ΤΕΝΙΣ

Στον τελικό ο Τζόκοβιτς, ισοπέδωσε τον Άντερσον

Novak Djokovic of Serbia celebrates winning a point against John Isner of the United States in their ATP World Tour Finals tennis match at the O2 Arena in London, Monday Nov. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Novak Djokovic of Serbia celebrates winning a point against John Isner of the United States in their ATP World Tour Finals tennis match at the O2 Arena in London, Monday Nov. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Άντερσον του οποίου επιβλήθηκε με 6-2, 6-2 και στον τελικό του ATP Finals θα αντιμετωπίσει τον Ζβέρεφ.

Το ραντεβού του με τον έβδομο τελικό του σε ATP Finals έδωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας ήταν σαρωτικός απέναντι στον Άντερσον και με 6-2, 6-2 κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ζβέρεφ.

Η εμφάνιση του Σέρβου ήταν ανάλογη όλων των τελευταίων του με τον "Νόλε" να παίζει με απίστευτη αυτοπεποίθηση.

Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο σετ ξεκίνησε με break διαλύοντας έτσι την ψυχολογία του Άντερσον ο οποίος στηρίζει το παιχνίδι του στο εξαιρετικό σερβίς του. Παράλληλα, ήταν εντυπωσιακός από τη βασική γραμμή και δεν έδωσε καμία ευκαιρία στον αντίπαλο του να σκεφτεί να του κάνει break.

Πλέον, ο σπουδαίος Σέρβος θα έχει την ευκαιρία για να μπορέσει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μία εντυπωσιακή σεζόν.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ