CHARLIE BETS

Charlie bets: Φαβορί με αξία

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΟΛΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Η έκτη αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται με το Ατρόμητος - Παναιτωλικός και ο Τσάρλυ προσεγγίζει στοιχηματικά την αναμέτρηση.

Charlie bets: Φαβορί με αξία

(19:30) Ξεκάθαρα αδικεί τον Ατρόμητο το τελικό αποτέλεσμα στο Γ. Καραϊσκάκης, ποτέ δεν θα άνοιγε τόσο πολύ το παιχνίδι αν δεν έμενε νωρίς με παίκτη λιγότερο. Με αυτή την ήττα ολοκληρώθηκε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα του Κάναντι. Μπορεί η συγκομιδή των 5 βαθμών να τον κρατά χαμηλά, όμως σε αυτό το διάστημα έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση και κάποια δυνατά αποτελέσματα. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Βόλο, ήρθε η ισοπαλία στην Τούμπα, ισοπαλία στο Γεντί Κουλέ, άσος απέναντι στην ΑΕΚ και στην συνέχεια η ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης.

Από εδώ και μπρος το πρόγραμμα στρώνει. Ο Ατρόμητος έχει μπροστά του το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στη συνέχεια έχει δεύτερο κολλητό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ, πηγαίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο να παίξει με τον Παναθηναϊκό και υποδέχεται στο Περιστέρι τον Απόλλωνα. Ήρθε λοιπόν η ώρα για νίκες, που θα φέρουν στην πρώτη εξάδα τον Ατρόμητο.

Με βάση την εικόνα του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρο πως έχει επιστρέψει σε αυτές τις θέσεις η ομάδα του Περιστερίου. Πήρε βαθμό, αλλά δεν δημιούργησε καμία φάση ο Παναιτωλικός στην Λαμία, θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ για να πάρει αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων θεωρώ ικανοποιητική την τιμή στον άσο από την Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ