ΤΕΝΙΣ

Έξω φρενών η Πλίσκοβα για την ήττα της από τη Σάκκαρη!

Έξω φρενών η Πλίσκοβα για την ήττα της από τη Σάκκαρη!

Η Καρολίνα Πλίσκοβα ήταν έξαλλη για την ήττα της από τη Μαρία Σάκκαρη στη Ρώμη, θεωρώντας ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία. Ξέσπασε στη ρακέτα της και στη καρέκλα της umpire. (VIDEOS)

Ταύρος εν υαλοπωλείο ήταν η Καρολίνα Πλίσκοβα μετά το φινάλε του αγώνα με τη Μαρία Σάκκαρη στο Ιnternazionali BNL d' Italia της Ρώμης. Η Τσέχα, Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη, φωνάζει για μια φάση στο 5-5 του τρίτου σετ, όπου η Ελληνίδα τενίστρια εντέλει έκανε το κρίσιμο μπρέικ.

Στο 40-40 του 11ου γκέιμ, ένα smash της Πλίσκοβα ήταν μέσα, αλλά δόθηκε άουτ. Η επόπτρια δεν έβρισκε το σημάδι κι έτσι ο πόντος πήγε στην Σάκκαρη. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες της Πλίσκοβα, που κάλεσε και τη supervisor, ωστόσο η απόφαση δεν άλλαξε Η Τσέχα είχε παράπονα και από τη Σάκκαρη, που ισχυρίστηκε ότι δεν είδε το σημάδι, γι' αυτό και στο φινάλε του αγώνα μετά βίας τής έδωσε το χέρι.

Και σα να μην έφτανε αυτό, η Πλίσκοβα έσπασε με τη ρακέτα της την καρέκλα της umpire, χτυπώντας τη με μανία. Μάλιστα, η Σάκκαρη που ήταν κοντά, τρόμαξε με την αντίδραση της Πλίσκοβα, η οποία ένιωθε να την πνίγει το δίκιο με τη λάθος απόφαση. Ο προπονητής της, Τόμας Κρούπα, έκανε και μια άσεμνη χειρονομία μετά τον αγώνα...







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ