SPORT24

Χριστοδούλου: "Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια"

Χριστοδούλου: "Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια"

Η αρχηγός του Ολυμπιακού στο γυναικείο βόλεϊ Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου νταμπλ από τις "ερυθρόλευκες". Τι δήλωσε πολυτιμότερη παίκτρια της Volley League.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πρόσθεσε έναν ακόμη τίτλο στην τεράστια συλλογή της, καθώς κατέκτησε το 7ο συνεχόμενο νταμπλ της ιστορίας της, επικρατώντας του Πανναξιακού με 3-0 σετ στο Ρέντη.

Μετά το τέλος του αγώνα, η αρχηγός της ομάδας και πολυτιμότερη παίκτρια του πρωταθλήματος στη Volley League, Στέλλα Χριστοδούλου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη. Διαβάστε όσα δήλωσε:

Για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου νταμπλ: "Θέλουμε να κατακτήσουμε πάρα πολλούς τίτλους. Αυτός είναι πάντα ο στόχος του Ολυμπιακού, προκειμένου να δικαιώνουμε τη διοίκηση και τον κόσμο που μας στηρίζουν. Στο γήπεδο ήταν ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Κουντούρης. Τους ευχαριστούμε πού ήταν στο πλευρό μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια κι έτσι θα συνεχίσουμε. Θα είμαστε εδώ την Παρασκευή (3/5) και για τον πρώτο αγώνα των τελικών των ανδρών (σ. σ. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ)".

Για τις Χίπε και Γιώτα οποίες ήταν εκτός λόγω τραυματισμού: "Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Ήταν μεγάλες απώλειες για εμάς. Θέλαμε να παίξουμε και για τα κορίτσια που έλειπαν. Τις αγαπάμε, τις στηρίζουμε και περιμένουμε να είναι γρήγορα κοντά μας στη δράση".

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τον στόχο να ξεπεράσουν τα οκτώ συνεχόμενα πρωταθλήματα και τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας που κατέκτησε: "Αφιερώνω τον τίτλο του MVP στην βαφτιστήρα μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να φτάσουμε σε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε. Το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Το περιμένουμε και θέλουμε να το ζήσουμε. Για εμάς ο στόχος θα είναι ο ίδιος, να φτάσουμε ξανά στην κορυφή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ