SPORT24

Χατζηνικολάου: "Τρίτη και φαρμακερή στην Ευρώπη"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H Όλγα Χατζηνικολάου μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τους Άκη Δημακό, Σπύρο Καβαλιεράτο και Γιάννη Λαμπίρη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και τον μεγάλο στόχο των "ερυθρόλευκων".

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Γλυφάδα, η Όλγα Χατζηνικολάου μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την επιτυχία του Ολυμπιακού και το απωθημένο της ευρωπαϊκής διάκρισης με τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ρεκόρ που έχει σε τελικούς με έντεκα συμμετοχές και δέκα τίτλους: " Ο χαμένος ήταν εκείνος που ήμουν πιο μικρή απ' όλους, όταν αγωνιζόμουν με τον Αστέρα Εξαρχείων".

Για το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο του Ολυμπιακού: " Θα θέλαμε περισσότερο ανταγωνισμό, ώστε να μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Ο ΠΑΟΚ έκανε ότι μπορούσε και δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Η ομάδα μας έχει μεγάλο ταλέντο και όταν πατήσει γκάζι δεν είναι εύκολο να τη σταματήσουν".

Για τον ευρωπαϊκό στόχο: " Δεν είναι εύκολο να γίνεις Αθηναϊκός. Επειδή υπάρχει άγνοια από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, κάποιοι από τον κόσμο που το παρακολουθεί νομίζουν ότι είναι εύκολα. Θέλει χρόνο, οργάνωση και προγραμματισμό. Ο Ολυμπιακός τα έχει όλα αυτά και η τρίτη φορά που θα συμμετάσχουμε θα είναι η… φαρμακερή. Έχουμε μάθει απ' όλα τα λάθη μας τα δύο χρόνια, ο σύλλογος έχει όσα χρειάζονται και θα πετύχουμε τον στόχο μας".

Για το αν χρειάζεται σχολή παραγόντων στην Ελλάδα: " Στο γυναικείο μπάσκετ χρειάζεται σίγουρα. Υπάρχουν δύο, τρεις άνθρωποι που ασχολούνται αλλά θέλουμε περισσότερους".

Για την επιλογή να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Ισπανία: " Αυτό είναι στον χαρακτήρα του καθενός. Κάποιοι το αντέχουν. Πήγα λίγο πιο μεγάλη και ήταν δύσκολο. Έχω τρέλα με την Ελλάδα. Μου έφυγε το απωθημένο, γιατί δεν μου αρέσει να έχω απωθημένα".

Για το αν μπορεί να ζήσει μια παίκτρια από το μπάσκετ: " Είναι λίγες οι παίκτριες που έχουν καλά συμβόλαια. Οι υπόλοιπες αν δεν κάνουν κάτι άλλο παράλληλα είναι πολύ δύσκολο. Στον Ολυμπιακό οι κοπέλες δεν μπορούν να κάνουν άλλη δουλειά καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολλές. Στην Ελλάδα απαιτούμε χωρίς να δίνουμε και δεν μιλάω για τον Ολυμπιακό αλλά γι' άλλες ομάδες".

Για την στήριξη του εφοπλιστή Γιώργου Λεριώτη και τον Παναγιώτη Φασούλας: " Ο Γιώργος Λεριώτης έχει βοηθήσει το γυναικείο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια ν' αλλάξει επίπεδο. Του αφιερώνουμε την επιτυχία και ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα καθώς κάνει πάρα πολλά για εμάς και τον ευχαριστούμε. Ο κ. Φασούλας έχει δώσει άλλη αίγλη με την παρουσία του στην ομάδα μας, είναι “ιερό τέρας” και μας βοηθάει πάρα πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ