SPORT24

Πρίντεζης: "Ο Μπλατ θέλει το 100% από όλους τους παίκτες"

Πρίντεζης: "Ο Μπλατ θέλει το 100% από όλους τους παίκτες"

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και τον Δημήτρη Σκούρτα στο πλαίσιο της Media day των "ερυθρόλευκων" ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Sport 24Radio 103,3 για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν και την φιλοσοφία του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος επιθυμεί "να παίρνει από κάθε παίκτη το 100%".

Ο 33χρονος φόργουορντ κατά την διάρκεια της Media Day του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2018-19 αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας της ομάδας και στη νέα φιλοσοφία των "ερυθρόλευκων", ενώ στάθηκε στο πόσο απαιτητική είναι η αγωνιστική περίοδος 2018-19.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στον Sport24 Radio 103,3

Για την προετοιμασία: "Η προετοιμασία πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής, αν εξαιρέσουμε ένα πρόβλημα που έχει ο Κώστας Παπανικολάου, όλοι οι άλλοι είμαστε καλά, είμαστε υγιείς και έχουμε δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Έχουμε ακόμη μια εβδομάδα για να δουλέψουμε σκληρά και μετά να μπούμε σε πρόγραμμα αγώνων".

Για το φετινό στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού: "Όταν γίνεται αναφορά στην φετινή χρονιά, αυτομάτως γίνεται σύγκριση με την περσινή και αυτό είναι λάθος. Πέρσι υπήρχε άλλος προπονητής που είχε κάνει πολύ καλή δουλειά και είχε αφήσει το στίγμα. Καλώς ή κακώς στο μπάσκετ δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Όντως η φιλοσοφία φέτος είναι λίγο διαφορετική. Ο κόουτς Μπλατ επιδιώκει ακόμη περισσότερο το τρανζίσιον, τους πρωτεύοντες αιφνιδιασμούς και κοιτάζει να παίρνει από κάθε παίκτη το 100% . Θέλει μια ομάδα που να τρέχει, να βγάζει ενέργεια και να έχει σωστούς ρόλους".

Για το πόσο χρόνο θα χρειαστούν οι παίκτες ώστε να βγάλουν στο γήπεδο αυτό που θέλει ο προπονητής: "Επιβάλλεται και με το νέο σύστημα της Ευρωλίγκα να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα δεν θα είμαστε ακριβώς όπως θέλουμε. Επιβάλλεται όμως να κερδίζουμε και σιγά σιγά να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερα. Έχουμε δει ότι στην Ευρωλίγκα όλα κρίνονται μέχρι την τελευταία στιγμή. Έτσι δεν μπορείς να επικεντρωθείς κάπου. Στόχος μας είναι να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται και επειδή τα παιχνίδια στην αρχή είναι δύσκολα,να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε".

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος: "Έχω δουλέψει πάρα πολύ. Θέλω όσο ακόμη παίζω, να είμαι όσο καλύτερος γίνεται και για εμένα κυρίως και για την ομάδα και για τον κόσμο. Θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Φέτος το καλοκαίρι έκατσα μόνο μια εβδομάδα, λόγω του γάμου μου, Μετά έκανα ατομικές προπονήσεις 2,5-3 ώρες τη μέρα για να είμαι στην καλύτερη κατάσταση".

Για το αν μπορεί να κάνει προβλέψεις: "Είναι πάρα πολύ νωρίς. Να είμαστε καλά. Να έχουμε την υγειά μας, επειδή πέρσι δεν τελειώσαμε τη χρονιά όπως θέλαμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ