ΤΕΝΙΣ

Τουρνουά Ρώμης: Αναβλήθηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά, αναμονή για Σάκκαρη

Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Serbia's Novak Djokovic during the final of the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Serbia's Novak Djokovic during the final of the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Από το πρωί της Τετάρτης η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε προβλήματα στους διοργανωτές του τουρνουά της Ρώμης με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά. Αναμονή για τη Σάκκαρη.

Δεν θα αγωνιστεί τελικά σήμερα (15/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά της Ρώμης απέναντι στον 17χρονο Γιάνικ Σίνερ. Η αναμέτρηση των δύο αθλητών αναβλήθηκε, όπως και οι περισσότερες του προγράμματος, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Από το πρωί της Τετάρτης (15/5) η βροχή πέφτει ασταμάτητα και δεν έχει επιτρέψει τη διεξαγωγή κανενός παιχνιδιού.

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές θα περιμένουν μέχρι την ύστατη στιγμή μπας και γίνει κάποιος αγώνας για να μην υπάρξει πρόβλημα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Ανάμεσα στους αθλητές και τις αθλήτριες που περιμένουν είναι και η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει στο δεύτερο γύρο την Ανέτ Κόνταβεϊτ. Η Μαρία Σάκκαρη θα περιμένει τις επόμενες ώρες να δει εάν τελικά θα αγωνιστεί στο κεντρικό κορτ του τουρνουά ή θα παίξει τελικά αύριο (16/5).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ