SPORT24

Το πλάνο του Παναθηναϊκού για τη θέση "4" και ο Τζαρόντ Τζόουνς

LAS VEGAS, NV - JULY 7: Jarrod Jones #63 of the Miami Heat shoots the ball against the New Orleans Pelicans during the 2018 Las Vegas Summer League on July 7, 2018 at the Cox Pavilion in Las Vegas, Nevada. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2018 NBAE (Photo by David Dow/NBAE via Getty Images)
LAS VEGAS, NV - JULY 7: Jarrod Jones #63 of the Miami Heat shoots the ball against the New Orleans Pelicans during the 2018 Las Vegas Summer League on July 7, 2018 at the Cox Pavilion in Las Vegas, Nevada. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2018 NBAE (Photo by David Dow/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES

Οι Παντελής Βλαχόπουλος και Γιώργος Συρίγος κατά την διάρκεια της εκπομπής "Είναι να γελάει κανείς" του Sport24 Radio 103,3 αναφέρθηκαν στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού στη θέση "4" και στον Τζαρόντ Τζόουνς.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει στη γωνία για τον Οκάρο Γουάιτ , αλλά για τους "πράσινους" υπάρχει και η περίπτωση του Τζαρόντ Τζόουνς, στην οποία αναφέρθηκαν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Γιώργος Συρίγος κατά την διάρκεια της εκπομπής τους "Είναι να γελάει κανείς" στον Sport24 Radio 103,3.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος ήταν εκείνος που έκανε την αρχή, καθώς εξήγησε το πλάνο των "πρασίνων" για τη θέση "4". "Πολύ δύσκολα ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει 4άρι. Με τον συνωστισμό που υπάρχει στο «5», δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο. Ο προγραμματισμός είναι να πάρει 4άρι ο Παναθηναϊκός. Αν ο Πασκουάλ - κυρίως - και η διοίκηση κρίνουν πως μπορούν να πορευτούν κι έτσι, θα το δούμε", τόνισε μεταξύ άλλων ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο οποίος υπενθύμισε πως ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2016 έψαχνε για πάουερ φόργουοντ, αλλά τελικά προτίμησε να βρει λύσεις εκ των έσω και από τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο Γιώργος Συρίγος στη συνέχεια πήρε την... σκυτάλη και μίλησε για τον Τζαρόντ Τζόουνς. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ (2.05μ.) - ο οποίος την σεζόν 2017-18 είχε μέσο όρο 17 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ με την Καρσίγιακα - τις τελευταίες χρονιές φροντίζει να βελτιώνεται συνεχώς, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γιώργο Συρίγο.

"Προόδευσε κατά την διάρκεια της καριέρας του. Έβαλε το τρίποντο στην καριέρα του στην τέταρτη χρονιά στο κολέγιο. Δεν σούταρε καν. Ήταν μέτριος σουτέρ", είπε μεταξύ άλλων, ενώ συνεχίζοντας ανέφερε πως ο Τζαρόν Τζόουνς έχει αποκτήσει "μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στην Τουρκία με την Καρσίγιακα. Πλέον είναι πολύ σταθερός. Διάνθισε το παιχνίδι του. Την τέταρτη χρονιά στο κολέγιο σούταρε 35 τρίποντα σε 30 παιχνίδια. Πέρσι κατά μέσο όρο σούταρε 4,5 τρίποντα υπηρετώντας πλήρως τον ρόλο του strech ψηλού. Είχε 1,7 εύστοχα σε 4,45 εκτελεσμένα (38%). Δεν είναι εύκολο να γίνουν αυτές οι μεταβολές. Όταν έβαλε το μακρινό σουτ, έδωσε άλλες διαστάσεις στο παιχνίδι του. Όταν ήρθε στην Ευρώπη, χρειάστηκαν τρία χρόνια για να σουτάρει παραπάνω από ένα τρίποντο ανά παιχνίδι. Όλα γίνονται αργά και μεθοδικά".

Επίσης, οι Παντελής Βλαχόπουλος και Γιώργος Συρίγος αναφέρθηκαν και το κασέ του, το οποίο είναι "εντός ορίων", ενώ κεντρική θέση στη συζήτησή τους είχε και ο Ντίνος Μήτογλου. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό για τον 22χρονο διεθνή πάουερ φόργουορντ, ο οποίος είναι έτοιμος να έχει ρόλο στο ροτέισον της ομάδας του, ενώ οι Παντελής Βλαχόπουλος και Γιώργος Συρίγος αναφέρθηκαν στη πίστη που έχουν ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του στις δυνατότητες του Ντίνου Μήτογλου.

AP Photo/Wily Low

Ακούστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ