CHARLIE BETS

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο Βόλος - Παναιτωλικός

Στιγμιότυπο από αναμέτρηση Βόλος - ΟΦΗ για τη Super League Interwetten
Στιγμιότυπο από αναμέτρηση Βόλος - ΟΦΗ ΙΝΤΙΜΕ

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με τη 12η αγωνιστική. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο Βόλος - Παναιτωλικός

(17:15) Βαριά και αχώνευτη η εξάρα στην Τρίπολη για τον Ατρόμητο, πιο μαζεμένος αμυντικά, αλλά δεν σκοράρει ούτε με αίτηση ο Απόλλων με τον Φέστα στον πάγκο. Παρότι και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει προπονητές, η βαθμολογική και αγωνιστική τους εικόνα προβληματίζει.

Επέστρεψε στην καθοδήγηση της ομάδας ο Παράσχος που νόσησε από τον κορονοϊό, που θα πρέπει να μαζέψει αμυντικά την ομάδα του. Μετά την εξάρα στην Τρίπολη θα υπάρξει προσπάθεια για να μαζευτεί αμυντικά ο Ατρόμητος. Εκτός ο Κλωναρίδης (8/1) που χειρουργήθηκε, πάγια εκτός ο Καρτάλης (5/0) και ο Κωστόπουλος (7/0). "Κόπηκε" ο στόπερ Γκαλβάο. Ο Φέστα σε αυτόν τον στόχο έχει πετύχει, όμως η ομάδα του δυσκολεύεται πολύ στο να πετύχει γκολ. Νοκ άουτ για τον Απόλλωνα ο επιθετικός Τσιλούλης. Βάζοντας μέσα και το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κηφισιά ο Απόλλων έχει πετύχει μόλις 4 τέρματα σε 9 παιχνίδια. Το under 2,5 δίνεται στο 1.53 από την Interwetten.


Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο Βόλος - Παναιτωλικός

(17:15) Ο Βόλος μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα τρέχει ένα σερί 6 παιχνιδιών στο πρωτάθλημα. Δεν άλλαξε η αγωνιστική του εικόνα περισσότερο, ήταν αποτελέσματα φυσιολογικής βαθμολογικής διόρθωσης. Το γεγονός όμως πως η ομάδα του Αμπασκάλ αγνοεί τη νίκη από τις 2 Οκτωβρίου, έχει δημιουργήσει πίεση και την ανάγκη για να επιστρέψει στις νίκες.

Την εβδομάδα που πέρασε έδωσε δύο παιχνίδια στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Τα έχασε και τα δύο στο όριο με 2-1, ήταν ανταγωνιστικός και τα έχασε στο όριο. Ο Παναιτωλικός φαντάζει βατός αντίπαλος και ο Βόλος στοχεύει να επιστρέψει μετά από δύο ολόκληρους μήνες στις νίκες. Εξέτισαν ποινή τριών αγωνιστικών και είναι σημαντικές επιστροφές ο μέσος Μπαριέντος (6/0) και ο στόπερ Γκρίλο (9/0). Πέταγε στην Λεωφόρο ο Φερνάντες που ήρθε από τον πάγκο και αναμένεται να ξεκινήσει. Ο Αναστασίου δεν θα έχει στην διάθεση του τον στόπερ Μαλή (8/0), τον πασπαρτού ταχύτατο Ντίας (5/1),τον χαφ Βαρόνε (5/1) και τον τιμωρημένο ο μπακ Κορνέλιους (11/0). Ο άσος στο 1.95 δίκαιος από την Interwetten.

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο Βόλος - Παναιτωλικός

(19:30) Πιο ώριμος, πιο έτοιμος από ποτέ ο Νίκος Νιόπλιας μέχρι στιγμής, είναι ο κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος. Κράτησε την ομάδα του το διάστημα που είχε απουσίες. Διαχειρίστηκε με κυνισμό και ρεαλισμό την προβληματική περίοδο και κράτησε την ψυχολογία και την βαθμολογική θέση του ΟΦΗ σε καλά επίπεδα. Μόλις μπήκε ο παικταράς Μεγιάδο στην εξίσωση ο ΟΦΗ μεταμορφώθηκε και με ένα σερί 4-2-0 εκτοξεύθηκε στην 4η θέση. Εκτός για τον ΟΦΗ ο στόπερ Πασαλίδης (10/0), μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάζει έχει πάρει ένα σοβαρό προβάδισμα 6 βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ και δείχνει ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Έχει κερδίσει όμως πολλά παιχνίδια στο όριο. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος ο ΟΦΗ και η αλήθεια είναι πως την γυροφέρνει την γκέλα ο Ολυμπιακός. Πάγια εκτός ο εξτρέμ Ροντρίγκες (4/0), εκτός ο Σεμέδο, που επέστρεψε μεσοβδόμαδα και στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Αν δεν ερχόταν η ανώδυνη προς το παρόν ήττα στην Λειβαδιά θα πήγαινα πιο εύκολα στην κόντρα. Επειδή σπάνια χάνει στην Ελλάδα δύο συνεχόμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός, θα προτιμήσω να πάω πάσο.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ