83 στην Interwetten.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ