CHARLIE BETS

Charlie bets: Αξίζει το over στον Ολυμπιακό, πληρώνει με combo η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
Ο Ελ Αραμπί EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται και ο Τσάρλυ προσεγγίζει στοιχηματικά τα ζευγάρια της έβδομης αγωνιστικής.

Αξία μόνο στο over στο Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης. Το ντέρμπι της Θεσσαλίας έχει φαβορί. Ματς για γκολ το Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα. Για την πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός. Διπλό για να εδραιώσει την θέση του ο Πάμπλο Γκαρσία. Απογοητεύει ο ΟΦΗ. Ιδανική συγκυρία για τον Αστέρα.

Charlie bets: Αξίζει το over στον Ολυμπιακό, πληρώνει με combo η ΑΕΚ

(Σάββατο, 15:00) Ανάμεσα σε απαιτητικά παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα σε ένα παιχνίδι που δικαίωμα λάθους δεν υπάρχει. Ο Μαρτίνς αντιμετωπίζει ως πιο σημαντικό πρόβλημα την ενσωμάτωση των αποκτημάτων που ήρθαν την τελευταία στιγμή. Μπρούμα, Πέπε, Βινάγκρε, Ντρέγκερ για διαφορετικούς λόγους δεν βρίσκονται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και το παιχνίδι προσφέρεται για να τους δώσει ευκαιρία ώστε να βρουν ρυθμό.

Για τον Απόλλωνα είναι θετικό το γεγονός πως αναβλήθηκε το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής έρχεται όμως μία εβδομάδα Γολγοθάς. Μεσοβδόμαδα παίζει εκτός με τον Παναθηναϊκό και την επόμενη Κυριακή υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Στοιχηματικά οι τιμές υπέρ του Ολυμπιακού απόλυτα λογικά είναι χαμηλές. Είναι ακραίο που μέχρι στιγμής δεν έχουν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι. Ένα γκολ νωρίς και χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που θα θελήσουν να δείξουν στον Μαρτίνς πως αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες μπορεί να πάει το παιχνίδι στο Over 2,5.

Charlie bets: Αξίζει το over στον Ολυμπιακό, πληρώνει με combo η ΑΕΚ

(Σάββατο, 17:15) Ο Βόλος είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Λόπεθ έχει κερδίσει τους παίκτες του και αυτοί αποτελέσματα και την κοινή γνώμη. Παρουσιάζουν μία εικόνα που δίνει στην ομάδα το δικαίωμα να βάλει σαν στόχο ακόμα και την είσοδο στα playoffs. Το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ ο Βόλος κέρδισε εκτός από τον βαθμό και μία επιπλέον ποιοτική λύση. Ο Σωτήρης Νίνης έδειξε πως αρχικά μπορεί να προσφέρει κάποια λεπτά ποιότητας σε μία ομάδα που δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.

Θα πρέπει να δείξει κάτι τελείως διαφορετικό η ομάδα του Γρηγορίου σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα για να πάρει αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Θεσσαλίας, καθώς η εικόνα της στο ξεκίνημα της σεζόν είναι απογοητευτική. Οι τιμές της Interwetten στον άσο κάτι παραπάνω από δίκαιες.

Charlie bets: Αξίζει το over στον Ολυμπιακό, πληρώνει με combo η ΑΕΚ

(Σάββατο, 17:15) Ο ΠΑΣ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Γιαννίκης έχει παρουσιάσει μία ομάδα γρήγορη που επιτίθεται μόνιμα με 4 παίκτες, βγάζει ένταση στην πίεση ψηλά, ταχύτητα και θάρρος. Την περασμένη αγωνιστική έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ και κυριολεκτικά έχασε στις λεπτομέρειες. Μία λανθασμένη εκτίμηση του Χουτεσιώτη και δύο τέρματα που σωστά, αλλά στο όριο, ακυρώθηκαν από το VAR έφεραν το τελικό 0-1.

Ήταν συγκυριακό λοιπόν που ο ΠΑΣ δεν σκόραρε απέναντι στην ΑΕΚ στα 4 παιχνίδια που είχαν προηγηθεί, είχε επαληθευτεί το αμφίσκορο. Δεν είναι εύκολη η έδρα του Ατρόμητου, πιστεύω όμως πως ένα γκολ μπορεί να το πετύχει. Με βάση και το ποσοστό επαλήθευσης, αλλά και τη φύση που αγωνίζεται ο ΠΑΣ οι τιμές πάνω από τον διπλασιασμό της Interwetten για το Goal/Goal είναι κάτι παραπάνω από δίκαιες.

Charlie bets: Αξίζει το over στον Ολυμπιακό, πληρώνει με combo η ΑΕΚ

(Σάββατο, 19:30) Η Λαμία με τον Τεννέ έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι, το 0-0 με τον Παναιτωλικό. Με βάση την εικόνα του αγώνα άξιζε να τον κερδίσει οριακά στο 1-0. Η φιλοσοφία άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Με τον Πετράκη η Λαμία ήταν η τρίτη ομάδα στο πρωτάθλημα σε δημιουργία ευκαιριών, όμως με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού δεν ήταν έτοιμη να πάρει αποτελέσματα και στην Ελλάδα υπομονή δεν υπάρχει.

Ο Τεννές είναι χρόνια σε αυτές τις αποστολές έχει το δικό του παραδοσιακό στιλ και ξέρουμε πώς θα παρουσιάσει την ομάδα του, με μία συντηρητική προσέγγιση. Δεν αποκλείεται το γεγονός αυτό να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, που έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης όταν αμύνεται να πετύχει την πρώτη του νίκη. Οι τιμές στο διπλό είναι καλές και θα είναι ακραίο να μην κερδίσει για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός.

Σε σχέση με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου ο Μπόλονι θα γνωρίζει καλύτερα τους παίκτες του και η λογική λέει πως αυτή τη φορά στην εξέλιξη του αγώνα θα βοηθήσει περισσότερο τους παίκτες του με το κοουτσάρισμα του. Έμπειρος προπονητής κατάλαβε πως δεν βοηθάει την ομάδα η ταυτόχρονη χρησιμοποίηση Καρλίτος - Μακέντα και θα επιλέξει σχήμα με έναν επιθετικό. Αυτή τη φορά υπάρχουν οι προϋποθέσεις ακόμα και ένα γκολ να φτάσει για να πάρει την πρώτη του νίκη ο Παναθηναϊκός.

Charlie bets: Αξίζει το over στον Ολυμπιακό, πληρώνει με combo η ΑΕΚ

(Κυριακή, 15:00) Ο Άρης λόγω κρουσμάτων κορονοϊου δεν αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα με την ΑΕΛ. Στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Απόλλωνα έδειξε να έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης και τη νίκη (1-0) στο τέλος την κράτησε με τα χίλια ζόρια. Οι συνθήκες δεν βοήθησαν τον Μάντζιο να προπονήσει όπως ήθελε την ομάδα του. Ευνοϊκή η συγκυρία για την ομάδα του Ράσταβατς να παίξει σε αυτές τις συνθήκες το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Βρίσκω αξία στο Χ2Δ από την Interwetten.

Charlie bets: Αξίζει το over στον Ολυμπιακό, πληρώνει με combo η ΑΕΚ

(Κυριακή, 17:15) Έχουμε δύο αλλαγές προπονητών που πιστεύω πως θα επηρεάσουν σημαντικά την εξέλιξη του αγώνα. Η αποχώρηση του Φερέιρα θα βοηθήσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ ψυχολογικά και αγωνιστικά. Είναι δεδομένο πως ο Πορτογάλος προπονητής εδώ και πολύ καιρό είχε χάσει κάθε έρεισμα στην ομάδα και η παραμονή του είχε να κάνει με τα χρήματα που συνολικά είχε κοστίσει στον σύλλογο.

Το 3-4-3 που εφήρμοζε κούμπωνε σε ντέρμπι και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι όμως εντελώς ακατάλληλο για να ανοίγει οργανωμένες άμυνες και ο Πορτογάλος το είχε παντρευτεί. Είναι σημαντικό να περάσει με διπλό ο Πάμπλο Γκαρσία από το Αγρίνιο για να εδραιώσει την θέση του. Υπάρχει ένα πακέτο αγώνων που ο Γκαρσία θα το πάρει αναγκαστικά, στο Αγρίνιο, στο Ρότερνταμ και στη Ριζούπολη. Στον Παναιτωλικό βιάστηκαν με τον Χάβο.

Η εικόνα αλλά και η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν δικαιολογεί αυτήν την απόφαση. Ο Παναιτωλικός έδειχνε ικανός να βάλει από κάτω δύο ομάδες και να παραμείνει στην κατηγορία. Περιμένω να περάσει ο ΠΑΟΚ από το Αγρίνιο.

Charlie bets: Αξίζει το over στον Ολυμπιακό, πληρώνει με combo η ΑΕΚ

(Κυριακή, 19:30) Η μεγαλύτερη απογοήτευση αυτές τις πρώτες αγωνιστικές είναι η ομάδα του Σίμου. Ασφαλώς υπάρχουν χειρότερες ομάδες, αλλά ο περσινός ΟΦΗ είχε δημιουργήσει προσδοκίες. Πιστεύω πως την εξέλιξη της ομάδας την επηρεάζει η έλλειψη πίεσης που υπάρχει αλλά αυτή είναι μία μεγαλύτερη συζήτηση.

Ο ΟΦΗ που βλέπουμε τις πρώτες 6 αγωνιστικές έχει χειρότερη εικόνα στο δημιουργικό κομμάτι από την περσινή και είναι ακόμα πιο εύθραυστος ανασταλτικά. Για την ηρεμία τής ΑΕΚ ήταν πολύ σημαντική η νίκη την περασμένη αγωνιστική στους Ζωσιμάδες που ήρθε με πολύ κόπο.

Ο ΟΦΗ προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και πίσω είναι ευάλωτος και όταν πιέζεις την αρχική του δημιουργία και όταν επιτίθεσαι. Δεν κλείνεται η ομάδα του Σίμου και αν βρεθεί πίσω στο σκορ θα βάλει ρίσκο για την ισοφάριση, όπως έκανε και στην Τούμπα και στο τέλος πήγε το παιχνίδι στο 3-0. Η νίκη της ΑΕΚ με over 1,5 προσφέρει μία δίκαιη τιμή.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ