CHARLIE BETS

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στην Τρίπολη

Ο απογοητευμένος Ολιβέιρα στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ο απογοητευμένος Ολιβέιρα στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η έκτη αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζεται με δυο αναμετρήσεις. Ματς για γκολ στην Τρίπολη. Ικανός για όλα ο φετινός ΠΑΣ που κοντράρεται με την ΑΕΚ.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στην Τρίπολη

(16:00) Ο ΟΦΗ έχει τα χάλια του στην άμυνα, αλλά ποιότητα στη δημιουργία και φυσικά μία μόνιμη κατεύθυνση από τον Σίμο να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Το σίγουρο είναι πως αυτές τις πρώτες αγωνιστικές η εικόνα του ΟΦΗ σε καμία περίπτωση δεν έχει φθάσει τα περσινά στάνταρ, για να είμαι ειλικρινής στο γεγονός αυτό παίζουν ρόλο και οι απουσίες. Για το απαιτητικό παιχνίδι στην Τρίπολη από την κρητική ομάδα θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο ο δημιουργικός Νέιρα, ο στόπερ Βούρος, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Γιαννούλης, Μαρινάκης. Καταλαβαίνετε πως εκτός από τη φιλοσοφία των Κρητικών υπάρχουν και σημαντικές απουσίες στην τελευταία γραμμή άμυνας.

Ο Αστέρας έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα με 7 βαθμούς σε 4 παιχνίδια και προέρχεται από δύο εκτός έδρας αήττητους αγώνες. Στο Αγρίνιο όμως το 1-1 ήταν αποτυχία, καθώς προηγήθηκε και έπαιξε πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο. Σημαντικό το διπλό στη Λάρισα, κρατάω τα 3 τέρματα, αλλά και το γεγονός πως η φετινή ΑΕΛ, τόσες ευκαιρίες δεν έχει δημιουργήσει σε κανένα άλλο φετινό της παιχνίδι.

Όλα αυτά με οδηγούν να πιστεύω πως θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη απόκλιση το αμφίσκορο από το No Goal σε σχέση με αυτή που βλέπω στην Interwetten. Ανάμεσα στο 1-1 και στο 2-1 εκτιμώ το παιχνίδι, το Goal-Goal όμως είναι η κύρια επιλογή. Τα 6/8 παιχνίδια των δύο ομάδων στην Τρίπολη έχουν έρθει στο αμφίσκορο.

Charlie bets: Αξίζουν τα γκολ στην Τρίπολη

(20:30) Δεν αποκλείω να περάσει η ΑΕΚ από τους Ζωσιμάδες, ωστόσο έπαιξε Πέμπτη βράδυ στην Πορτογαλία (3-0 ήττα από την Μπράγκα) ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Επίσης έχουμε δει τι μπορεί να κάνει η ομάδα του ΠΑΣ, το έχει δείξει τις πρώτες αγωνιστικές ακόμα και στο πιο απαιτητικό παιχνίδι που μπορεί να δώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός όμως πως η ομάδα του Καρέρα προέρχεται από δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη με κρατάει στο να ποντάρω και υπέρ της έκπληξης. Μοιάζει σαν να μην την παίρνει την ΑΕΚ να μην περάσει από τους Ζωσιμάδες, ήδη αρχίζουν δειλά δειλά να υπάρχουν γκρίνιες για το συντηρητικό ποδόσφαιρο του Καρέρα. Δεν βγαίνει άκρη, ΝΟ ΒΕΤ.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ