SPORT24

Στεφανίδη: "Η Stoiximan έχει γίνει γούρι"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ STOIXIMAN TOKYO TEAM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ STOIXIMAN TOKYO TEAM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο και παγκόσμια πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη στήριξη της Stoiximan και είπε πως η εταιρεία φέρνει... γούρι στους αθλητές που στηρίζει.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο και παγκόσμια πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και αφού αρχικά μίλησε για τη γνωριμία της με την Άννα Κορακάκη, η οποία έγινε τώρα, αν και είχαν επικοινωνήσει μέσω social media και μηνυμάτων τα προηγούμενα χρόνια που βρίσκονταν μαζί στην οικογένεια της Stoiximan, αναφέρθηκε στη μεγάλη βοήθεια της εταιρείας στην προσπάθεια που κάνουν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες για να παραμείνουν στον... αφρό.

"Με χαροποιεί πάρα πολύ που η Stoiximan βοήθησε έμπρακτα τον αθλητισμό, αν και θα μπορούσε να μείνει μόνο στο ποδόσφαιρο. Βοήθησε πολλά αθλήματα, όχι τόσο δημοφιλή. Εγώ πραγματικά το πιστεύω ότι η Stoiximan έχει γίνει γούρι, γιατί δεν γίνεται να πάρεις τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και το βλέπω κάθε χρόνο όλα τα παιδιά πάνε καλά. Θεωρώ ότι η εταιρεία αυτή κουβαλάει μια τύχη σε σχέση με τον αθλητισμό και ελπίζω να την κρατήσει και μέχρι το Τόκυο", ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στεφανίδη.

"Από το ξεκίνημα νιώθαμε ότι ήμασταν μέρος μιας οικογένειας. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας οι αθλητές, μιλάμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό", συνέχισε η πρωταθλήτριά μας, η οποία αναφέρθηκε και στην 4η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη και κοιτάζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση τη σεζόν στον ανοιχτό στίβο, που είναι και ο μεγάλος στόχος, με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε ακόμα για την αρρώστια που την άφησε πίσω στην προετοιμασία της και αποκάλυψε πως της αρέσει περισσότερο ο ανοιχτός στίβος, γιατί έχει να αντιμετωπίσει και τις συνθήκες.

Για την επιτυχία της Νικόλ Κυριακοπούλου, είπε πως "έκανε μια πολύ καλή χρονιά φέτος στον κλειστό και ίσως να περίμενε και κάτι παραπάνω από θέμα επίδοσης. Το να έρθει όμως, μετά τη γέννηση του παιδιού της, να κατακτήσει δεύτερο σερί μετάλλιο, είναι μεγάλη επιτυχία".

Τέλος, ανέφερε πως το επίπεδο είναι πολύ υψηλό στο επί κοντώ, ότι υπάρχουν πολύ καλές Αμερικανίδες και Αυστραλέζες αθλήτριες και πρέπει να υπάρξει κατάλληλη προετοιμασία για να έρθουν και νέες επιτυχίες από την ίδια και τη Νικόλ Κυριακοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ