CHARLIE BETS

Charlie bets: Γκολ στο ΠΑΟΚ - Βόλος, συνδυαστικό στοίχημα για την ΑΕΚ

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο σε ματς κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Europa Conference League
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο INTIME

Η δεύτερη πράξη της έκτης αγωνιστικής της Super League Interwetten διεξάγεται την Κυριακή με τέσσερις αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ματς της ημέρας και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Γκολ στο ΠΑΟΚ - Βόλος, συνδυαστικό στοίχημα για την ΑΕΚ

(16:00) Καλή δουλειά κάνει ο Αναστασίου στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και οι 5 βαθμοί που έχει μαζέψει είναι λιγότεροι από ό,τι αξίζει. Τους μάζεψε όμως σε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Έφερε λευκή ισοπαλία στο χειρότερο του παιχνίδι την πρώτη αγωνιστική με τον Αστέρα. Στην συνέχεια πέτυχε σπουδαία νίκη στο Περιστέρι, πήρε βαθμό απέναντι στη Λαμία και έχασε άδικα τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Δεν παίζουν ο χαφ Ντίας, νοκ άουτ επίσης ο μέσος Μπαρμπόσα με τον επιθετικός Μεντόσα, εκτός και ο μπακ Χουχούμης.

Ο ΟΦΗ έχει πάρει 4 ισοπαλίες με Άρη εκτός, ΑΕΚ εντός, ΠΑΣ εκτός, Αστέρα εντός σε παιχνίδια που ήταν κατώτερος από τους αντιπάλους του και μπορούσε εύκολα να τα χάσει. Πριν τη διακοπή από το Ηράκλειο πέρασε για πλάκα ο ΠΑΟΚ. Αν ο Παναιτωλικός παίξει με τον ΟΦΗ, όπως στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα κερδίσει. Επίσης έχει μία εντυπωσιακή παράδοση απέναντι στον ΟΦΗ στο Αγρίνιο όπου μετράει επτά συνεχόμενες νίκες σε παιχνίδια πρωταθλήματος. Εκτός αποστολής ο χαφ Ντε Γκουζμάν και οι αμυντικοί Διαμαντής και Ουές. Ο άσος πιέζεται ελαφρώς και προσφέρεται στο 2.35 στην Interwetten από το αρχικό 2.45.

Charlie bets: Γκολ στο ΠΑΟΚ - Βόλος, συνδυαστικό στοίχημα για την ΑΕΚ

(16:00) Κι όμως είναι ντέρμπι πρωτοπόρων. Ο Βόλος παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, είναι η ομάδα έκπληξη της φετινής Super League Interwetten και μοιράζεται την κορυφή με 12 βαθμούς μαζί με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου την επόμενη αγωνιστική, πηγαίνει στο Καραϊσκάκης και θα είναι σημαντικό για τον χαρακτήρα της να πάει στην κορυφή και να παίξει για δύο αποτελέσματα. Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο μπακ Σίντκλεϊ, όπως και ο στόπερ Κρέσπο.

Ο Βόλος στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι με ομάδα από το Big-6 έχασε εύκολα στη Λεωφόρο, καθώς δεν διαφοροποίησε το αγωνιστικό του πλάνο. Εκτός ο επιθετικός Τερεζίου και ο γκολκίπερ Κότνκικ. Περιμένω να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Ο άσος έχει πιεστεί και από το αρχικό 1.37 εντοπίζεται στο 1.27. Ο άσος με over 1,5 ανεβάζει την απόδοση στο 1.43 στην Interwetten και φαίνεται συντηρητική επιλογή.

Charlie bets: Γκολ στο ΠΑΟΚ - Βόλος, συνδυαστικό στοίχημα για την ΑΕΚ

(20:30) Δεν το φανταζόταν κανείς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όμως με τη μέχρις στιγμής εικόνα του ο Ατρόμητος μοιάζει σαν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ρόστερ για να βελτιωθεί και τουλάχιστον να παραμείνει χωρίς προβλήματα στην κατηγορία υπάρχει, η εικόνα όμως της ομάδας φωνάζει πως χρειάζεται χρόνο ο Παράσχος για να μαζέψει την κατάσταση.

Χρόνο για να παρουσιάσει την φιλοσοφία του θα χρειαστεί και ο Αργύρης Γιαννίκης. Ο Έλληνας τεχνικός πριν από 20 ημέρες είχε πλησιάσει πολύ κοντά στον πάγκο του Ατρομήτου, προτίμησε να περιμένει την προοπτική της ΑΕΚ και τελικά δικαιώθηκε. Ανέλαβε ένα ποιοτικό μεσοεπιθετικά ρόστερ με πολλά όμως μεσοαμυντικά θέματα και μία ομάδα με απαιτήσεις να πετύχει κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί με βάση το ρόστερ της.

Μεσοεπιθετικά πάντως έχει ποδοσφαιριστές για να αναδείξουν τις αδυναμίες του Ατρομήτου και να βοηθήσουν τον νέο τους προπονητή να ξεκινήσει με νίκη. Καλές επιστροφές των Σιμάνσκι - Άμραμπατ. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Γιαννίκης. Δεν θα έχει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στην διάθεση του ο Παράσχος, εκτός και ο χαφ Καρτάλης. Ο άσος στο 1.35 με over 1,5 πηγαίνει στο εύπεπτο 1.53 στην Interwetten .

Charlie bets: Γκολ στο ΠΑΟΚ - Βόλος, συνδυαστικό στοίχημα για την ΑΕΚ

(20:30) Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει κάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και φαντάζει ως η πιο σκληρή ομάδα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ομάδες από το λεγόμενο Big 6. Ο Ηρακλής Μεταξάς εφαρμόζει ένα καθαρό 4-4-2, πιέζει τις αντίπαλες ομάδες παίζοντας μόνιμα με δύο φορ και όσο έχει το αποτέλεσμα είναι πολύ καλός στο αμυντικό κομμάτι. Εκεί που πήρε ανέλπιστα πολύ καλό βαθμό, είναι στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο όταν κυνηγούσε το γκολ. Ήταν δημιουργικός, έπρεπε να κερδίσει με καθαρό σκορ τον ΟΦΗ, ισοφάρισε στο τέλος στο Περιστέρι δημιούργησε ευκαιρίες που θα μπορούσαν να του δώσουν και τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός νιώθει πίεση για να πάρει το διπλό, ασφαλώς και είναι το φαβορί όχι μόνο στους Ζωσιμάδες, αλλά σε οποιοδήποτε εγχώριο παιχνίδι, όμως η δυσκολία του αγώνα είναι μεγαλύτερη από τις αποδόσεις του διπλού. Θυμίζω πως πέρυσι και τα δύο παιχνίδια που έδωσε στο συγκεκριμένο γήπεδο ήρθαν ισόπαλα με 1-1. Ετοιμοπόλεμος ο Γκάρι Ροντρίγκες. Έτοιμοι επίσης και οι Ονιεκούρου με τον Εμβιλά. Προτιμότερο να πάμε πάσο.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ