ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Η αποκάλυψη του Απριλίου για την WTA

Maria Sakkari, of Greece, reacts after losing a point to Danielle Collins, of the United States, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, Aug. 4, 2018. Sakkari won 3-6, 7-5, 6-2. (AP Photo/John Hefti)
Maria Sakkari, of Greece, reacts after losing a point to Danielle Collins, of the United States, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, Aug. 4, 2018. Sakkari won 3-6, 7-5, 6-2. (AP Photo/John Hefti) AP PHOTO/JOHN HEFTI)

Η Μαρία Σάκκαρη ψηφίστηκε από τους φίλους του τένις σε όλο τον κόσμο ως η μεγαλύτερη αποκάλυψη για τον μήνα Απρίλιο για την WTA. (VIDEO)

Μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση περίμενε την Μαρία Σάκκαρη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την WTA για την αθλήτρια που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη αποκάλυψη για τον μήνα Απρίλιο.

Η Ελληνίδα τενίστρια συγκέντρωσε την πλειοψηφία των ψήφων και θα παραλάβει το σχετικό βραβείο έπειτα από μάχη που είχε με την Ζιλ Τάιχμαν.

Τον Απρίλιο η Μαρία Σάκκαρη κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της αφού πήρε το τουρνουά που διεξήχθη στην πόλη Ραμπάτ του Μαρόκου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε στον τελικό χωρίς να χάσει σετ. Εκεί βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Τζοάνα Κόντα, αλλά στη συνέχει έκανε τη μεγάλη ανατροπή για να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου της τίτλου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη διάκριση χρεώνεται στον Απρίλιο αν και το τουρνουά ολοκληρώθηκε τον Μάιο.

Θυμηθείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του τελικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ