SPORT24

Τεντόγλου: "Αν δεν είχαμε τη Stoiximan, δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε πολλά"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ STOIXIMAN TOKYO TEAM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ STOIXIMAN TOKYO TEAM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη βοήθεια της Stoiximan στην προσπάθειά τους για να φέρνουν μετάλλια και επιτυχίες στην Ελλάδα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη βοήθεια της Stoiximan στην προσπάθειά τους για να φέρνουν μετάλλια και επιτυχίες στην Ελλάδα.

Για μία ακόμα φορά η Stoiximan συμμετέχει στο πρόγραμμα στήριξης των Ελλήνων αθλητών στο "Δρόμο για το Τόκυο". Η κορυφαία εταιρία διαδυκτιακού στοιχηματισμού παρουσιάζει την Τρίτη (05/03) τη Stoiximan Tokyo Team και ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος έδωσε το παρών στην εκδήλωση.

"Καλησπέρα σας. Είμαστε εδώ και περνάμε καλά στο Gazarte με τη Stoiximan και όλα καλά", ανέφερε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου στον Sport24 Radio 103,3.

"Δεν φαντάζεστε πόσο σημαντικό είναι για εμάς και πόσο χρειάζεται. Αν δεν είχαμε τη Stoiximan, δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε και πολλά πράγματα, είναι μεγάλη βοήθεια. Δεν έχει σχέση το πώς κάνουν προπόνηση οι αθλητές στις άλλες χώρες και το μέρος που κάνουν προπόνηση, οι βοήθειες και το επιτελείο τους. Εμείς που δεν έχουμε αυτά τα προνόμια, αυτές οι βοήθειες για εμάς είναι τεράστιες στην προσπάθειά μας", σχολίασε στη συνέχεια για τη βοήθεια της εταιρείας στην προσπάθειά τους.

Για το αν τον βοηθάει το παρκούρ, τόνισε: "Έτσι φαίνεται. Όποιος μπορεί να κάνει παρκούρ, έχει ικανότητα και μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα".

Τέλος, για το αν αγχώνεται ο προπονητής του που... αργεί να βγάλει το μεγάλο άλμα, είπε: "Με έχει μάθει τώρα τελευταία και δεν αγχώνεται και τόσο. Ξέρει ότι θα το κάνω το μεγάλο άλμα, άρα όλα καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ