CHARLIE BETS

Charlie Bets: Ιδανικός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό ο Απόλλων

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Λαμία
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ INTIME

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την τρίτη αγωνιστική. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ζευγάρια της  μεσοβδόμαδης αγωνιστικής και καταλήγει σε επιλογές με αξία.

Charlie Bets: Ιδανικός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό ο Απόλλων

(Τετάρτη 18:15) Έχει προβλήματα στο ξεκίνημα της σεζόν ο Ολυμπιακός και κάθε νίκη, κάθε θετικό αποτέλεσμα αυτή την εποχή παίζει τον ρόλο του, δίνει εσωτερική ηρεμία και χρόνο στον Μαρτίνς να βελτιώσει τα κακώς κείμενα. Ο Απόλλων μοιάζει βολικός αντίπαλος. Ο Γιάννης Πετράκης προσπαθεί να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και το γεγονός αυτό προς το παρόν έχει κάνει πιο αδύναμη την ομάδα του. Δύο καθαρές ήττες με 4-0 στην Λεωφόρο και 3-1 στην Ριζούπολη με τον Βόλο έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον έμπειρο τεχνικό. Ο Ολυμπιακός μοιάζει σαν να έχει να αντιμετωπίσει τον ιδανικό αντίπαλο για να πετύχει μία εύκολη νίκη με καθαρό σκορ παρότι δεν θα έχει τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 1.47 από την Interwetten.

Charlie Bets: Ιδανικός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό ο Απόλλων

(Τετάρτη 18:15) Βάσει προγράμματος οι δύο βαθμοί που έχει πάρει ο ΟΦΗ αποτελούν χρυσάφι. Έγιναν απίθανα πράγματα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ χωρίς να βγάλει καμία ιδιαίτερη επιθετικότητα, δίχως να είναι σε θέση να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 35ο λεπτό κατάφερε να πάρει έναν σπουδαίο βαθμό. Στην πράξη αξιοποίησε την προβληματική λειτουργία της ΑΕΚ στα στημένα και τα λάθη του διαιτητή και του VAR.

Ο Αστέρας ήταν ανώτερος και στη πρεμιέρα στο Αγρίνιο και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πληρώνει το γεγονός πως στηρίζεται υπερβολικά στο γκολ στον Μπαράλες και σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχει πάρει ακόμα μπροστά. Με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από τις δύο ομάδες ο ΟΦΗ με τις δύο ισοπαλίες έχει πάρει περισσότερα από ό,τι αξίζει, ο Αστέρας είναι η πιο άτυχη ομάδα του πρωταθλήματος μετρώντας μόλις έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια που ήταν ανώτερος. Το Χ2 στο 1.50 στην Interwetten.

Charlie Bets: Ιδανικός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό ο Απόλλων

(Τετάρτη 18:15) Ο Παναιτωλικός έχει καταφέρει να μαζέψει 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές και χωρίς άγχος θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ ψάχνοντας για όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι δεδομένο πως ο Γιάννης Αναστασίου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με μαζική άμυνα, όπως έκανε στην πρεμιέρα με τον Αστέρα. Πρώτος στόχος θα είναι το 0-0. Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Κέρδισε χωρίς να κάνει τίποτα καλά στην Τρίπολη. Βρήκε από ένα λάθος αντιπάλου προβάδισμα δίχως να καταφέρει να δημιουργήσει, το κράτησε χωρίς να παίξει καλή άμυνα. Με την μέχρι στιγμής εικόνα του δεν μπορεί να υποστηρίξει τιμές φαβορί η ομάδα του Λουτσέσκου. Δεν μας δίνει το δικαίωμα ο Παναιτωλικός για να ποντάρουμε υπερ του. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Charlie Bets: Ιδανικός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό ο Απόλλων

(Τετάρτη 20:30) Αυτοκτόνησε η ΑΕΚ στο Ηράκλειο. Πλήρωσε τις παθογένειες που έχουν μείνει ανοιχτές στο ρόστερ, αλλά και κάποιες σοβαρές εις βάρος της αποφάσεις. Είναι δεδομένο πως και ο Καμάο έπρεπε να αποβληθεί για το χτύπημα στον Χατζισαφί και πως το πρώτο γκολ του Νέιρα έπρεπε να ακυρωθεί για επιθετικό φάουλ του σκόρερ. Σε κάθε περίπτωση όταν κερδίζεις με 3-0 στο 79ο λεπτό πρέπει να βρεις τρόπο να κρατήσεις τη νίκη. Έχει γεμίσει με χαμόγελα τους φίλους της ΑΕΚ η συνύπαρξη των Τζούμπερ, Αμραμπάτ, Αραούχο και Γκαρσία. Πράγματι μεσοεπιθετικά η φετινή ΑΕΚ είναι για μεγάλα πράγματα, πίσω δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και το κακό είναι πως προβληματίζει και ο τερματοφύλακας Στάνκοβιτς.

Ανταγωνιστική η Λαμία στην ήττα από τον Ολυμπιακό η ΆΕΚ όμως χρειάζεται να ζεστάνει ξανά τον κόσμο της, έχει πολλές επιθετικές λύσεις, μπορεί να καλύψει πλέον το κενό του Γκαρσία. Ο άσος με Over 1,5 στο 1.45 από την Interwetten..

Charlie Bets: Ιδανικός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό ο Απόλλων

(Τετάρτη 20:30) Στον Άρη η πίεση για νίκη είναι τεράστια και φαίνεται ως ο μόνος δρόμος για παραμονή του Άκη Μάντζιου. Ο Άρης μπήκε με υψηλές φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα τις οποίες δεν της έχει δικαιολογήσει. Δεν είναι δημιουργικός, οι ποδοσφαιριστές του δεν βγάζουν συνεργασίες, ενώ ανασταλτικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στα Γιάννενα σε ένα παιχνίδι που το σωστό αποτέλεσμα ήταν το 0-0. Δέχτηκε γκολ με μία εκτέλεση έξω από την περιοχή χωρίς να έχει νικηθεί η άμυνα του, πήρε κατοχή μπάλας 74%, δεν μπόρεσε όμως να δημιουργήσει ούτε μισή ευκαιρία. Στο Βικελίδης θα βρει απέναντι του έναν αντίπαλο που θα έχει τεράστια πίεση και το γεγονός αυτό θα τον αναγκάσει να ρισκάρει. Θα υπάρξουν δηλαδή καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες για να βρει χώρους και να φτιάξει επιθέσεις ο Παναθηναϊκός που φέτος ποιότητα έχει. Μόλις η μπάλα ακουμπά στον Βιτάλ γνωρίζεις πως ο Βραζιλιάνος θα πάρει την σωστή απόφαση. Η σφαλιάρα στα Γιάννενα θα οδηγήσει τον Γιοβάνοβιτς σε αλλαγές, που η ομάδα φώναζε από την πρεμιέρα πως χρειαζόταν και αναμένεται να την βελτιώσουν. Το Χ2 στο 1.77 από την Interwetten.

Charlie Bets: Ιδανικός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό ο Απόλλων

(Πέμπτη 18:15) Αμφότερες οι ομάδες ζουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Ιωνικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στην πρώτη κατηγορία μετά από 14 χρόνια, ο ΠΑΣ για πρώτη φορά στην ιστορία του ξεκινά με δύο συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα Α’ Εθνικής. Οι δύο ομάδες έχουν πετύχει σπουδαία αποτελέσματα, ο Ιωνικός κέρδισε τον φιλόδοξο Άρη, ο ΠΑΣ στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ και εντός έδρας τον ανεβασμένο Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό σχέδιο. Έχουν κοντά τις γραμμές, έχουν επενδύσει σε έμπειρους ποδοσφαιριστές και πρώτα έχουν στο μυαλό τους να βγει το αμυντικό πλάνο και στη συνέχεια ψάχνουν τρόπο για να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Βγάζουν επίθεση με λίγους παίκτες όμως υπάρχει πολύ θάρρος και πίστη που έχει φέρει και αυτά τα σημαντικά αποτελέσματα. Στο μεταξύ τους παιχνίδι θα πέσουν απέναντι στον καθρέφτη τους και καταλαβαίνετε πως είναι δύσκολο να ανοίξει και να ξεφύγει από το under 2,5 στο 1.45 στην Interwetten.

Charlie Bets: Ιδανικός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό ο Απόλλων

(Πέμπτη 20:30) Ο 32χρονός Γιγιέρμο Αμπασκάλ έχει δημιουργήσει μία ελκυστική ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Και στα δύο παιχνίδια που κέρδισε επιλέξαμε το Goal/Goal και δικαιωθήκαμε. Ο Βόλος παίζει την μπάλα του, είναι δημιουργικός, έχει παίκτες με ποιότητα στην εκτέλεση και ο τρόπος που αγωνίζεται είναι φυσικό να δημιουργεί συνθήκες και στον αντίπαλο για να σκοράρει. Αντίπαλος του Βόλου ένας παλιός γνώριμος. Ο Άνχελ Λόπεθ είχε μία πολύ καλή πορεία πέρυσι στο Βόλο και επιστρέφει πιεσμένος. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση και χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρει καλά αποτελέσματα με τον Βόλο και την επόμενη αγωνιστική με τον Άρη για να κρατήσει την θέση του.

Το σίγουρο είναι πως τον Βόλο τον ξέρει καλά και θα προσπαθήσει να αναδείξει περισσότερο από ό,τι έκαναν η Λαμία και ο Απόλλωνας τις αμυντικές τους αδυναμίες. Λογικά οι τιμές του Goal/Goal είναι πιο χαμηλά από ό,τι στις δύο πρώτες αγωνιστικές στα παιχνίδια του Βόλου, στο 1.80 εντοπίζεται στην Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ