ΤΕΝΙΣ

Κύργιος για Australian Open: "Αν νικήσω, νίκησα, αν χάσω, έχασα"

Nick Kyrgios of Australia talks to the umpire during his men's singles championship match against Rafael Nadal of Spain in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Κύργιος (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP

Αποφασισμένος ν' αφήσει πίσω του τον κακό εαυτό και να κάνει μία νέα αρχή στην ζωή και στην καριέρα του, δήλωσε ο Νικ Κύργιος στην "Equipe". Τι ανέφερε για τον αγώνα του με τον Μίλος Ράονιτς.

Αποφασισμένος ν' αφήσει πίσω του, τον κακό εαυτό και να κάνει μία νέα αρχή στην ζωή και στην καριέρα του, δήλωσε ο Νικ Κύργιος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Equipe", ο Ελληνοαυστραλός παραδέχθηκε ότι πέρασε δύσκολα, αλλά τόνισε πως η αποχή από τα courts του έκανε καλό.

"Ηταν έξι πολύ δύσκολοι μήνες. Ομως κατάφερα να μείνω στο σπίτι μου και να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου. Ηταν απίστευτο. Η αποχή από το τένις και η επαφή με την οικογένεια και τους φίλους μου, μου επέτρεψαν να αναγεννηθώ πνευματικά. Τελικά ο χρόνος πέρασε γρήγορα. Αλλωστε, το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για τους Αυστραλούς", ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το ξεκίνημα του Australian Open με τον Μίλος Ράονιτς:

"Είναι ενας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος. Εχει ένα από τα καλύτερα σερβίς στον κόσμο κι εκεί θα πρέπει να επικεντρωθώ. Γνωριζόμαστε αρκετά καλά, αφού έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι. Είμαι ενθουσιασμένος, απλά και μόνον επειδή θα είμαι εκεί. Στην καρδιά του καλοκαιριού, με τους φιλάθλους να με υποστηρίζουν και με έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Αισθάνομαι καλά. Είχα βέβαια αυτήν την περιπέτεια τα Χριστούγεννα (σ.σ. νοσηλεύθηκε μετά από τσίμπημα αράχνης), αλλά τώρα όλα είναι καλά. Νιώθω έτοιμος. Αν νικήσω, νίκησα, αν χάσω, έχασα. Αυτό που θέλω, είναι να ξυπνήσω και να ανυπομονώ να πάω στο γήπεδο. Πέρυσι, δεν ήμουν σ' αυτήν την κατάσταση. Αντιμετώπισα πολλά προσωπικά προβλήματα και ζήτησα βοήθεια".

AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ