SPORT24

Βλάχος: "Να κερδίσουμε γρήγορα την πρόκριση στο Final 8"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΑΝΟΒΕΡΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΑΝΟΒΕΡΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την άνετη νίκη των "ερυθρολεύκων" επί του Ανόβερο στο Champions League πόλο.

Νίκες για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 8 του Champions League πόλο ανδρών ζητάει ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Θοδωρής Βλάχος, μετά από την άνετη επικράτηση με 11-7 από το Ανόβερο, όπως τόνισε στον Sport24 Radio 103,3.

Για τη νίκη του Ολυμπιακού 11-7 επί του Ανόβερο για το Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο ανδρών

"Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Είναι ένα καλό επίτευγμα να κρατήσεις μια ευρωπαϊκή ομάδα στο μηδέν για δύο 8λεπτα. Εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Μετά χαλάρωσε η δική μας άμυνα, έγιναν λάθη και ο αντίπαλος πέτυχε κάποια γκολ. Μέχρι ενός σημείου δικαιολογώ τους παίκτες μου επειδή δεν μπορείς από το 6-0 να συνεχίσεις και να πας στο 12-0. Κρατάμε τη νίκη και τα λάθη που έγιναν στην τακτική θα τα αναλύσουμε για τα επόμενα παιχνίδια".

Για την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού

"Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Θέλουμε να μείνουμε ψηλά και να κερδίσουμε γρήγορα την πρόκρισή μας και μαθηματικά στο final-8 και να διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση. Πιστεύω ότι η Γιουγκ και εμείς θα παλέψουμε για την 1η και τη 2η θέση. Τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι κρίσιμα".

Για το αν οι καλοί ξένοι της ομάδας βοηθούν στην βελτίωση των Ελλήνων

"Οι ξένοι είναι μεγάλης αξίας. Είναι πρωτοκλασάτοι και είναι πολυτέλεια για εμάς να τους έχουμε στην Ελλάδα. Οι Έλληνες όμως είναι πάρα πολύ καλοί και αποτελούν τον κορμό μας πάνω στον οποίο κουμπώνουν οι ξένοι. Φέτος επέστρεψαν ο Γούνας και ο Δερβίσης πολύ βελτιωμένοι και με διαφορετικούς ρόλους στην ομάδα και μας δίνουν το κάτι παραπάνω, όπως και ο Αργυρόπουλος και ο Νικολαϊδης που βελτιώνονται συνεχώς και προσφέρουν. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στους άλλους παίκτες. Είναι γνωστό τι προσφέρει ο καθένας. Αυτή είναι η διαφορά μας φέτος, το ότι έχουμε πολλές λύσεις".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ