ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς Νο 12 στον κόσμο, Νο 38 η Σάκκαρη

Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε κι αυτή την εβδομάδα στην 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η ATP. Όσο για τη Μαρία Σάκκαρη, παρέμεινε στο Νο 38 της WTA.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε κι αυτή την εβδομάδα στην 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η ATP. Ο Ελληνας πρωταθλητής έχει συγκεντρώσει 2.805 βαθμούς, κυρίως ως αποτέλεσμα της σπουδαίας πορείας του στο Australian Open.

Στην κορυφή της κατάταξης παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στην Αυστραλία. Ο Ράφα Ναδάλ είναι δεύτερος, με τον Αλεξάντερ Ζβέρεβ να διατηρείται στην τρίτη θέση.

Εξάλλου, η WTA ανακοίνωσε την παγκόσμια κατάταξη και η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο 38 του κόσμου με 1.284 βαθμούς. Οσον αφορά στην Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, είναι πάντα στο Νο 171 με 341 βαθμούς. Στην πρώτη θέση παραμένει η Ναόμι Οσάκα και ακολουθούν Κβίτοβα και Χάλεπ.

AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ