SPORT24

Πώς χάλασε το deal της EuroLeague με εταιρία "κολοσσό" με έδρα την Ελλάδα

Πώς χάλασε το deal της EuroLeague με εταιρία "κολοσσό" με έδρα την Ελλάδα

Μία εβδομάδα πριν από την τελευταία αγωνιστική της EuroLeague, η εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" αποκάλυψε μία ιστορία που σχετίζεται άμεσα με το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες δεν διεξάγονται την ίδια ώρα, όπως θα ήταν και το λογικό.

Βρισκόμαστε μερικές ώρες πριν από την 29η αγωνιστική της EuroLeague και μία εβδομάδα πριν από την τελευταία "στροφή" της regular season. Οι συγκεκριμένοι αγώνες θα κρίνουν την τελική κατάταξη και τα ζευγάρια των playoffs, με την κουβέντα να έχει… ανάψει εκ νέου, αφού γι’ ακόμα μία χρονιά, τα ματς θα γίνουν διαφορετικές ημέρες και ώρες.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και συζητήθηκε έντονα στην εκπομπή " Είναι να γελάει κανείς " του Sport24 Radio 103,3. Στο πλαίσιο της κουβέντας, οι Γιώργος Συρίγος και Παντελής Βλαχόπουλος αποκάλυψαν πως το γεγονός ότι οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής δεν έχουν κοινή ώρα έναρξης, αποτέλεσε αφορμή για να χαλάσει ένα πολύ σημαντικό deal της EuroLeague με εταιρία κολοσσό πριν από μερικά χρόνια!

Μάλιστα, πρόκειται για εταιρία που ως βάση την Ελλάδα, ωστόσο δεν περιορίζεται αποκλειστικά στη χώρα μας... Η συμφωνία, όμως, δεν προχώρησε, καθώς ο Ζόρντι Μπερτομέου ήταν αμετάκλητος στις αποφάσεις του.

Ακούστε το απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ