ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Μλάντοστ 13-8: Σπουδαία νίκη για τον πρωταθλητή Ευρώπης

LEN CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΛΑΝΤΟΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
LEN CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΛΑΝΤΟΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μλάντοστ, κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 13-8 στο Κολυμβητήριο του Πειραιά, φτάνοντας τις δυο σερί νίκες στο Champions League πόλο των ανδρών.

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Ολυμπιακός. Ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει εύκολα τη Μλάντοστ με 13-8 στο Κολυμβητήριο του Πειραιά και να φτάσει στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Champions League πόλο των ανδρών.

Οι "ερυθρόλευκοι" του Θοδωρή Βλάχου ήταν εμφανώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και έστειλαν... μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Μετά το κακό ξεκίνημα στην διοργάνωση, η ομάδα του Πειραιά έχει ανεβάσει "στροφές" και δείχνει τη δυναμική της.

Οι Κροάτες που είναι στην κορυφή της Αδριατικής λίγκας με επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό και μοιραία έχασαν το ματς.

Ο Ολυμπιακός έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα και προηγήθηκε 3-0, αλλά η Μλάντοστ αντέδρασε και μείωσε σε 3-2. Από το 5-4 και έπειτα, μια ομάδα υπήρχε στην πισίνα. Στα μέσα της τρίτης περιόδου, ο Ολυμπιακός ξέφυγε με 9-5, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στα δυο γκολ (9-7), αλλά ως εκεί. Η τρίτη περίοδος έληξε με 10-7 για τους γηπεδούχους χάρη σε γκολ του Γεννηδουνιά.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο θα περίμενε κάποιος αντίδραση από τη Μλάντοστ, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό. Οι Φουντούλης και Δερβίσης ανέβασαν την διαφορά στα πέντε γκολ (12-7) και εκεί τελείωσε το ματς. Οι δυο ομάδες σημείωσαν από ένα ακόμη τέρμα και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 13-8 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει και φέτος να παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης!

Οι Φουντούλης και Δερβίσης σημείωσαν από τέσσερα γκολ για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μίλος με τρία τέρματα ξεχώρισε για τη Μλάντοστ.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-4, 4-3, 3-1

Ολυμπιακός: Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 4, Φουντούλης 4, Γεννηδουνιάς 2, Ομπράντοβιτς 1, Μυλωνάκης 1.

Μλάντοστ: Μπιγιάκα 1, Μίλος 3, Ράντου 1, Κάγκαλι 1, Λάζιτς 1, Μπουλούμπασιτς 1.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ