CHARLIE BETS

Charlie bets: Αξίζει την τρίτη θέση ο Άρης

Ο Μάνος πανηγυρίζει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στα playoffs της Super League Interwetten
Ο Μάνος πανηγυρίζει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI

Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα για τους αγώνες της τελευταίας στροφής των playoffs της Super League Interwetten. Ματς για γκολ και σημεία στα playouts. Επιλογή διπλασιασμού στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης, με ασφάλεια στο ΑΕΚ - Άρης, value bet στο ντέρμπι αιωνίων.

Charlie bets: Αξίζει την τρίτη θέση ο Άρης

(Σάββατο 19:30) Ο ΟΦΗ σώθηκε με τη νίκη στη Λαμία ο Παναιτωλικός είναι στα μπαράζ. Όπως και σε όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστική απουσιάζει το κίνητρο και το γεγονός αυτό πάντα δυσκολεύει την πρόγνωση. Με βάση πάντως την πρόσφατη εικόνα που έχουν δείξει οι δύο ομάδες, ο ΟΦΗ έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Ο Νίκος Νιόπλιας βελτίωσε σημαντικά την ομάδα, της έδωσε την κυνικότητα που χρειαζόταν για να παραμείνει στην κατηγορία και έχει τρέξει ένα ρεκόρ 3-3-0 σε αυτή την ειδική διαδικασία αγώνων που έφερε και την παραμονή. Προβληματισμός στον Παναιτωλικό, η εικόνα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν πολύ άσχημη και δημιουργεί φόβους πως δεν θα τα καταφέρει ούτε στα μπαράζ. Σημαντική η απουσία του Αριγίμπι, μόνο γνωστά προβλήματα έχει η ομάδα του Αγρινίου. Ο άσος στο 1.55 από την Interwetten.

Charlie bets: Αξίζει την τρίτη θέση ο Άρης


(Σάββατο 19:30) Σώθηκαν εύκολα και οι δύο. Ο Απόλλων είχε εξασφαλίσει μία καλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη με τον Παράσχο, δεν έχει καταφέρει να πετύχει ακόμα νίκη με προπονητή τον Μάκη Χάβο, παρόλα αυτά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα για να παραμείνει στην κατηγορία. Πιθανότατα το γεγονός αυτό να δημιουργήσει και ένα μικρό κίνητρο στους γηπεδούχους για το σημερινό παιχνίδι. Φρέσκοι είναι, καθώς δεν έδωσαν αγώνα ούτε την περασμένη αγωνιστική λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του ΠΑΣ και η Λαμία θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες. Τιμωρημένος ο κομβικός χαφ Μπεχαράνο, παραμένει εκτός ο Σκόνδρας, φρέσκα προβλήματα αντιμετωπίζουν ο ηγέτης Ντέλετιτς και ο βασικός μπακ Μαρτίνεθ. Στο 2.25 κυκλοφορεί ο άσος στην Interwetten.

Charlie bets: Αξίζει την τρίτη θέση ο Άρης

(Σάββατο 19:30) Η ΑΕΛ έπεσε κατηγορία και προσπαθεί να βρει τρόπο να κυνηγήσει δικαστικά τον ΠΑΣ για πολυϊδιοκτησία ή να ψάξει την παραμονή της μέσα από αναδιάρθρωση. Μετά από την εύκολη ήττα στον Βόλο, ήρθε το διαζύγιο με τον Φέστα που είχε ανοίξει κόντρα με κάποιους κομβικούς ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα το κοουτσάρει ο Ζιώγας, που για διάφορους λόγους δεν θα έχει στην διάθεση του τους Σπαρβ, Πινακά, Ντουρμισάι, Μουκάντζο, Μπεν Χατίρα, Ζίζιτς, Τόσιτς, Γκράουρ και θα παίξει με μικρούς και πειραματικές επιλογές. Δεν έγινε το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, φρέσκια η ομάδα του ΠΑΣ δεν χρειάζεται να παίξει και ιδιαίτερα καλά για να κερδίσει την απογοητευμένη ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Charlie bets: Αξίζει την τρίτη θέση ο Άρης

( Σάββατο 19:30) Ήθελαν να καθαρίσουν πριν την τελευταία αγωνιστική οι παίκτες του Ατρομήτου, μπήκαν δυνατά στο κομβικό παιχνίδι στο Αγρίνιο και καθάρισαν νωρίς το παιχνίδι. Ασφαλώς η φετινή χρονιά είναι ντροπιαστική για τον σύλλογο και θα πρέπει να ξεχαστεί. Αντίθετα, στον Βόλο τα πράγματα κύλησαν όμορφα. Η ομάδα της Μαγνησίας είχε ταλέντο ανέδειξε πρωταγωνιστές και έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο. Απελευθερωμένοι στον Ατρόμητο από το άγχος της παραμονής, μόνιμα με αλέγρα διάθεση οι παίκτες του Βόλου αναμένεται να παίξουν ένα ανοιχτό παιχνίδι πριν πάνε να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στο 1.75 κυκλοφορεί στην Interwetten το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Charlie bets: Αξίζει την τρίτη θέση ο Άρης

( Κυριακή 19:30) Δεν αλλάζει κάτι με το ποια ομάδα θα πάρει την τρίτη και ποια την τέταρτη θέση, όμως από όλη την αγωνιστική μόνο σε αυτό το παιχνίδι παίζεται κάτι. Η ΑΕΚ με νίκη θα περάσει τον Άρη και θα τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Με βάση την χρονιά που έχει κάνει η ομάδα του Μάντζιου, αξίζει να τερματίσει ένα σκαλί παραπάνω. Έχει και να διαχειριστεί πολλές απουσίες ο Μανόλο Χιμένεθ. Γκαρσία, Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Λόπες Κρίστισιτς δεν υπολογίζονται και αφήνουν σημαντικά κενά σε όλους τους χώρους. Ο Άρης έχει να διαχειριστεί την απουσία του Τζέγκο και του Μήτρογλου που σε αυτό το πρώτο κομμάτι της συνεργασίας του με τον Άρη δεν έδωσε αυτά που περίμενε ο σύλλογος. Το Χ2Δ εντοπίζεται στο 1.60 στην Interwetten.

Charlie bets: Αξίζει την τρίτη θέση ο Άρης

(Κυριακή 19:30) Ο ΠΑΟΚ όπως και στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, στο Καραϊσκάκης ξεκίνησε πιο δυνατά έχασε ευκαιρίες και έμεινε πίσω στο σκορ δίχως να έχει δεχτεί πίεση. Στη συνέχεια όμως φάνηκε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερα δουλεμένος, τον εγκλώβισε και από την στιγμή που άνοιξε το σκορ ήταν και η μόνη ομάδα που δημιουργούσε καθαρές ευκαιρίες. Τα σημαντικά φυσικά θα έρθουν το επόμενο Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου. Σημαντική η επιστροφή του Σβαμπ, παραμένουν εκτός οι Ίνγκασον, Καντουρί, Βιεϊρίνια. Ο Αστέρας στα playoffs φέρνει ισοπαλία μέσα, χάνει εκτός. Έχει μεγαλύτερο κίνητρο ο ΠΑΟΚ λόγω της συμμετοχής του στο τελικού του Kυπέλλου να κρατηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο άσος από το 1.37 εκτοξεύεται στο 2.05 στην Interwetten, αν συνδυαστεί με το under 3,5.

Charlie bets: Αξίζει την τρίτη θέση ο Άρης

(Κυριακή 19:30) Ο Συλαϊδόπουλος παρουσίασε τον Παναθηναϊκό με καθαρό 4-4-2 στο παιχνίδι με τον Άρη. Από ένα σημείο και μετά πέρασε τον Μακέντα στα αριστερά και τον Βιγιαφάνιες σε ρόλο επιτελικού χαφ μετατρέποντας την τακτική σε 4-2-3-1. Όλα αυτά με τον βαρύ Σανκαρέ δίδυμο στον άξονα μαζί με τον Αλεξανδρόπουλο. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κατώτερος από τον αντίπαλο του, δέχτηκε έντονη πίεση και από τύχη κράτησε το 0-0. Ο Μαρτίνς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει καλή ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός επανήλθε στις νίκες. Είναι δεδομένο πως αν παίξει με τους βασικούς θα έχει ξανά τον πρώτο λόγο. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων, αν ο Μαρτίνς χρησιμοποιήσει τους βασικούς, το διπλό στο 1.80 της Interwetten αυτόματα θα αποκτήσει αξία.

Photo Credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ