ΒΟΛΕΪ

Φράγκος: "Αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό"

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Φράγκος μιλώντας στο Sport24 Radio 103,3 τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους πράσινους για την εμφάνισή τους.

Νικηφόρα ξεκίνησε την πορεία του στη Volleyleague o Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με 3-2 σετ επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη. Ο Ανδρέας Φράγκος μιλώντας στο Sport24 Radio 103,3 τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους πράσινους για την εμφάνισή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την νίκη επί του Παναθηναϊκού: "Αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν μαχητικός από την αρχή του παιχνιδιού και μας πίεσε αρκετά. Δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι ήμασταν και λίγο πιεσμένοι στην αρχή. Καταφέραμε ωστόσο να πάρουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκης. Το σημαντικό είναι να δούμε τι δεν κάναμε καλά και παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι".

Για την κυριαρχία του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό: "Γενικά δεν παρακολουθώ τα σερί που κάνουμε . Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια αλλαγή πλάνου, μετά και τα οικονομικά προβλήματα που είχε. Αντίθετα ο Ολυμπιακός είναι καλύτερα διοικητικά και οικονομικά και γι΄αυτό και δείχνει καλύτερη αγωνιστική εικόνα".

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: "Οι στόχοι μας από την αρχή είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και μέχρι το τέλος της σεζόν να γίνουμε καλύτεροι ο καθένας ξεχωριστά και ως ομάδα να δείχνουμε κάθε εβδομάδα στο γήπεδο τη δουλειά που κάνουμε. Αν γίνουν αυτά θα έρθουν και τα αποτελέσματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ