CHARLIE BETS

Charlie bets: Διατηρούν και οι δυο το μομέντουμ

Φάση από το Λαμία - ΑΕΛ για τη Super League Interwetten
Φάση από το Λαμία - ΑΕΛ EUROKINISSI

Η τέταρτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten ολοκληρώνεται με τον Λαμία - ΑΕΛ. Ο Τσάρλυ αναλύει το ζευγάρι και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Διατηρούν και οι δυο το μομέντουμ


(19:30) Η Λαμία κάνοντας τον δικό της πρωταθλητισμό, τρέχοντας ένα ρεκόρ 6-7-2, με τις δύο ήττες να είναι από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, κατάφερε να αποσπαστεί σημαντικά από τις δύο τελευταίες θέσεις των playouts. Το διπλό στα Γιάννινα είναι κάτι παραπάνω από μισή κατηγορία και πλέον μένουν κάτι σπόρια για να εξασφαλίσει την παραμονή. Εκτός ξανά για τη Λαμία ο πολύτιμος φορ Αραμπούλι. Πάγια εκτός για την ΑΕΛ ο αμυντικός χαφ Σπαρβ, νοκ άουτ ο μπακ χαφ Γκράουρ.

Έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις η ισοπαλία να κάνει και στις δύο ομάδες. Η ΑΕΛ είναι σε πιο δύσκολη θέση και κάθε βαθμός είναι καλοδεχούμενος, η Λαμία με έναν ακόμα πόντο πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην παραμονή. Το ξερό Χ διατηρεί το σερί θετικών αποτελεσμάτων και για τις δύο ομάδες και δίνεται στο 2.80 στην Interwetten, σημείο που καταγράφει πτωτική πορεία, καθώς άνοιξε στο 2.95.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ