SPORT24

Χατζηλιάδου: "Δεν έχασα, μου πήραν το παιχνίδι"

Χατζηλιάδου: "Δεν έχασα, μου πήραν το παιχνίδι"

Η Έλενα Χατζηλιάδου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Η πρωταθλήτρια του καράτε, Έλενα Χατζηλιάδου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για την παρουσία της στη διοργάνωση και το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό: "Είχα μια καταπληκτική εμφάνιση σε όλους τους αγώνες. Λόγω έδρας στον τελικό με την Ισπανίδα φοβόμουν να ρισκάρω πολύ και δεν μπορώ να πω ότι έχασα το παιχνίδι, αλλά μου το πήραν. Προηγήθηκα 1-0 και ο προπονητής της Ισπανίδας έκανε ένσταση σε μια κάρτα σε μια κλωτσιά που έκανε που δεν δίνεται πόντος. Το είδαν στο βίντεο στις κάμερες και οι κριτές θεώρησαν ότι είναι πόντος".

Για τους επόμενους αγώνες και πώς βγαίνει η βαθμολογία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Έχω κάθε μήνα αγώνες. Τώρα σε δυόμιση εβδομάδες θα πάω στο Μαρόκο. Τώρα είναι τα Παγκόσμια Κύπελλα και παίρνουμε πόντους για την Ολυμπιάδα. Μέχρι περίπου τον Μάιο του 2020 έχουμε σχεδόν κάθε μήνα αγώνες. Οι κερδισμένοι αγώνες δίνουν πόντους οι οποίοι καταχωρούνται στο Ολυμπιακό ranking. Πρέπει την Άνοιξη του 2020 να βρίσκομαι στις τέσσερις πρώτες του Ολυμπιακού ranking και αυτός είναι και ο στόχος μου. Αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη καλύτερη στην κατηγορία μου τα συν 61 κιλά. Η Γιαπωνέζα εξαιρείται, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Τόκιο".

Ακούστε την συνέντευξη της Έλενας Χατζηλιάδου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ