CHARLIE BETS

Charlie bets: Χτίζει μομέντουμ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στη Ριζούπολη

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Άρη στο πρωτάθλημα
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ αναλύει τις αναμετρήσεις του Σαββάτου και αναζητάει επιλογές με στοιχηματική αξία.

Charlie bets: Χτίζει μομέντουμ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στη Ριζούπολη

(15:00) Αποδείχθηκε στο γήπεδο πως το πρόβλημα της ΑΕΛ δεν ήταν ο Γρηγορίου, τουλάχιστον όσον αφορά τα αποτελέσματα και την εικόνα που έδειχνε στο γήπεδο το συγκεκριμένο ρόστερ. Με τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο το ρεκόρ της ΑΕΛ ήταν 0-3-6 στο πρωτάθλημα και η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε με την ταπεινωτική ήττα με 5-0 στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ. Είναι φανερό πως για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία θα χρειαστεί σοβαρή αμυντική ενίσχυση.

Ο Αστέρας πήγε με πολλές απουσίες στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου στο Βικελίδης και έχασε δίκαια 2-0. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες. Με πολλή ρέντα πέτυχε ένα σπουδαίο τρίποντο στη Ριζούπολη και μετά από πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό.

Με βάση την εικόνα και το ρόστερ που έχουν οι δύο ομάδες ο Αστέρας έχει μία τεράστια ευκαιρία να πετύχει τρίτη συνεχόμενη νίκη και να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα. Δίκαιες οι τιμές του άσου στην Interwetten.

Charlie bets: Χτίζει μομέντουμ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στη Ριζούπολη

(17:15) Το περασμένο Σάββατο για ακόμα ένα παιχνίδι ο Απόλλων έδειξε πως δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες που θα παίξουν στο τέλος την παραμονή τους. Έκανε μία σπουδαία εμφάνιση στη Λάρισα και επικράτησε δίκαια 1-0. Η ομάδα του Παράσχου μάχη έδωσε και την περασμένη Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Παρότι είχε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της το πάλεψε και το τελικό 2-0 ήταν ένα υπερβολικά καλό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, κάτι που στο τέλος παραδέχτηκε και ο προπονητής της.

Η εικόνα που δείχνει ο Απόλλων είναι εντυπωσιακή για νεοφώτιστη ομάδα και αν μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικός στη Ριζούπολη θα μπορούσε ακόμα και να διεκδικήσει την είσοδό του στην εξάδα.

Η βαθμολογική διόρθωση για την οποία έγραφα πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήρθε για τον Άρη. Είναι δεδομένο πως η ομάδα του Μάντζιου δεν μπορεί να τερματίσει στη δεύτερη θέση και έχει σαν ταβάνι της την κατάκτηση της τέταρτης. Δεν είναι εύκολο όμως να κερδίσεις την καλά δομημένη ομάδα του Παράσχου και δεν μπορεί να συνεχιστεί να έχει τόσο μεγάλη γκίνια στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Έχει πάρει μόλις 4 βαθμούς στη Ριζούπολη και 14 εκτός έδρας. Η λογική λέει πως κάπου θα υπάρξει ισορροπία στα εντός με τα εκτός έδρας αποτελέσματα. Άλλωστε, ήταν ακραίος ο τρόπος που χάθηκαν τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αστέρα. Εκτός για τον Άρη Χαβίε Ματίγια και Γιοάν Μπεναλουάν.

Το γεγονός πως δίνεται ξεκάθαρο φαβορί ο Άρης μάς δίνει το δικαίωμα για ποντάρισμα στη διπλή ευκαιρία υπέρ του Απόλλωνα που βρίσκεται σε δίκαιες τιμές στην Interwetten.

Charlie bets: Χτίζει μομέντουμ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στη Ριζούπολη

(19:30) Τεράστια η νίκη του Παναθηναϊκού στο Βικελίδης. Χρειάστηκε τύχη και μία μεγάλη εμφάνιση του Διούδη, όμως είναι από τα αποτελέσματα που δημιουργούν αύρα και οδηγούν σε επόμενες επιτυχίες. Ο Μπόλονι φαίνεται να δικαιώνεται από την απόφαση του να εμπιστευτεί τους νέους ποδοσφαιριστές και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ υπάρχουν οι συνθήκες για να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός ακόμα καλύτερος. Επιστρέφει ο Βιγιαφάνιες και ο Μαουρίτσιο αναμένεται πιο έτοιμος απ’ ό,τι την περασμένη Κυριακή. Εκτός έμεινε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις και ο Κουρμπέλης που έκανε χειρουργείο στους κοιλιακούς.

Στον ΟΦΗ δεν πήραν καλά οι οργανωμένοι την αποκαρδιωτική εμφάνιση στο Κύπελλο με τον Βόλο και εξέδωσαν ανακοίνωση που έφερε στον στόχαστρο και τον Σίμο. Το παιχνίδι ήταν έτσι κι αλλιώς για άσο, καθώς η απουσία του Μεγιάδο είναι κομβική. Η μαζική ίωση που χτύπησε την αποστολή της κρητικής ομάδας έφερε τεράστια πτώση στην τιμή του άσου. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πετύχει τέταρτη συνεχόμενη νίκη ο Παναθηναϊκός και αυτή τη φορά να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο. Λογικά χαμηλές οι τιμές με βάση το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στον άσο.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114


Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ