SPORT24

Πρίντεζης: "Είμαστε νέα ομάδα, το καθαρό μυαλό μάς έδωσε τη νίκη"

Πρίντεζης: "Είμαστε νέα ομάδα, το καθαρό μυαλό μάς έδωσε τη νίκη"

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Μόναχο, Μιχάλη Στεφάνου, έπειτα από τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Μπάγερν.

Ο Ολυμπιακός επανήλθε στις επιτυχίες και ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και απεσταλμένο του σταθμό του στο Μόναχο για την εκτός έδρας νίκη επί της Μπάγερν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για το αποτέλεσμα: " Ήταν μία νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ και για ψυχολογικούς και για βαθμολογικούς λόγους. Υπήρχε το «πρέπει» πριν από το παιχνίδι αυτό. Το καλό είναι πως δείξαμε συγκέντρωση για όσο περισσότερο χρόνο μπορούσαμε. Παρότι δεν ήμασταν καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαμε καθαρό μυαλό, όταν έπρεπε, και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη".

Για τους στόχους της ομάδας: "Από την αρχή της σεζόν έχω πει ότι πρέπει να έχουμε πολύ χαμηλό προφίλ. Πρέπει να έχουμε μία διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, για αυτό εγώ δεν έχω μιλήσει ούτε για Final 4, ούτε για μεγάλα πράγματα. Είμαστε μία νέα ομάδα κι αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να το πούμε ως δικαιολογία. Είναι -ευτυχώς ή δυστυχώς- μία πραγματικότητα. Οπότε σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να παίζουμε με ενέργεια και να βγάζουμε φρεσκάδα. Αυτά είναι χαρακτηριστικά της ομάδας και στο τέλος θα δούμε που θα καταλήξουμε. Η Ευρωλίγκα είναι πάρα πολύ δύσκολη και απαιτητική. Πολλές ομάδες έχουν δυναμώσει κι έχουν βάλει πολλά χρήματα, κάνοντας υπερβάσεις. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα".

Για το αν οι παλιοί έχουν μεγαλύτερο βάρος: "Όσοι είμαστε εδώ για πολλά χρόνια, είμαστε έμπειροι και ξέρουμε τις καταστάσεις. Είναι μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Κάνουμε αυτό που μπορούμε και ό,τι μας ζητάει ο προπονητής, είτε παίζουμε λίγο, είτε πολύ".

Για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ρεάλ: "Και με τη Φενέρ και με την ΤΣΣΚΑ χάσαμε δύο παιχνίδια, που θα έπρεπε να τα είχαμε κερδίσει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Πρέπει να βελτιωνόμαστε. Σιγά σιγά περισσότεροι παίκτες μπαίνουν στην εξίσωση, όπως ο Γιάνις (σ. σ. Στρέλνιεκς) που βρήκε ρυθμό και είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Είναι μία μεγάλη χρονιά. Την Πέμπτη παίζουμε με μία αήττητη ομάδα, οπότε πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση και να πάρουμε ένα δύσκολο αποτέλεσμα που το θέλουμε πάρα πολύ".

Ακούστε τη συνέντευξή του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ