SPORT24

Χουγκάζ: "Βγάλαμε ψυχή στο γήπεδο"

Χουγκάζ: "Βγάλαμε ψυχή στο γήπεδο"

Ο προπονητής του Πανιωνίου Κρις Χουγκάζ μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Δημήτρη Σκούρτα μετά τη νίκη των "κυανέρυθρων" με 68-66 επί του Άρη για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Ο Κρις Χουγκάζ μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Άρη στην 3η "στροφή" της Basket League κι εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητές της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης:

Για τη νίκη κόντρα στον Άρη: "Είναι μια τεράστια νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς. Είναι η τέταρτη εβδομάδα που είμαστε μαζί και είχα τονίσει στα παιδιά μου ότι δεν θα είμαστε αυτοί που οι άλλοι πιστεύουν για εμάς, αλλά αυτό που πιστεύουμε εμείς για εμάς. Για να μην μένουμε όμως στα λόγια, πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Έχω τεράστια πίστη στη δύναμη της ομάδας και όχι στη δύναμη των ονομάτων και των ρόστερ και των μπάτζετ. Για άλλη μια φορά τα παιδιά μου έβγαλαν ψυχή στο γήπεδο".

Για την αμυντική λειτουργία: "Σίγουρα. Ήταν ένα παιχνίδι που αυτή τη φορά το κερδίσαμε με την άμυνα. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και στην άμυνα ωριμάζει. Δεν είναι μόνο οι αυτοματισμοί της επίθεσης, αλλά και της άμυνας που πρέπει με καλύτερη επικοινωνία να βελτιώσουμε. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα και ξένους από διάφορα μέρη που είναι άπειροι που πρέπει με τον χρόνο να βρούμε καλύτερη επικοινωνία".

Για το αν η νίκη αυτή δίνει το στίγμα ενόψει της συνέχειας στη μάχη της παραμονής: "Ας συνεχίσουν να μην μας υπολογίζουν. Είμαστε αυτό που πιστεύουμε εμείς για τον εαυτό μας, όχι ότι πιστεύουν οι άλλοι".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ