CHARLIE BETS

Charlie bets: Η συνήθεια του Λουτσέσκου κάνει δίκαιο το 1.95 στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ | 3 Οκτωβρίου 2021
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ | 3 Οκτωβρίου 2021 INTIME

Η δράση συνεχίζεται στη Super League Interwetten και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Ο Τσάρλυ αναλύει το πρόγραμμα της αγωνιστικής και καταλήγει σε δυνατές επιλογές για ποντάρισμα.

Charlie bets: Η συνήθεια του Λουτσέσκου κάνει δίκαιο το 1.95 στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

(Σάββατο 18:15) Παρότι τα δείγματα στα φιλικά ήταν απογοητευτικά, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τόσο απογοητευτικό ξεκίνημα για την ομάδα του Ατρόμητου. Ο Άνχελ Λόπεζ απολύθηκε έχοντας πάρει το 0-0 στο Καραϊσκάκης και έχοντας χάσει εντός έδρας από Παναιτωλικό 1-2 και 3-0 στον Βόλο. Και με τον έμπειρο Παράσχο στον πάγκο μόλις 1 βαθμό πήρε ο Ατρόμητος στην επόμενη τριάδα αγώνων. Έχασε 3-1 εντός από τον Άρη έφερε ισοπαλία εντός 1-1 με τον ΠΑΣ και έχασε 3-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχουν περιθώρια και πρέπει ο Ατρόμητος να κερδίσει τον Ιωνικό.

Η ομάδα του Σπανού έκανε την χειρότερη της φετινή εμφάνιση στην Λεωφόρο. Έχει δύο σοβαρές απουσίες στα μετόπισθεν, καθώς το καλό της αμυντικό δίδυμο Τσιγκρίνσκι - Σάντσες δεν είναι διαθέσιμο ο πρώτος τραυματίας ο δεύτερος τιμωρημένος. Με λίγα λόγια ο Ατρόμητος σε ένα must win παιχνίδι έχει την τύχη να υποδέχεται τον νεοφώτιστο Ιωνικό χωρίς το βασικό του αμυντικό δίδυμο. Μεγαλύτερη ευκαιρία για νίκη δύσκολα θα βρει. Αν δεν κερδίσει και αυτό το παιχνίδι θα μπλέξουν πολύ τα πράγματα. Ο άσος στο 1.83 στην Interwetten.

Charlie bets: Η συνήθεια του Λουτσέσκου κάνει δίκαιο το 1.95 στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

(Σάββατο 19:00) Ο Απόλλων μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές επέλεξε να δώσει την ομάδα σε έναν συντηρητικό προπονητή. Ο Ιταλός Φέστα ανέλαβε για να σουλουπώσει αμυντικά την ομάδα του τα κατάφερε, όμως από την ημέρα που ανέλαβε δεν έχει πετύχει ο Απόλλων ούτε ένα τέρμα. Πήρε δύο λευκές ισοπαλίες εντός με Ιωνικό και στο Βικελίδης, έχασε δίκαια με 0-1 εντός από τον Αστέρα.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα παίζει σε πιο υψηλή ένταση. Δείχνει εκπαιδευμένος στο παιχνίδι χωρίς μπάλα, αλλά και όσες φορές χρειάστηκε να κυνηγήσει το γκολ βρήκε τρόπους για να γίνει επικίνδυνος. Πιστεύω πως θα ηττηθεί στην Ριζούπολη δύσκολο να δούμε και πολλά τέρματα. Το Χ2 με under 3,5 στο 1.60 στην Interwetten μοιάζει ασφαλή επιλογή με βάση και την ανωτερότητα του ΠΑΣ αλλά και τον χαρακτήρα των δύο ομάδων.

Charlie bets: Η συνήθεια του Λουτσέσκου κάνει δίκαιο το 1.95 στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

(Σάββατο 20:30) Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να πετύχει ακόμα εκτός έδρας νίκη. Πήρε σημαντικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης, όμως δεν έχει σκοράρει ακόμα μακριά από την έδρα του. Συνολικά πάντως παρουσιάζει μία βελτίωση με το νέο πλάνο του Γιοβάνοβιτς που είναι θέμα χρόνου να φέρει και εκτός έδρας αποτελέσματα. Ο Σέρβος προπονητής βοήθησε πολύ τους ποδοσφαιριστές του με την απόφαση του να μονιμοποιήσει τον Αλεξανδρόπουλο δίπλα στον Πέρεθ, τον Χατζηγιοβάνη στα δεξιά και να φέρει τον Παλάσιος σαν παρτενέρ του Καρλίτος. Με αυτές τις κινήσεις ο Παναθηναϊκός έπαψε να είναι εξαρτώμενος από τον Βιτάλ και δεν είναι εύκολο για την αντίπαλη ομάδα να τον περιορίσει.

Ο Αστέρας δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στην φετινή σεζόν δεν σκοράρει εύκολα. Την περασμένη εβδομάδα πέτυχε την πρώτη του νίκη κερδίζοντας 1-0 στη Ριζούπολη την χειρότερη μέχρι στιγμής ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι απόλυτα έτοιμοι οι Κώτσιρας, Βέλεθ, θα είναι βελτιωμένος και αμυντικά ο Παναθηναϊκός. Με βάση την εικόνα που δείχνουν οι δύο ομάδες το 2.60 του διπλού που προσφέρει η Interwetten είναι μεγάλο.

Charlie bets: Η συνήθεια του Λουτσέσκου κάνει δίκαιο το 1.95 στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

(Κυριακή 16:00) Χρειάστηκε να μείνει η Λαμία με παίκτη λιγότερο από το 37ο λεπτό, να χάσει ο Καραμάνος ένα γκολ σε κενή εστία από τη μικρή περιοχή για να περάσει με διπλό ο Άρης από τη Λαμία. Την βοήθησε η τύχη την ομάδα του Μάντζιου, πήρε όμως σπουδαίο αποτέλεσμα θα γκελάρουν πολλές ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο. Το ξεκίνημα έχει φέρει γκρίνια στον Άρη, όμως στο γήπεδο έχει πάρει 11 βαθμούς και χωρίς την αφαίρεση βαθμών η ομάδα θα ήταν μέσα στους αγωνιστικούς της στόχους.

Την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να παίξει με την ΑΕΚ, είναι απαραίτητο για να πάει χωρίς αλλαγές και με ηρεμία στο κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστική ο Άρης να κερδίσει τον Παναιτωλικό. Από το χειρότερο του φετινό παιχνίδι προέρχεται η ομάδα του Αναστασίου, έχασε δίκαια 1-2 εντός από τον ΟΦΗ. Έχει την ποιότητα για να κερδίσει εντός έδρας τον Παναιτωλικό ο Άρης, δεν μπορεί να αντέξει ο οργανισμός ακόμα μία εντός έδρας γκέλα μετά από τις ισοπαλίες με ΌΦΗ και Απόλλωνα. Στο 1.47 ο άσος από την Interwetten.

Charlie bets: Η συνήθεια του Λουτσέσκου κάνει δίκαιο το 1.95 στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

(Κυριακή 16:00) Όσοι διαβάζετε τη στήλη από την πρώτη κιόλας αγωνιστική είχατε ενημερωθεί για τη συμπεριφορά που θα δείξει ο Βόλος στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Αμπασκάλ διδάσκει ένα ποδόσφαιρο που η ομάδα του δεν σταματάει να σκέφτεται και να λειτουργεί επιθετικά. Όταν ο αντίπαλος παίρνει την μπάλα μπορεί και αναδεικνύει τα πολλά κενά που αφήνουν οι παίκτες του. Ειδικά στα δύο άκρα οι ανοιχτοί χώροι είναι πολλοί και οι καλύψεις ανύπαρκτες. Παρόλα αυτά έχει αποδειχθεί πως διαχείριση και παιχνίδι υπομονής απέναντι στον Βόλο δεν μπορεί να κάνεις όποιος το επιχείρησε πληγώθηκε σοβαρά.

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην πρεμιέρα του δοκίμασε να πάει σε πιο συντηρητική λογική με στόχο να μαζέψει αμυντικά την ομάδα του. Ψάχτηκε σε τρεις χώρους που χρειαζόταν μία καλύτερη αμυντική λύση η ομάδα του από ό,τι πρόσφεραν οι Τζαβέλας - Μισλέν και Λε Ταλέκ. Επέλεξε τους Μήτογλου, Ρότα, Σιμόες η κατάσταση κάπως μαζεύτηκε. Ο τρόπος που αμύνεται η ΑΕΚ δεν φαίνεται ικανός να σταματήσει την ορμή του Βόλου, αλλά και η επιθετική της ποιότητα είναι τέτοια που θα αξιοποιήσει τα κενά που αφήνουν οι παίκτες του Αμπασκάλ. Δύσκολο να μην πάει ψηλά το σκορ, το over 2,5 έχει επαληθευτεί και στα 6 φετινά παιχνίδια του Βόλου και το σερί δεν μοιάζει εύκολο να σταματήσει. Στο 1.77 δίνεται το over 2,5 στην Interwetten.

Charlie bets: Η συνήθεια του Λουτσέσκου κάνει δίκαιο το 1.95 στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

(Κυριακή 18:15) Ο Νίκος Νιόπλιας έχει ωριμάσει πολύ σαν προπονητής και βοηθά την ομάδα του με την διαχείριση που κάνει. Στο ξεκίνημα της σεζόν ο ΟΦΗ είχε απουσίες και προβλήματα να διαχειριστεί. Δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, ήταν κατώτερος από τους αντιπάλους του, πήρε όμως 4 ισοπαλίες στις πρώτες 4 αγωνιστικές. Στο παιχνίδι στο Αγρίνιο είχε καλές επιστροφές. Ειδικά οι προσθήκες των Μεγιάδο, Γκαγιέγκο στον άξονα έκαναν σοβαρή διαφορά. Ο ΟΦΗ έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι βοηθήθηκε στις λεπτομέρειες και κέρδισε δίκαια τον Παναιτωλικό. Στο παιχνίδι με τη Λαμία έχοντας 7 βαθμούς στις πρώτες 6 αγωνιστικές έχει την δυνατότητα από νωρίς να πάρει σοβαρή διαφορά από τις ομάδες που θα παίξουν για την κατηγορία και να δείξει πως μπορεί να ορίσει σαν στόχο την κατάκτηση της 6ης θέσης. Η τριάδα άξονα των Νείρα - Μεγιαδο - Γκαγιέγκος μπορεί να οδηγήσει το παιχνίδι με τη Λαμία στα μέτρα που το θέλουν οι γηπεδούχοι. Ο άσος στο 2.45 στην Interwetten είναι υψηλός.

Charlie bets: Η συνήθεια του Λουτσέσκου κάνει δίκαιο το 1.95 στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

(Κυριακή 20:30) Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε στο παιχνίδι με τον Βόλο. Κέρδιζε με 4-1 και κατάφερε να πετάξει δύο βαθμούς. Απώλεια που δεν του επιτρέπει να πάει στο Καραϊσκάκης έχοντας βαθμολογικό προβάδισμα να υπερασπιστεί. Η ψυχολογία κάπως αντιστράφηκε μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης.

Φαντάζει πάντως δεδομένο πως ο Λουτσέσκου θα επιλέξει μία συντηρητική προσέγγιση. Θα υπάρξουν στιγμές που θα κρατήσει χαμηλά τις γραμμές της ομάδας του. Το πρόβλημα είναι πως όταν επιλέγει ο φετινός ΠΑΟΚ να δώσει την μπάλα στον αντίπαλο και να πάει σε διαχείριση δέχεται εύκολα καθαρές ευκαιρίες. Μία πραγματικότητα που δεν την πλήρωσε σε Τρίπολη και Αγρίνιο και την περασμένη αγωνιστική ήρθε να την τιμωρήσει ο Βόλος. Βλέπετε έχει πολλά αργά πόδια στο μεσοαμυντικό κομμάτι και η άμυνα του δεν μπορεί να απορροφήσει την πίεση. Έχει μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός να αξιοποιήσει το δώρο που του έκανε ο Βόλος την περασμένη Κυριακή και να ξεφύγει 4 βαθμούς από τον βασικό ανταγωνιστή του για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ο άσος στο 1.95 από την Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ