SPORT24

Το μπρα ντε φερ "Είναι να γελάει κανείς" και "Σουτ-τηλεφώνημα" έβγαλε νικητή

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Βλαχόπουλος και Γιώργος Συρίγος ("Είναι να γελάει κανείς") και οι Θέμης Καίσαρης και Τσάρλυ ("Σουτ-τηλεφώνημα") επισκέφθηκαν το Σπίτι της 24MEDIA, έπαιξαν ποδοσφαιράκι, έκαναν μπρα ντε φερ και επέλεξαν τις κορυφαίες ενδεκάδες και πεντάδες όλων των εποχών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ποδόσφαιρο vs Μπάσκετ. Λιονέλ Μέσι vs Ζινεντίν Ζιντάν. Εθνική Γερμανίας vs Εθνική Ιταλίας. "Είναι να γελάει κανείς" vs "Σουτ-τηλεφώνημα". Τα μεγάλα διλήμματα στη ζωή δεν είναι μία απλή υπόθεση. Γι' αυτό το λόγο, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Γιώργος Συρίγος, Θέμης Καίσαρης και Τσάρλυ αποφάσισαν να επισκεφθούν το Σπίτι της 24MEDIA για να λύσουν τις... διαφορές τους.

Προφανώς αστειευόμαστε, αφού οι δύο επιτυχημένες εκπομπές του Sport24 Radio 103,3 δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Την εφετινή σεζόν, μάλιστα, ήρθαν πιο... κοντά, αφού πλέον το "Σουτ-Τηλεφώνα" με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ μεταφέρθηκε στην απογευματινή ζώνη (Δευτέρα με Παρασκευή, 18:00 - 20:00), μετά από το "Είναι να γελάει κανείς" με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Γιώργο Συρίγο που παραμένουν η αγαπημένη συνήθεια των ακροατών (Δευτέρα - Παρασκευή από τις 16:00 έως τις 18:00).

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography PHOTO CREDITS: TOURETTE PHOTOGRAPHY / ANDREAS PAPAKONSTANTINOU

Οι τέσσερις ραδιοφωνικοί παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδοσφαιράκι, να κάνουν μπρα ντε φερ και γενικότερα να περάσουν όμορφα, σχολιάζοντας τι άλλο; Τις εξελίξεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από την πλευρά μας, τους βάλαμε μία δύσκολη αποστολή, αφού τους ζητήσαμε να μας δημιουργήσουν την κορυφαία ενδεκάδα και πεντάδα όλων των εποχών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Με μία υποσημείωση, όμως. Οι "μπασκετικοί" Παντελής Βλαχόπουλος και Γιώργος Συρίγος επέλεξαν τους 11 κορυφαίους ποδοσφαιριστές, ενώ οι "ποδοσφαιρικοί" Θέμης Καίσαρης και Τσάρλυ διάλεξαν τους 5 κορυφαίους μπασκετμπολίστες.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

"Επιλέγω διάταξη 4-3-3 για τα χωρέσω όλους τους αγαπημένους παίκτες μου, σχεδόν τριών δεκαετιών. Κάτω από τα δοκάρια δεν θα μπορούσα να βάλω κανέναν άλλον πέρα από τον Τζανλουίτζι Μπουφόν. Στα μπακ, οι Βραζιλιάνοι Καφού και Ρομπέρτο Κάρλος δημιούργησαν μία σχολή μόνη τους, οπότε ήταν εύκολη η επιλογή. Στο κέντρο της άμυνας, ο Λοράν Μπλαν με το αρχοντικό στυλ του και στο πλευρό του ο μεγάλος αρχηγός, Φάμπιο Καναβάρο για να "καθαρίζει" τις φάσεις και να συμπληρώνει τον Γάλλο. Στη μεσαία γραμμή, παίζω επιθετικά, καθώς προτιμώ τον Λόταρ Ματέους ως αμυντικό χαφ και μπροστά τους, τον αγαπημένο μου, Ζινεντίν Ζιντάν και το Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια της καριέρας του αγωνίστηκε ως εσωτερικός χαφ, με μεγάλη επιτυχία. Η τριάδα μπροστά είναι ένα όνειρο. Ο Λιονέλ Μέσι στα δεξιά για να συγκλίνει και να αλλάζει θέσεις με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και στην κορυφή της επίθεσης ο Ρονάλντο, ο πραγματικός, το φαινόμενο. Μία πραγματική Dream Team".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ

"Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Παντελή για την επιλογή κάτω από τα γκολπόστ. Ο Τζίτζι είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας της τελευταίας 20ετίας -τουλάχιστον- και δεν γίνεται να λείπει από την ενδεκάδα μου. Από εκεί και πέρα, οι επιλογές στα στόπερ θα έχουν ιταλική φινέτσα. Ο κυρίαρχος Αλεσάντρο Νέστα με τον "σκληρό" Φάμπιο Καναβάρο συνθέτουν ένα απροσπέλατο δίδυμο. Οι ηγέτες, Καφού και Χαβιέρ Ζανέτι θα κάνουν τη διαφορά στα μπακ και θα βοήθησουν τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα. Η μεσαία γραμμή είναι ένα πραγματικό όνειρο. Ο Ρεδόνδο με τον Βιεϊρία προσφέρουν ηρεμία, ποιότητα και δημιουργία, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν κάνει τη διαφορά με τα γκολ και τις υπέροχες ενέργειές του. Στην επίθεση, οι Μαραντόνα και Μέσι προκαλούν "εγκεφαλικά" στους αντιπάλους του, ενώ ο Ρονάλντο, το φαινόμενο, είναι μία όαση".

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY / ANDREAS PAPAKONSTANTINOU

ΘΕΜΗΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

"Τα έχουμε ξαναπεί, τα τελευταία χρόνια αυτό που παίζεται δεν είναι μπάσκετ. Το πραγματικό μπάσκετ ήταν τη δεκαετία των '80s και '90s με παίκτες όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς, ο Ζάρκο Πάσπαλιε και ο Τόνι Κούκοτς. Προτίμησα τόσο εγώ όσο και ο Τσάρλυ να επικεντρωθούμε σε Ευρωπαίους παίκτες και να αφήσουμε εκτός συζήτησης τον μεγάλο Μάικλ Τζόρνταν. Γι' αυτό, λοιπόν, η πεντάδα μου αποτελείται από τους Νίκο Γκάλη, Ντράζεν Πέτροβιτς, Ζάρκο Πάσπαλιε, Τόνι Κούκοτς και Άρβιντας Σαμπόνις. Για τον Gangster δεν χωράει συζήτηση, είναι ο άνθρωπος που άλλαξε το μπάσκετ στην Ελλάδα και μάς έκανε όλους να είμαστε με μία μπάλα στα χέρια. Ο Πέτροβιτς είχε ένα μοναδικό ταλέντο, ενώ ο Πάσπαλιε θα είναι για πάντα ο αγαπημένος μου κι ο σημαντικότερος αθλητής που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό. Οι Κούκοτς και Σαμπόνις είναι μία άλλη ιστορία, που έφτασε μέχρι το NBA. Ακόμα και εκεί απέδειξαν πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Τι να συζητάμε...".

ΤΣΑΡΛΥ

"Η αλήθεια είναι πως το μπάσκετ έχει αλλάξει, ωστόσο για εμένα παραμένει ενδιαφέρον και ξεχωριστό. Ωστόσο, οι ήρωες της παιδικής μας ηλικίας θα έχουν πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Γι' αυτό το λόγο, στη θέση του πόιντ γκαρντ επιλέγω τον Νίκο Γκάλη. Όπως είπε κι ο Θέμης, ο Gangster δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά σε ανθρώπους της ηλικίας μας. Στο "2" ο μεγάλος Ντράζεν που έφυγε τόσο άδικα και μπορούσε να μείνει στην ιστορία ως ο κορυφαίος όλων των εποχών στην Ευρώπη. Αλλά, ακόμα κι έτσι, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του. Στο "3" θα βάλω τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα που άλλαξε το ρου της ιστορίας του Παναθηναϊκού, αλλά και της Σερβίας στις αρχές του 21ου αιώνα, ενώ οι επιλογές μου για το "4" και το "5" θα είναι ίδιες με τον Θέμη. Ο Κούκοτς ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του, ενώ ο Σαμπόνις ήταν απροσπέλατος και "κέρβερος" κάτω από τη ρακέτα".

Photo Credits: Tourette Photography / Andreas Papakonstantinou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ